DJI Mavic 3: twee camera’s aan boord

Een professionele drone met twee camera’s aan boord, dat is de DJI Mavic 3. Een eersteklas Hasselblad-camera en een telecamera. Daardoor leg je spectaculaire beelden vast, van groothoek tot tele. Mooi is ook dat de Mavic 3 liefst 46 minuten vliegt op één acculading. “De droom van elke dronepiloot die de investering waard is.” Alle belangrijke reviews!

De Mavic 3 Pro is ook verschenen >>

DJI Mavic 3 droneSensor primaire camera: 4/3 inch / Resolutie: 20 megapixel / Video: 4K met 120fps en 5.1K met 50fps / Objectief: 24mm f/2.8 | Sensor telecamera: 1/2 inch / Resolutie: 12 megapixel / Video: 4K met 30fps / Objectief: 162mm f/4.4 + 4x digitale zoom | Vliegtijd: maximaal 46 minuten | Maximaal bereik: 15km | Maximale vliegsnelheid: 21m/s | Gewicht: 900 gram | Release datum: 5 november 2021 | Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs inclusief lens: 1.999 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Bol.com >>

DJI Mavic 3 drone op Kamera-express.nl >>

DJI Mavic 3 droneHighlights van de DJI Mavic 3 drone

 • Drone met 2 camera’s: 24mm Hasselblad-camera en 162mm tele-camera
 • High res video: 5.1K met 50fps
 • Supervloeiende video: 4K met 120fps
 • Snelle vlieger: 75km per uur maximale sneljheid
 • Lange accuduur: vliegt liefst 46 minuten op één lading
 • Filmische beelden: dankzij slimme functies als Hyperlapse, FocusTrack of Mastershots

Twee camera’s: creatieve boost

De DJI Mavic 3 is de allereerste drone met twee camera’s aan boord. Dat geeft je de mogelijkheid om de wereld haarscherp en gedetailleerd vast te leggen, van dichtbij tot veraf. De Mavic 3 geeft je creativiteit een enorme boost. Je creëert beelden waar jij zelf en anderen versteld van staan. Kijk maar naar het filmpje onderaan deze pagina, je mond valt ervan open!

DJI Mavic 3 droneProfessionele drone

De DJI Mavic 3 is een drone van professionele kwaliteit die soepel, snel en wendbaar z’n weg vindt. En bij een professionele drone hoort natuurlijk ook een topcamera. En dat heeft hij: aan boord is een krachtige camera van Hasselblad. Hij heeft een grote sensor van 4/3 inch en 20 megapixel op de teller.

DJI Mavic 3 drone op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Bol.com >>

DJI Mavic 3 drone op Kamera-express.nl >>

DJI Mavic 3 droneHigh res videobeelden

Met z’n 24mm groothoeklens schiet deze Hasselblad scherpe en gedetailleerde foto’s en vloeiende videobeelden in hoge resolutie. Mooi is ook z’n grote dynamisch bereik van 12.8 stops en 10-bits kleurdiepte. Dat geeft veel ruimte om de beelden nóg spectaculairder te maken in de nabewerking. Lichtsterk ik hij ook al: de ISO loopt van 100 tot 6400. De Mavic 3 is dan ook een fonkelende ster bij dageraad of schemering: tijden van de dag waarin je de mooiste beelden schiet.

Realistische kleuren

Het merk Hasselblad staat garant voor camera’s en lenzen van de hoogste kwaliteit. Hij heeft een sensor die gebruikmaakt van Hasselblads Natural Color Solution. En dat betekent: zeer levendige maar wel realistische en aangename kleurtonen.

DJI Mavic 3 droneSnellere autofocus

De Hasselblad heeft ook het bijzondere Vision Detection Autofocussysteem in huis. Dat zorgt voor optimalisatie van de autofocussnelheid dankzij meerdere zichtsensoren.

Haal de wereld dichtbij: tele-camera

Naast de Hasselblad-camera heeft de Mavic 3 een tweede camera aan boord. Die heeft een sensor van 1/2 inch en 12 megapixel. De telelens heeft een vast brandpunt van 162mm, waarmee je de wereld dichtbij kunt halen. Wil je nóg dichterbij je onderwerp komen? Je kunt met deze lens ook nog 4x digitaal zoomen.

Veilig vliegen

DJI zet vol in op veilig vliegen met je drone. En voor de Mavic 3 halen ze alles uit de kast. Hij heeft tal van veiligheidsfeatures aan boord om obstakels in alle richtingen te detecteren en een veilige vlucht te garanderen. Ook is het Advanced Pilot Assistance System (APAS 5.0) verder verbeterd. Daardoor vermijdt de Mavic 3 obstakels, zelfs in complexe omgevingen en bij hogere snelheden.

DJI Mavic 3 droneUitstekend uithoudingsvermogen

Drones hebben vaak een korte vliegduur, meestal maximaal een half uur. De DJI Mavic 3 drone doet daar 50 procent bovenop: hij kan liefst 46 minuten vliegen op één acculading, met een topsnelheid van 75 kilometer per uur. De Mavic 3 kan dus liefst 15 minuten langer vliegen dan zijn voorganger en vliegt hij ook nog sneller. Ook het bereik is fors uitgebreid naar 15 kilometer. En je geniet van een stabielere videoverbinding waardoor je vlucht nog soepeler verloopt.

Hyperlapse en panorama

Uiteraard heeft de Mavic 3 weer prachtige features aan boord. Zo maak je snel en eenvoudig bijzondere hyperlapse video’s. En je kunt zeer grot en gedetaillieerde panorama-fotot’s schieten van wel 100 megapixel. MasterShots en FocusTrack vergroten je creativiteit: je schiet moeiteloos prachtige filmische beelden. En dat is slechts een greep uit de vele mogelijkheden van deze professionele drone.

DJI Mavic 3 drone op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Bol.com >>

DJI Mavic 3 drone op Kamera-express.nl >>

DJI Mavic 3 droneProfessionele reviewers over de DJI Mavic 3 drone

De DJI Mavic 3 drone: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Dpreview.com (Kara Murphy, full review): Vele drone-liefhebbers hebben verlangend uitgekeken naar de Mavic 3, en deze drone voldoet volgens Kara voor het grootste gedeelte aan de hooggespannen verwachtingen. Toch is Kara ook een beetje teleurgesteld, vooral omdat er niet meer mogelijkheden zijn om de foto-instellingen aan te passen. Toch kan een firmware-update ons nog aangenaam gaan verrassen.
  Kara heeft de ‘Cine Premium combo’ getest. Ze is onder de indruk van de handige draagtas/rugzak, de de makkelijk plaatsbare Intelligent Flight-batterijen en de lange vliegtijd van (volgens haar) bijna 45 (realistische) minuten. “Fijn om erop uit te gaan en te weten dat je meer dan twee uur hebt om de gewenste foto's te maken met drie volledig opgeladen batterijen.”
  Je kunt makkelijk en plezierig vliegen en manoeuvreren met de Mavic 3, aldus Kara. “Ik vond de nieuwe cardanische beschermer ook zo veel handiger om te bevestigen en te verwijderen. Het feit dat omnidirectionele obstakelvermijding werkte toen ik in de normale modus vloog, is een bonus.”
  Sommige functies waren bij het testen nog niet beschikbaar, zoals APAS 5.0. Voorganger APAS 4.0 werkte al zo goed, dus Kara verwacht veelbelovende vluchten, ook door het bos. “Al met al is de Mavic 3-serie misschien niet perfect, maar hij laat DJI's vermogen om te innoveren zien.” Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Chip Fotomagazine (full review, augustusnummer 2022): “De DJI Mavic 3 is momenteel de beste drone voor professionele fotografen en filmmakers”, aldus de reviewer van dit bekende fototijdschrift. Sterke punten zijn de dual-camera voor groothoek en zoom, de grote microfourthirds sensor en de uitstekende vliegeigenschappen.
  Minpunten zijn er ook: de hoge prijs en het feit dat de volledige vliegafstand in Nederland niet is toegestaan. Maar al met al dus de beste drone die je kunt kopen als je fotograaf en/of filmer bent.
 • Dronewatch.nl (Wiebe de Jager, full review): Wiebe hoopte dat de Mavic 3 het beste van de Mavic 2 Pro en Mavic 2 Zoom zou combineren. Dat is volgens hem maar ten dele gelukt. Zo is de beeldkwaliteit van de primaire sensor prima, maar is de zoomfunctie niet bruikbaar voor professionele videoproducties. Of toekomstige updates dit verbeteren, moet nog blijken. De secundaire camera is voor beeldmakers alleen bruikbaar als deze meer instelmogelijkheden krijgt qua framerate en kleurprofiel.
  Onvergeeflijk is volgens Wiebe dat DJI de drone levert met een eenvoudige app als DJI Fly. “Je betaalt serieus geld voor het apparaat en dan verwacht je minstens de mogelijkheden die DJI GO 4 bood.” Verder ontbreken nog tal van functies. Conclusie: “DJI heeft de Mavic 3 naar mijn mening te overhaast op de markt gebracht.”
  Met de Mavic 3 heeft DJI niet echt voor een duidelijke richting gekozen. Daardoor is het “niet de ultieme tool voor videomakers en dronefotografen geworden, en ook niet de ultieme inspectie- en mappingdrone. Het is nu hinken op twee gedachten.”
  Tot slot is er volgens Wiebe nog een olifant in de kamer: de Mavic 3 heeft geen C1-label. Onzeker is wat dit betekent voor vluchtregels in de toekomst.
 • DJI Mavic 3 droneTechradar.com (James Abbott, full review): ‘Een krachtpatser in de lucht, met een paar ruwe kantjes’ kopt James, en dat is een prima samenvatting van zijn review. De DJI Mavic 3 is volgens James zeker een sprong voorwaarts voor opvouwbare drones, al zijn er een paar kanttekeningen.
  Maar eerst het goede nieuws. Want in veel opzichten biedt de Mavic 3 alles waar drone-fans op kunnen hopen. Hij heeft een uitstekende microfourthirds Hasselblad-camera met instelbaar diafragma, een langere levensduur van de batterij en veiligere vluchten. En dat alles zit verpakt in een bundel die lichter is dan de Mavic 2 Pro.
  Dan de kanttekeningen. Want de Mavic 3 mist bij de lancering ook enkele softwarefuncties. Gelukkig zullen die in januari 2022 met een firmware-update toegevoegd worden. Ook het prijskaartje is iets dat niet-professionals misschien moeilijk te rechtvaardigen vinden, aldus James. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Theverge.com (Vjeran Pavic, full review): Als het prijskaartje binnen je budget past en je weet waarvoor je deze drone gaat gebruiken, is de Mavic 3 een makkelijke drone om aan te bevelen, aldus Vjeran. Het Cine-model is voor de meeste mensen te prijzig, maar de standaard Mavic 3 is ook niet echt voor beginners. Ben je hobbyist of een enthousiaste ‘prosumer’ die hem vooral gebruikt voor z’n socials, dan kun je ook naar de voordeligere Air 2, 2S of zelfs de Mini 2 kijken.
  De beeldkwaliteit is volgens Vjeran exceptioneel goed, een hele grote plus is de 4K op 120fps. De accuduur is ook een flinke plus. Mindere punten: er ontbreken op dit moment nogal wat features (die later worden toegevoegd), hij is prijzig en de telelens is van mindere kwaliteit.
  Is dit niet je eerste drone en wil je ‘opstijgen’ naar een nieuw niveau van beeldkwaliteit? Wil je het beste van het beste in een compact pakketje en heb je genoeg rekenkracht om de enorme bestanden te bewerken? “Dan kan echt niets fout gaan met de Mavic 3.” Eindoordeel: 8/10.
 • Digitalcameraworld.com (Adam Jupiner, full review): De DJI Mavic 3 volgens Adam “een spectaculair apparaat dat voorbij de limieten van batterijlengte, sensorgrootte, veiligheid en meer schiet”. De lens is scherp over vrijwel het hele beeld, en de Hasselblad zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit, ook als je niet nabewerkt.
  Toch geeft Adam de Mavic 3 niet de volle 5 sterren. Dat heeft ermee te maken dat er nu nog features ontbreken, die mogelijk met de beloofde firmware-update later worden toegevoegd. Die halve ster erbij krijgt de Mavic 3 als hij z’n onderwerpen daardoor beter weet te volgen en ook een aantal ‘eigenaardigheden’ aanpakt die te maken hebben met de secundaire tele-camera.
  Maar ook zonder die firmware-updates is de Mavic 3 volgens Adam “de droom van elke dronepiloot die de investering waard is”. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Cameralabs.com (Adam Juniper, full review): De DJI Mavic 3 is volgens Adam een eersteklas opvouwbare drone voor high-end consumenten en videoprofessionals (de ‘Cine’-editie). Alle Mavic 3-modellen zijn uitgerust met dubbele camera's, waaronder een Hasselblad 20 megapixel microfourthirds sensor.
  De nieuwe body is ook veel krachtiger, met een zeer lange vliegtijd en het vermogen om windstoten te weerstaan en om te gaan met obstakels. Het is ook een drone die veel flexibiliteit biedt. Al met al een grote sprong voorwaarts voor videografen. Eindoordeel: Highly Recommended.
 • Engadget.com (Steve Dent, full review): Met z’n hoge prijskaartje is de Mavic 3 ontworpen voor professionals en enthousiaste amateurs die geweldige video's en foto's willen schieten, aldus Steve. “Hij levert sterke prestaties, dankzij de professionele sensor die een verbluffende beeldkwaliteit levert. Tel daar de stabilisatie bij op die waanzinnig vloeiende opnamen mogelijk maakt. De ProRes-video en de interne SSD van 1 TB zijn ook belangrijke functies voor professionele shooters.”
  Perfect is ook de Mavic 3 niet, volgens Steve. Professionals zullen de telecamera misschien wat nutteloos vinden: hij komt niet in de buurt van hetzelfde kwaliteitsniveau als de hoofdcamera. En voor deze hoge prijs had je meer verwacht dan een basiscontroller en beperkte Fly-app. Jammer dat functies als ActiveTrack 5 er nog niet opzitten, maar als ze via firmware updates op de drone zitten, is iedereen weer vergeten dat ze er niet waren bij lancering.
  Volgens Steve is de Mavic 3 een zeer interessante drone, vooral vanwege de sensor die groter is en op een hoog niveau presteert. En dat betekent een flinke stap voorwaarts in beeldkwaliteit. Mooi ook dat de accu langer meegaat. Daarnaast is een sterk punt dat de drone extreem stabiel is, zelfs bij flinke wind. “Het voelt alsof je een 'statief in de lucht' hebt.” De gebreken wegen zeker op tegen de voordelen van de beeldkwaliteit. Eindoordeel: 86/100.
 • Petapixel.com (Ryan Mense, full review): De beeld- en videokwaliteit van de DJI Mavic 3 overtreffen alles wat Ryan eerder heeft gezien in een drone met vaste lens voor consumenten. “De sprong naar een 4/3-inch sensor voor de hoofdcamera is een succes en degenen die het budget ervoor hebben, zouden best tevreden moeten zijn met de resultaten.”
  De telelens is volgens Steve een onbeduidende en teleurstellende toevoeging aan de drone. Maar de hype achter deze nieuwe drone is voor de rest zeker gerechtvaardigd en “wordt volledig verzilverd door de hoofdcamera”.
 • Digitaltrends.com (John Velasco, full review): DJI blijft de laatste jaren de grenzen verleggen met zijn drones, aldus John. De laatste DJI-drones bestrijken de instap- en middensegment-markten. Met de Mavic 3 lanceert DJI z’n vlaggenschip.
  Het is echt een drone voor wie serieus bezig is met z’n drone-fotografie en -videografie. Op dit moment is dit de beste drone die te koop is voor consumenten.
  Daar betaal je wel een prijs voor: het is verre van een goedkope drone. Om het tastbaar te maken: je kunt liefst vier DJI Mini 2-drones kopen voor de prijs van slechts één Mavic 3. Bedenk dus goed of je alle functies en features echt nodig hebt. John herhaalt: de Mavic 3 is voor serieuze dronepiloten. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • T3.com (Derek Adams, full review): De DJI Mavic 3 is volgens Dereik de eerste compacte, opvouwbare drone die is ontworpen voor professioneel gebruik. Goedkoop is hij niet, maar dat kan ook bijna niet als je bedenkt wat hij allemaal in huis heeft. Hij is uitgerust met een grote camerasensor van 4/3 inch, een extra telezoomcamera om verre onderwerpen vast te leggen, hij kan obstakels in elke richting vermijden en hij heeft een extra lange vliegtijd van ruim 40 minuten. Een weergaloze drone.
  Voor wie het geld kan neertellen, is dit een uitstekende drone. De kwaliteit van de videobeelden en foto's die de geweldige Hasselblad-camera produceert, was volgens Derek nog nooit zo goed. Met deze drone kun je jaren vooruit. Is de prijs te hoog? Kijk dan naar de eveneens uitstekende DJI Air 2S. Die is veel goedkoper, terwijl “het interne DNA” erg lijkt op dat van de Mavic 3. En de camerasensor van 1 inch levert uitzonderlijke resultaten voor de prijs.
 • Space.com (full review): “De DJI Mavic 3 biedt een fantastische beeldkwaliteit dankzij de 20 megapixel microfourthirds sensor. Maar het prijskaartje van de twee beschikbare modellen ligt erg hoog.” Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Tweakers.net (SpeedingWilly, full review): “Zoek je een drone met de laatste technologische ontwikkelingen, waarmee je de mooiste foto’s en filmpjes kunt schieten? Zoek dan niet verder, want dan is de DJI Mavic 3 de drone voor jou! Het kost wat, maar dan heb je ook wat!” Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Heliguy.com (full review): Simpel gezegd: volgens de Heliguy – een team van 5 drone-piloten – is de DJI Mavic 3 een geweldige drone. Hij is het wachten volgens hem waard. Want de Mavic 3 heeft indrukwekkende cameraspecificaties, in combinatie met een ongelooflijk lange vliegtijd. “Die maken hem een echte krachtpatser in de lucht, ideaal voor zowel de amateur/semi-professionele contentmaker met een passie voor technologie, als professionele filmmakers.”
 • DJI Mavic 3 droneCamerajabber.com (Ali Jennings, full review): Volgens Ali is er weinig aan te merken op de DJI Mavic 3. Hij heeft een solide vlucht en de beeldkwaliteit is buitengewoon goed. Die uitstekende vliegkwaliteit biedt de rotsvaste basis die je nodig hebt bij een drone uit deze klasse. Het vormt een ideaal platform voor de Hasselblad-camera met hoge resolutie.
  Tijdens de vlucht in cine-modus en normale modus ziet de drone er volgens Ali uit “alsof hij op luchtrails staat, waarbij de kleine gimbal snel reageert om elke zwenking en draai te compenseren. De sportmodus is minder verfijnd, maar zoals altijd erg leuk.”
  Absolute ster va de Mavic 3 is de Hasselblad-camera die aan de voorzijde is gemonteerd. Die is volgens Ali in staat om video en foto's met hoge resolutie en kwaliteit vast te leggen die je van zo'n premium merk mag verwachten.
  Kortom: de Mavic 3 is een van de beste drones op de markt. Hoewel hij compact is, maakt de kwaliteit van de vlucht en van de beelden de Mavic tot de beste drone en de enige keuze voor veel professionals. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Review Joris Kuijper op CameraNU.nl: Joris is commercieel piloot en tevens fotograaf gespecialiseerd in luchtfotografie. Hij concludeert over deze drone: “De DJI Mavic 3 drone is een geweldige drone, met prachtige nieuwe functies en waanzinnige foto- en videokwaliteit. Low light performance en het dynamisch bereik zijn stappen vooruit. Ook het bereik van de drone voelt sterker dan ooit en ik heb geen moment twijfel gehad dat het signaal zal wegvallen. Maar vanaf het moment dat de Mavic 3 uit is gekomen vroeg ik mij af of het de moeite waard is om de upgrade te maken vanaf een Mavic Air 2S of de Pro 2 drone (…)”
  “Mocht je nog geen drone hebben en wil je prachtige resultaten, koop dan absoluut de DJI Mavic 3 drone, je zult hier geen spijt van krijgen. Heb je momenteel een Air 2S of een Pro 2, stel jezelf dan de vraag wat je eventueel mist, wat de Mavic 3 wel heeft? Het kan zijn dat het de upgrade waard is, maar het kan zomaar zijn dat je huidige drone nog steeds voldoet. Al met all is de upgrade keuze een beetje wikken en wegen, waar ik eigenlijk had gehoopt op een keiharde ja op deze vraag. Maar ik kan stiekem verklappen dat ik de upgrade naar de DJI Mavic 3 wél heb gemaakt!” Bekijk het volledige review >>
 • Klantreview op Coolblue.nl: “Professionele drone, heel blij mee. Heel fijne drone, heb hiervoor de mini 2 en de air 2s gehad, en deze drone is eigenlijk in elk opzicht veel beter dan voorgaande modellen. Wel een prijskaartje, maar als je professioneel ermee gaat werken is dat het zeker waard.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Bol.com: “De beste drone van dit moment. Heb zelf de Mavic Pro 2 en Air 2S gehad maar de Mavic 3 steekt ver boven beide uit. De drone heeft veel mogelijkheden waaronder de 2 camera’s, 3 kwartier vliegtijd en zeer stabiele bereik met de controller. Helaas is nog niet alles beschikbaar voor deze drone, dat zal later nog wel beschikbaar komen d.m.v. een update. Het is een prijzige drone maar daar krijg je wel de beste consumenten drone voor terug. Ben benieuwd wanneer DJI de drone gaat updaten zodat ik alle mogelijkheden van de drone kan testen. Ga je voor de beste kwaliteit dan is deze drone zeer goed. Wil je niet zo veel uitgeven ga dan voor de Air 2S. Deze drone is verkrijgbaar voor minder dan de helft maar daarvoor lever je ook weer veel voor in waaronder de kwaliteit.” Bekijk alle reviews van kopers >>

DJI Mavic 3 drone op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Bol.com >>

DJI Mavic 3 drone op Kamera-express.nl >>

 

DJI Mavic 3 droneBelangrijkste kenmerken van de DJI Mavic 3 drone

 • Drone met 2 camera’s: 24mm Hasselblad-camera en 162mm tele-camera
 • Snelle vlieger: 75km per uur maximale sneljheid
 • Lange accuduur: vliegt liefst 46 minuten op één lading
 • Maximaal bereik: 15km bij 1080p/60fps
 • Filmische beelden: dankzij slimme functies als Hyperlapse, FocusTrack of Mastershots
 • Bedieningsgemak: Advanced Pilot Assistance System (APAS 5.0) aan boord
 • Handig: interne opslag van 8GB en geschikt voor Micro SD-kaarten tot en met 2TB

Belangrijkste kenmerken van de Hasselblad-camera

 • Prachtige foto’s: grote 4/3 inch sensor en 20 megapixel raw foto’s
 • Licht en donker: groot dynamisch bereik van 12.8 stops
 • Lichtsterke lens: aanpaspaar diafragma van f/2.8 – f/11
 • Weidse beelden: groothoeklens van 24mm
 • Snel scherp: Vision Detection autofocussysteem
 • High res video: 5.1K met 50fps
 • Supervloeiende video: 4K met 120fps
 • Professioneel: 10-bit D-log kleurprofiel
 • Superdetails: panoramafunctie met 100 megapixel beelden

Belangrijkste kenmerken van de tele-camera

 • Telelens: vast brandpunt van 162mm
 • Nóg meer tele: digitale zoom van 4x
 • Vaste lichtsterkte: diafragma van f/4.0
 • Mooie video’s: 4K-video met 30fps
 • Goede fotokwaliteit: 12 megapixel jpeg foto’s

DJI Mavic 3 drone op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Bol.com >>

DJI Mavic 3 drone op Kamera-express.nl >>

 

Mooie YouTube-review van de DJI Mavic 3 drone

Bekijk een mooi en kort filmpje over de DJI Mavic 3 drone (4:08 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

DJI Mavic 3 drone op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Bol.com >>

DJI Mavic 3 drone op Kamera-express.nl >>

 

De allerbeste drones met camera

Ben je op zoek naar de perfecte drone voor jou? Ik heb de beste drones met camera van dit moment voor je op een rij gezet! Drones voor professionals, voor serieuze amateurs én voor beginners. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste drones van dit moment >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (9 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy