DJI Mavic Mini 2: compacte & lichte drone

De DJI Mavic Mini 2 is de opvolger van de zeer populaire Mavic Mini uit 2019. Deze zeer compacte en superlichte drone levert toch grootse prestaties. De opvouwbare Mini 2 heeft het formaat van een smartphone en weegt maar 249 gram. Daardoor kun je hem overal mee naartoe nemen. Alle belangrijke reviews zet ik weer voor je op een rij!

Sensor: 1/2.3 inch | Objectief: 24mm f/2.8 | Field of view: 83 graden | Fotomodus: ja > 12 megapixel | Video: 4K > 30fps / Full HD > 60fps| GPS: ja | Gewicht: 249gr | Bereik controller (Europa CE): 100m | Vliegtijd op één accu: 31 minuten | Maximale vliegsnelheid: 60 km/u | Maximaal bereik: 6 km | Release datum: 5 november 2020 | Verwachte Frankwandelt-rating 83/100 | Prijs inclusief lens: 459 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

DJI Mavic Mini 2 op CameraNU.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Coolblue.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Kamera-express.nl >>

Highlights van de DJI Mavic Mini

 • Compact en lekker licht: 249 gram
 • Maximale vliegtijd: 31 minuten
 • Maximale snelheid: 60 kilometer per uur
 • Stabiele beelden: 3-assige gimbal
 • Supergave video’s: maximale videoresolutie van 4K / 30fps

DJI Mavic Mini 2 Extreem licht en compact

De DJI Mini 2 drone is met 249 gram extreem licht en compact: bijna net zo klein en licht als je smartphone. Daardoor neem je hem makkelijk overal mee naartoe. En hoe klein hij ook is, hij heeft volwassen prestaties. Zo vlieg je er liefst 31 minuten mee achter elkaar op één acculading, vlieg je tot 6 kilometer ver en bereik je een topsnelheid van 60 kilometer per uur.

Minder zware EU-regels

Indrukwekkende zijn de 4K-video's die je ermee schiet vanuit de lucht. Door zijn lage gewicht valt deze drone in de lichtste klasse. Daardoor gelden er in de toekomst minder zware regels voor. De EU past deze regels later dit jaar aan, zodat in heel Europa dezelfde regels gelden. De Mini 2 is de opvolger van de DJI Mavic Mini.

DJI Mavic Mini 2 op CameraNU.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Coolblue.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Kamera-express.nl >>

DJI Mavic Mini 2Razend populaire voorganger

Die oorspronkelijke Mavic Mini is razend populair dankzij de combinatie van z’n lage gewicht, z’n grootse prestaties en z’n scherpe prijs. De reviewers zijn eensgezind lovend over deze Mavic Mini. En zullen dat ongetwijfeld ook zijn over deze nog betere opvolger. De Mini 2 kan langer vliegen en heeft ook een groter bereik. Verder is de video-resolutie hoger.

Groot gebruiksgemak

De Mavic Mini 2 is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk voor beginnende drone-piloten. Dankzij de DJI Fly app maak je binnen de kortste keren cinematische beelden met soundtracks en filters. Een kind kan de was doen, ehhh... de Mini 2 gebruiken.

Boordevol handige functies

De DJI Mini 2 zit daarbij boordevol handige functies. Neem bijvoorbeeld functies als Return-to-home of Automatische take-off. Ook de nauwkeurige zweef-functies maken deze drone veiliger en vloeiender dan ooit.

DJI Mavic Mini 2Prachtige foto’s van 12MP

Met de Mini 2 schiet je prachtige foto’s van 12 megapixel. Daarbij kun je fotograferen in raw, zodat je veel meer kunt in de nabewerking van de beelden.

Adembenemende 4K-video

Adembenemend zijn de video’s in 4K die je schiet met de Mini 2. De 3-assige gimbal zorgt voor stabiele beelden. De 4x zoom-functie brengt je dichter bij je onderwerp.

Videotransmissie tot 10 kilometer

Mooi is dat de DJI Mini 2 drone is uitgerust met OcuSync 2.0. Daarmee is de Mini 2 in staat tot HD-videotransmissie tot maar liefst 10 kilometer. Met de Mini 2 vlieg je verder mét helderder beeld.

QuickShot modes

Handige features van de Mavic Mini 2 zijn de QuickShot-opties waarmee je indrukwekkende beelden schiet. Kies je modus en de drone neemt de beelden op met vooraf ingestelde bewegingen. Een snelle en leuke manier met garantie op bijzondere beelden.

DJI Mavic Mini 2Verschil standaard en Fly More Combo-uitvoering

De DJI Mavic Mini 2 is er in een standaarduitvoering en een Fly More Combo-uitvoering. De standaarduitvoering biedt alle essentiële onderdelen om de lucht in te gaan. De Combo-uitvoering heeft daarnaast twee extra accu’s, twee extra paar propellers, propellerhouders, geavanceerde laadapparatuur en een schoudertas.

Beelden snel online zetten

De Mini 2 heeft wifi aan boord. Daarmee zet je de fantastische beelden snel online. Zal deze mini-drone net zo goed scoren als z’n voorganger?

DJI Mavic Mini 2 op CameraNU.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Coolblue.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Kamera-express.nl >>

DJI Mavic Mini 2Professionele reviewers over de DJI Mavic Mini 2

De DJI Mavic Mini 2: hoe scoort hij bij de reviewers? Uiteraard zijn er nog weinig reviews, de camera is pas op de markt. Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen. Kom dus zeker nog eens langs binnenkort!

 • Dpreview.com (Kara Murphy, full review): De Mavic Mini is volgens Kara "de perfecte drone voor beginners". DJI nam als basis voor de Mavic Mini 2 een uitstekende drone op beginnersniveau: de Mavic Mini. Vervolgens luisterde de firma goed naar feedback van de community. En voerde ze belangrijke verbeteringen door. Het resultaat is de Mavic Mini 2.
  Ondanks wat kleine problemen is de Mini 2 volgens Kara een veelzijdige kleine machine die gemakkelijk mee te nemen is en geavanceerde functies in een klein pakket biedt. Wie nu een Mavic Mini bezit, zal zeker willen upgraden. Voor die nieuwe kopers is het wat hogere prijskaartje de moeite waard. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Tomsguide.com (Mike Prospero, full review): Volgens Mike had DJI zijn Mavic Mini een jaar of vijf onaangeroerd kunnen laten. En dan zou het nog steeds een van de beste drones op de markt zijn. Het is sowieso de beste drone onder de 500 euro.
  De verbeteringen van de Mavic Mini 2 zijn zeker waardevol. Maar de basis waarop de Mini 2 is gebouwd, is al zeer solide. Ook de Mini 2 is compact, je kunt er gemakkelijk ,ee vliegen en hij maakt fantastische video's en foto's. Wie op zoek is naar meer geavanceerde tracking- en camerafuncties, kan volgens Mike beter bij de Mavic Air 2 terecht.
  Hoewel de Mini 2 een hoger prijskaartje heeft, zal hij voor de meeste mensen nog steeds de beste drone zijn. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.

DJI Mavic Mini 2 op CameraNU.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Coolblue.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Kamera-express.nl >>

 

DJI Mavic Mini 2Belangrijkste kenmerken van de DJI Mavic Mini 2

 • Compact en lekker licht: 249 gram
 • Maximale vliegtijd: 31 minuten
 • Maximale snelheid in sportmodus en zonder wind is bijna 60 kilometer per uur
 • Stabiele beelden: 3-assige gimbal
 • Supergave video’s: maximale videoresolutie van 4K/30fps
 • HD videotransmissie tot 10km
 • Fotograferen in RAW
 • Afneembare sticks op afstandsbediening voor vervoer
 • Precies vliegen dankzij sensoren en gps
 • Afmeting ingevouwen: 13.8x8.1x5.8 cm
 • Micro-SD-kaart van UHS-1 Speed Class 3 of hoger

DJI Mavic Mini 2 op CameraNU.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Coolblue.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Kamera-express.nl >>

 

YouTube-review van de DJI Mavic Mini 2

Bekijk een mooie YouTube-review van de DJI Mavic Mini 2. Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

DJI Mavic Mini 2 op CameraNU.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Coolblue.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Kamera-express.nl >>

 

Beste drones van dit momentDe allerbeste drones met camera

Ben je op zoek naar de perfecte drone voor jou? Ik heb de beste drones met camera van dit moment voor je op een rij gezet! Drones voor professionals, voor serieuze amateurs én voor beginners. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste drones van dit moment >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Bekijk alle camera’s op CameraNU.nlKlantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit momentMis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote