DJI Mavic 2 Zoom: zoomen tijdens het vliegen

Met de prachtige DJI Mavic 2 Zoom leg je ongehinderd al je avonturen in hoge kwaliteit vast. De lekker compacte drone heeft een 24-48mm zoomcamera aan boord, waarmee je geweldige zoombeelden maakt met parallax-effecten! Vliegt lekker lang: 31 minuten. Alle belangrijke reviews & tests!

DJI Mavic 2 ZoomOp alle fronten beter

De DJI Mavic 2 Zoom is op alle fronten beter dan zijn voorganger. De drone is sneller, stiller en dynamischer. De Mavic 2 Zoom is de allereerste DJI-drone met een zoomlens van 24-48mm. Een boost voor je creativiteit!

DJI Mavic 2 Zoom op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Zoom op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Zoom op Kamera-express.nl >>

DJI Mavic 2 ZoomHighlights van de DJI Mavic 2 Zoom:

 • Zoomcamera 24-48mm
 • Vliegtijd van 31 minuten
 • Topsnelheid is 72 kilometer per uur
 • Dolly Zoom voor geweldige parallax-effecten
 • 360 graden object-detectie
 • Verbeterde ActiveTrack

Dynamische perspectieven

De Mavic 2 Zoom heeft een 1/2.3 inch sensor met 12 megapixel op de teller. Je hebt maximaal 4x zoom, met 2x optische zoom (24-48mm) en 2x digitale zoom. Bij de Mavic 2 Zoom draait alles om dynamische perspectieven. Van weidse groothoek tot cinematische tele. Een nieuwe wereld van luchtfotografie met epische, filmische opnames.

DJI Mavic 2 ZoomUnieke beelden, veilig vliegen

Bij Full HD-video’s biedt 4x lossless zoomen je een beter zicht op onderwerpen die ver weg zijn. Daardoor schiet je unieke beelden. Bovendien kun je zo veilige afstand houden tot gebouwen, voertuigen, dieren en mensen.

Snelle en nauwkeurige focus

De Mavic 2 Zoom stelt ook veel nauwkeuriger en sneller scherp dan z’n voorganger, dankzij het hybride autofocussysteem (fase- en contrastdetectie). Het autofocus-volgsysteem zorgt ervoor dat onderwerpen er helder en scherp uitzien tijdens in- en uitzoomen.

Zoomen tijdens het vliegen

Met de nieuwe functie Dolly Zoom krijg je een buitenaards perspectief. Dolly Zoom past de scherpstelling automatisch aan tijdens het vliegen. Daardoor krijgen je video’s een intens en verwarrend visueel effect.

Super Resolution foto’s

Je landschapsfoto’s krijgen levendige details met de gloednieuwe Super Resolution-functie. De camera zorgt voor een foto met gigantische resolutie: 48 megapixels.

DJI Mavic 2 ZoomHigh Dynamic Range

De Mavic 2 Zoom zorgt ook voor verbeterde HDR-foto’s. Daarmee combineert de camera een reeks foto’s tot één foto met hoog dynamisch bereik. En dat betekent: bijzonder heldere beelden met veel details in de schaduwen en in de lichte partijen van je foto. Kortom: een topdrone voor jarenlang plezier.

DJI Mavic 2 Zoom op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Zoom op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Zoom op Kamera-express.nl >>

Zijn broer: DJI Mavic 2 Pro

Tegelijk met de Mavic 2 Zoom is zijn professionele broer verschenen: de DJI Mavic 2 Pro. Met een geweldige Hasselblad-camera aan boord plus een joekel van een sensor voor nog meer details. Benieuwd?

Bekijk mijn review van de DJI Mavic 2 Pro >>

DJI Mavic 2 ZoomHoe oordelen reviewers over de DJI Mavic 2 Zoom?

De DJI Mavic 2 Zoom: hoe scoort hij bij de reviewers? De kernpunten van alle belangrijke reviews geef ik hieronder.

 • Dronewatch.nl (Wiebe de Jager, full review): De Mavic 2 Zoom is volgens reviewer Wiebe de Jager een zeer welkome update van de Mavic Pro. “DJI borduurt fijn verder op het compacte ontwerp en de prima vliegprestaties van een systeem dat zich inmiddels ruimschoots in de praktijk bewezen heeft. Het is vooral fijn dat camera en gimbal veel degelijker zijn uitgevoerd en dat de drone nog meer weet heeft van zijn omgeving, dankzij de extra sensoren rondom.”
  Alleen kom je nu als serieuze dronefotograaf of videomaker wel voor een ‘duivels dilemma’: dat je met de Mavic 2 Zoom echt kunt inzoomen is volgens hem écht een dealmaker. “Met de Mavic 2 Zoom kun je eindelijk dicht op je onderwerp zitten, terwijl je toch op veilige afstand vliegt. Dat brengt ongekende mogelijkheden met zich mee. Maar het gemis aan een instelbaar diafragma en het feit dat je met een relatief beperkte sensor zit is voor deze doelgroep weer een groot gemis.”
  Oplossing is even eenvoudig als duur: met zowel de Mavic 2 Zoom als de Mavic 2 Pro op pad gaan... Heb je optimale beeldkwaliteit nodig, dan kies je de Pro. Wil je close shots, dan neem je de Zoom. Voor wie moet kiezen: de meeste ‘bang for your buck’ krijg je met de Mavic 2 Zoom. “Niet alleen is de drone een paar honderd euro goedkoper dan de Pro, je krijgt ook gewoon wat meer creatieve mogelijkheden zoals dollyzoom en superresolutie foto’s.” Je kunt er prachtige foto’s en video’s mee maken, zeker als je de ND-filters en camera-settings goed benut. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Digitaltrends.com (full review: DJI is altijd al de Koning van de Drones geweest, en de nieuwe Mavics zijn bijna perfect, schrijft de reviewer. Zoek je een draagbare drone met een geweldige camera, dan zijn beide Mavic 2-drones het beste wat er is op de markt. Andere drones zullen er hun tanden op stukbijten. Een draagbare drone met vergelijkbare features zul je niet vinden, zeker niet buiten de vloot van DJI. De enige concurrenten die in beeld komen zijn andere DJI-drones. De DJI Inspire bijvoorbeeld, die geweldige video’s neerzet.
 • Trustedreviews.com (Sam Kieldsen, full review): De Mavic 2 Zoom mist de superheerlijke ‘crispy’ kwaliteit, het dynamisch bereik en de rijke kleuren van de video’s die z’n broer, de Mavic 2 Pro biedt. Maar hij heeft allerlei andere zaken die hem zo aantrekkelijk maken: het compacte design, de lange accuduur, de stille rotorbladen, de vlotte en responsieve vlucht en de veiligheids-features. Het is een van de beste opvouwbare drones op de markt. Alleen op het punt van de beeldkwaliteit blijft hij wat achter bij de Pro, die de markt in deze prijsklasse aanvoert.
  Het mooie is dat hij een stuk goedkoper is dan de Pro. Dat geld kun je goed gebruiken voor een extra accu of een mooie opbergtas. Al met al is de Zoom een excellente camera-drone met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Cameralabs.com (full review): De DJI Mavic 2 is de drone waar anderen hun tanden mogen stukbijten. De camera’s in zowel de Zoom als de Pro zijn indrukwekkend. De 1 inch sensor van de Pro is alles wat een fotograaf zich zou willen wensen, terwijl de Zoom excellente 4K-video levert onder vrijwel alle omstandigheden. Plus de mogelijkheid om dramatische shots te maken, die vroeger simpelweg buiten het bereik van de meeste drone-gebruikers lag. Met de Zoom is dat opeens mogelijk.
  De bouwkwaliteit is overtuigend maar niet perfect. Vluchttijden, bereik en de mogelijkheid om te manoeuvreren zijn allemaal excellent. Ook DJI’s software die aan boord is maakt er een compleet, afgerond geheel van, met zeer goede en aantrekkelijke features.
  Dacht je erover om de DJI Air te kopen? Betaal wat extra en koop de Zoom. En voor de Phantom 4 Pro is de Mavic 2 Pro een zeer serieus alternatief in een kleiner formaat. Beide drones krijgen het certificaat ‘Very highly recommended.
 • Expertreviews.co.uk (Jonathan Bray, full review): Je zou verwachten, gezien de extra zoom, de extra sensoren en het nieuwe design, dat DJI een veel hogere prijs zou vragen voor de DJI Mavic 2 Zoom. Verbazingwekkend genoeg heeft hij dezelfde prijs als de originele Mavic Pro. Moeilijk te geloven!
  Bijna alles aan deze Mavic 2 Zoom is beter dan z’n voorganger. Dit is een eersteklas drone en de beste van DJI’s modellen die de reviewer heeft getest.
  De Mavic 2 Pro is ook een zeer goede drone, met z’n 1 inch sensor camera, aanpasbare diafragma en z’n mogelijkheden om in HDR te filmen. Maar hij is ook een stuk duurder. De Mavic 2 Zoom heeft een betere balans tussen flexibiliteit, toegankelijkheid en prijs. De DJI Mavic 2 Zoom is de beste drone voor consumenten van dit moment.
 • Stuff.tv (full review): Zoek je een compacte, draagbare drone met absoluut de beste beeldkwaliteit? Dan moet je bij de Mavic 2 Pro zijn. Maar is je budget wat beperkter, dan is deze Zoom een zeer aantrekkelijk alternatief. Zeker omdat hij dezelfde accuduur biedt, evenals dezelfde veiligheids-features, en ook het vliegen gaat op dezelfde stille en wendbare manier. “The Zoom simply can’t match the Pro for sheer wow factor, but it’s a brilliant drone in its own right.” Indrukwekkende drone. Eindoordeel: 5 van de 5 sterren.
 • Theverge.com (full review, Vjeran Pavic ): De meeste updates van nieuwe Mavics zijn updates zoals je ze verwacht: een betere vermijding van botsingen, meer sensoren, een betere connectiviteit en een langere accuduur. Maar wat met de nieuwe Zoom en Pro echt opvalt is dat ze luchtfotografie en -videografie naar een nieuw niveau tillen.
  De videokwaliteit van de Pro staat op een zeer hoog niveau voor een drone van dit formaat. En de Zoom geeft je nieuwe tools waarmee je de video’s en foto’s kunt maken waar je vroeger alleen maar over kon dromen. Beide nieuwe drones maken dat je anders gaat denken over de creatieve mogelijkheden van drones.
  En als je kijkt naar hoe ze in de praktijk werken: geweldig. Je hoeft je geen zorgen te maken over de connectiviteit, de stabiliteit of welk ander punt dan ook waar je vroeger hoofdpijn van kreeg toen je met een drone vloog. In plaats daarvan kun jij je focussen op het maken van fantastische beelden. Eindoordeel Mavic 2 Zoom: 8.5. De Mavic 2 Pro scoort iets hoger: 9.
 • Dcrainmaker.com (full review): Geen twijfel over mogelijk: de Mavic 2-serie biedt de beste kleine drones die DJI ooit gemaakt heeft. Zowel de Zoom als de Pro van Mavic 2 bieden ongelofelijke specs, verpakt in een relatief kleine drone. De zoomlens van de Mavic 2 Zoom is bijzonder welkom. Jammer alleen dat je de camera’s niet kunt uitwisselen tussen beide modellen, zodat je ook de camera’s als accessoires kunt gebruiken.
  Vanuit een sportief standpunt is de Active Track 2.0 een enorme upgrade van Active Track 1.0. Die eerste versie stelde natuurlijk niet veel voor. De 2.0 komt heel dicht in de buurt van perfectie. Toch werkt ook deze versie niet onder alle omstandigheden goed. De Mavic 2 is al met al de beste sport-tracking en allround cinematografische drone.
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Top drone. Werkt super, je vliegt makkelijk weg en het beeld is kraakhelder. Een echte aanrader, zelfs voor de onervaren vliegers.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Bol.com: “Het afgelopen jaar heb ik gevlogen met de mavic air, mijn eerste DJI drone. Ondanks dat dat al een geweldige drone was, had ik toch enkele punten van ergernis : Het geluid, de accuduur, en het missen van Hyperlapse functies. Daarom besloten de air te verkopen en de mavic 2 zoom te nemen. Wat een verademing!” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Goede drone voor een mooie prijs. De DJI drone is makkelijk in gebruik. Ligt goed stabiel in de lucht en maak zeer mooie en heldere foto en video's. Echt een aanrader!” Bekijk alle reviews van kopers >>

DJI Mavic 2 Zoom op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Zoom op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Zoom op Kamera-express.nl >>

Plussen en minnen van de DJI Mavic 2 Zoom

 • Heldere zoomlens van 24-48mm
 • 31 minuten vliegtijd
 • Hoge snelheid van maximaal 72km/h
 • ActiveTrack 2.0 voor betere tracking-ervaring
 • Kleinere sensor dan z’n broer, de DJI Mavic 2 Pro

DJI Mavic 2 Zoom op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Zoom op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Zoom op Kamera-express.nl >>

DJI Mavic 2 ZoomBelangrijkste eigenschappen van de DJI Mavic 2 Zoom

 • Gewicht: 905gr
 • Wifi: ja
 • GPS: ja
 • Video: 4K
 • Camerasensor: 1/2.3 inch
 • Cameraresolutie: 12 megapixel
 • Batterijcapaciteit: 3.850 mAh
 • Vliegbereik: 5.000 meter
 • Maximale vlieghoogte: 5.000 meter
 • Maximale snelheid: 72 km per uur
 • Maximale vliegtijd: 31 minuten
 • Prijs: 1.111 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl
 • Frankwandelt-rating 87/100

DJI Mavic 2 Zoom op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Zoom op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Zoom op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de DJI Mavic 2 Zoom

Bekijk hieronder een mooi filmpje (10 seconden) over de gloednieuwe functie Dolly Zoom van de DJI Mavic 2 Zoom! Mooie parallax effecten!

DJI Mavic 2 Zoom op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Zoom op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Zoom op Kamera-express.nl >>

 

De allerbeste drones met camera

Ben je op zoek naar de perfecte drone voor jou? Ik heb de beste drones met camera van dit moment voor je op een rij gezet! Drones voor professionals, voor serieuze amateurs én voor beginners. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste drones van dit moment >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (11 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy