DJI Mavic 2 Pro: drone voor profs

De DJI Mavic 2 Pro is een fikse upgrade van een al ontzettend goede drone. Met de Mavic 2 schiet je video en foto’s van hoge kwaliteit, dankzij de Hasselblad-camera met grote 1 inch sensor. Je maakt hyperlapses met 1 druk op de knop. Topdrone voor profs. Alle belangrijke reviews!

DJI Mavic 2 ProGeweldige upgrade van de Mavic Pro

De DJI Mavic 2 Pro is een geweldige upgrade van de Mavic Pro, waar reviewers al lovend over waren. De nieuwe Mavic 2 Pro heeft een Hasselblad-camera met een flinke sensor (1 inch) aan boord. De lens heeft een aanpasbaar diafragma van f/2.8-f/11, 360-graden obstakeldetectie, Hyperlaps, 4K-video, een maximale vliegtijd van 31 minuten, 8GB intern geheugen en nog veel meer mooie nieuwe en verbeterde functies.

DJI Mavic 2 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Pro op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Pro op Coolblue.nl >>

Highlights van de DJI Mavic 2 Pro:

 • Hasselblad camera met 1 inch sensor
 • Vliegtijd van 31 minuten
 • Topsnelheid is 72 kilometer per uur
 • Maak een indrukwekkende hyperlapse
 • 360 graden object-detectie
 • Verbeterde ActiveTrack

DJI Mavic 2 ProVeel meer kleur en kleurdiepte

De Hasselblad-camera neemt 4 keer meer kleurniveau op per kanaal dan de eerste versie van de Mavic Pro. Hierdoor kun je bij het nabewerken van foto's en video's veel meer kleur en kleurdiepte tevoorschijn toveren. De camera blinkt uit in ochtend- en avondlicht, situaties waarin veel dronebeelden worden opgenomen.

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Langer en sneller vliegen

De Mavic 2 Pro drone heeft een vliegtijd van maar liefst 31 minuten. En de topsnelheid is 72 kilometer per uur. Hiermee kun je maar liefst 4 minuten langer vliegen dan met zijn voorganger en vliegt hij 7 kilometer per uur sneller. Ook het bereik is uitgebreid met een volle kilometer: naar 8 kilometer.

DJI Mavic 2 ProMaak een indrukwekkende hyperlapse

Aan een professionele hyperlapse heb je je vast weleens vergaapt: een timelapse waarbij ook de camera in beweging is. Met de DJI Mavic 2 kun je dat zelf, met één druk op de knop! Over unieke beelden gesproken.

Hyperlapse: 4 geweldige opties

Je beschikt zelfs over 4 opties voor hyperlapse: free, circle, course lock en waypoint. Bij free bedien je zelf de drone. In de circle-modus draait de drone een rondje om het onderwerp. Bij course lock houdt de Mavic 2 een recht pad aan. Heb je zelf in een route in je hoofd? Maak je eigen traject en voer deze aan de hand van GPS-locaties in voor de waypoint-modus.

360 graden obstakeldetectie

Met de Mavic 2 Pro vlieg je nooit meer ergens tegenan. Deze drone is voorzien van een 360 graden-obstakeldetectie dankzij sensoren aan alle kanten. Lekker veilig vliegen dus.

Verbeterde ActiveTrack

Volgen van bewegende onderwerpen is enorm verbeterd, dankzij vernieuwingen aan de soft- en hardware. Dankzij ActiveTrack 2.0 herkent de camera de omgeving rond je onderwerp nog beter. Ook de route van je onderwerp wordt beter voorspeld. Je kunt verder onderwerpen volgen tot een snelheid van 72 kilometer per uur. En het mooie is: de Mavic 2 Pro blijft je onderwerp volgen terwijl hij obstakels omzeilt.

Lekker compacte drone

Vergeleken met zijn voorganger is de behuizing van de Mavic 2 meer gestroomlijnd. Je vouwt de propellers van de quadcopter in, zodat je het apparaat compact kunt meenemen. De propellers zijn net als de Platinum-versie van de Mavic Pro drone veel stiller. Hierdoor kun je bijvoorbeeld met je drone dichter bij wilde dieren komen.

DJI Mavic 2 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Pro op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Pro op Coolblue.nl >>

Zijn broer: DJI Mavic 2 Zoom

Tegelijk met de Mavic 2 Pro is zijn broer verschenen: de DJI Mavic 2 Zoom. Met een geweldige zoomlens waarmee je waanzinnige parallax-beelden schiet. Benieuwd?

Bekijk mijn review van de DJI Mavic 2 Zoom >>

DJI Mavic 2 Pro(Professionele) reviewers over de DJI Mavic 2 Pro

De DJI Mavic 2 Pro heeft flink wat reviews gekregen. En zoals verwacht scoort hij uitstekend: dit is een draagbare topdrone die z’n weerga niet kent, vooral vanwege alle creatieve mogelijkheden en de uitstekende Hasselblad-camera. Echte concurrenten heeft hij niet in deze prijsklasse. En de concurrenten die enigszins in de buurt komen, zijn ook van DJI. Maar goedkoop is hij niet.

 • Klantreview op CameraNU.nl: “Fantastische drone voor de fotograaf die luchtfoto's en films wil maken! Hiervoor had ik een andere drone (Xiro), waarvan ik de vluchteigenschappen niet al te best vond. Ook de camera was niet geweldig. Deze camera en sensor van Hasselblad maakt wel verbluffende foto's, ook nog in RAW zodat je in de nabewerking je gang kunt gaan. De kwaliteit van de film in 4k is ook prima.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Zeer goede drone. De drone is zeer goed voor professionele mensen maar is ook goed voor beginners want er is daar een modus voor.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Bol.com: “Waar voor zijn geld. Aanschaf prijs is hoog maar daarentegen heb je wel een drone die maar liefst 30 minuten in de lucht blijft, prachtige films en foto's maakt en daarbij gemakkelijk is mee te nemen omdat hij opvouwbaar is. De compactheid samen met de camera is voor mij de reden om deze drone te kiezen. Wanneer ik foto's of video's maak worden die automatisch met mijn telefoon gesynchroniseerd, ik kan ze dus direct kijken. Bediening is wel even wennen, je moet echt wel even een paar keer oefenen voordat je het onder de knie hebt. En daarbij komt er nogal wat bij kijken mbt wet en regelgeving. Je mag niet overal vliegen, je moet je drone registreren en als je hem commercieel wilt gebruiken dan moet je ook minimaal een roclight vergunning aanvragen. Maar, al met al geen spijt van.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Bol.com: “Prachtig ding. Oneindig plezier! De Mavic 2 Pro is gewoon de max. De drone doet echt wat beloofd wordt en de kwaliteit van de camera is uitzonderlijk (zowel video als foto).Ik kan alleen maar aanraden de handleiding te lezen en de verschillende filmpjes op YouTube te bekijken alvorens aan de slag te gaan. Dit is geen goedkoop speeltje en je wil niet na de eerste vlucht in een boom of een muur belanden.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Coolblue.nl: “Ik had al eerder kennis mogen maken met de voorganger, de beeldkwaliteit is sterk verbeterd en de stabiliteit tijdens het vliegen is ook op een hoger niveau gekomen. Je ziet dat er in het design ook veel is geleerd van de voorganger, afneembare joysticks, platte kabel, meer sensoren en betere propellors die minder geluid veroorzaken. Ik ben tevreden met de technische kant, wel minder over de ondersteuning en firmware updates.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Coolblue.nl: “Al bij het uitpakken voel je dat je een stukje kwaliteit in handen hebt. Bij het uitschuiven van de poten voelt het geheel stevig aan. De Mavic Air in elkaar zetten is een fluitje van een cent en na een keer kalibreren en een firmware update, kun je direct de lucht in. Al bij het opstijgen valt op dat deze drone niet heel veel geluid maakt. Waar de Mavic Air klinkt als een zwerm boze bijen, maakt deze een wat 'serieuzer' geluid en heb je het idee dat je een imposante vogel de lucht in slingert.
  Eenmaal in de lucht schiet je de mooiste plaatjes. Ook voor de beginner zijn de DJI drones prima te besturen, zeker als je eerst even start met de 'beginner mode'. De foto's en 4K filmpjes van deze drone zijn adembenemend: veel detail en mooie kleuren. De Hasselblad lens doet z'n werk goed en de gimbal zorgt voor mooie, stabiele shots. De afstand is ook meer dan perfect. Het beeld blijft ook als de drone een kilometer bij je vandaan is erg stabiel en goed bestuurbaar. Mocht de drone toch buiten bereik gaan, is deze in staat zelf weer terug te vliegen naar het startpunt.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Pocket-lint.com (Cam Bunton, full review): ‘High-tech drone krijgt een high five van Hasselblad’ kopt Cam Bunton boven zijn review. Er is een verdomd goede reden waarom DJI marktleider is op het gebied van drones. Het is de combinatie van high-tech features, vlieg-modes en video/beeldkwaliteit. Een onverslaanbare combinatie in deze high-end markt. Met de Mavic 2 Pro wordt deze reputatie alweer waargemaakt.
  De DJI drone line-up wordt nogal onoverzichtelijk als je kijkt naar het aantal modellen en de overlap die tussen de modellen zit. Het is lastig te zien waar de Mavic Pro precies past in deze line-up. Wie een superdraagbare drone wil, zal zeker kiezen voor de Mavic Air, die ook vol features zit maar veel kleiner en goedkoper is. Maar wie meer power nodig heeft in een drone die toch in een rugzak moet passen zal óf kiezen voor de Mavic 2 Pro óf de Mavic 2 Zoom.
  In ieder geval raadt de reviewer deze Mavic Pro zonder enige aarzeling aan: het is een extreem goede drone.
 • Tweakers.net (gebruikersreview): “De Mavic 2 Pro (en Zoom) is een mooie evolutie van de oude Mavic Pro (Platinum) en de Mavic Air. Alle goede punten van deze 2 drones zijn samen met talloze verbeteringen in de nieuwe Mavic 2 gestopt. Kost wat, maar dan heb je ook wat!” Eindoordeel: Uitstekend met 5 van de 5 sterren.
 • Trustedreviews.com (Sam Kieldsen, full review): Alle verbeteringen bij elkaar maken van de Mavic 2 Pro een fikse upgrade van de eerste versie van deze Mavic. Denk aan de langere accuduur, het stillere vliegen, het veel soepelere vleigen, de verbeterde stabiliteit en de handige veiligheidsfeatures.
  Maar wat echt de doorslag geeft waardoor deze Mavic 2 Pro zo goed is, is de nieuwe Hasselblad-camera en de 1 inch sensor. Die bieden de beste kwaliteit voor foto’s en video’s die de reviewer ooit heeft gezien in een drone uit deze prijsklasse. Dat maakt deze drone echt een verbazingwekkend goed apparaat.
  Om beeldkwaliteit te krijgen die zo goed is uit een opvouwbare drone is geen sinecure. En wil je een drone hebben die wat pittiger en ‘pro-vriendelijk’ is dan de DJI Mavic Air, dan zou je echt moeten overwegen wat extra geld te besteden en deze Mavic 2 Pro moeten aanschaffen.
  Eindoordeel: de Mavic 2 Pro is een echte premium drone die enorm veel ‘vliegplezier’ biedt. Kun je het extra budget ergens vandaan halen, dan raadt de reviewer deze drone aan boven de Mavic Air. Eindoordeel: 5 van de 5 sterren.
 • Pcworld.au (Fergus Halliday, full review): Zit je te wachten op een prosumer drone die compact, betrouwbaar en geavanceerd genoeg is om echt mee aan de slag te gaan? Dan is de DJI Mavic 2 Pro zonder enige twijfel de meest aantrekkelijke drone die op de markt is. Hij heeft eigenlijk geen enkele concurrent die tegen hem opkan. De Mavic 2 Pro is een opwindend staaltje van techniek
  In de juiste handen is de DJI Mavic 2 Pro een ongelofelijke tool voor het maken van films en foto’s. Toch is het niet een revolutie ten opzichte van z’n voorganger, want die was ook gewoon al goed.
  Maar vergis je niet, de DJI Mavic 2 Pro is zeker een drone die terecht een hype aan het worden is. Maar is hij het waard om dit forse bedrag voor neer te tellen. Dat is nog de vraag, aldus deze reviewer. Misschien wachten tot de prijs is gezakt? Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitaltrends.com (full review): Dit is een bijna perfecte drone. Zoek je een draagbare drone met een geweldige camera, dan is de Mavic 2 (ook de Zoom) bijna niet te verslaan. Het wordt heel lastig om een compacte drone te vinden die vergelijkbare features aan boord heeft. Sowieso zijn de enige waardige concurrenten van deze Mavic 2: een aantal andere DJI-drones. De reviewer noemt nog de Inspire en de Mavic Air die je in je overwegingen zou kunnen betrekken. Eindoordeel: 9/10.
 • Theverge.com (full review): De Mavic 2 Pro springt boven de concurrentie uit dankzij z’n draagbaarheid en z’n beeldkwaliteit. Kijk je naar drone-beelden op Instagram, dan lijken ze allemaal nogal op elkaar en als je goed kijkt schiet de beeldkwaliteit tekort. De Mavic 2 Pro gaat dat zeker veranderen.
  Het is een geavanceerde drone, makkelijk in het gebruik en betrouwbaar. En dat is het fijne: je bent helemaal niet meer bezig met de vraag of je drone wel in de lucht blijft en nergens tegen aan vliegt. Dus kun je je veel meer aan de slag met alle creatieve mogelijkheden. En je concentreren op het schieten van mooie beelden.
  Deze Pro zet luchtfotografie en -videografie echt op een hoger plan. De videokwaliteit is merkbaar beter, veel beter dan je verwacht van een drone van dit formaat. De Pro maakt dat je anders gaat denken over de creatieve mogelijkheden die je uit een drone kunt halen. Eindoordeel: 9/10.
 • Engadget.com (Stephen Loewinsohn, full review): De DJI Mavic 2 Pro is een uitzonderlijke goede drone, een waardige opvolger van de eerste versie. De Hasselblad camera levert foto’s van ongelofelijke kwaliteit. Dat maakt van de DJI Mavic 2 Pro een goede keuze als je zoekt naar beelden op het niveau van de professionele Phantom 4, maar dan met de draagbaarheid van de Mavic.
  Hij is flink duurder dan de vorige versie, maar de prijs/kwaliteit-verhouding ligt eigenlijk op een hoger plan. Toch zou de reviewer de DJI Mavic 2 Pro niet voor iedereen aanraden. Een dealbreaker kan het gebrek aan wifi-connectiviteit zijn voor sommigen.
  En als je niet alle nieuwe features nodig hebt, zijn er minder dure drones die vergelijkbaar design en mogelijkheden hebben. Maar geen enkele is zo goed en robuust als de DJI Mavic 2 Pro. Eindoordeel: 83/100.
 • Dcrainmaker.com (full review): Geen twijfel over mogelijk: de Mavic 2-serie biedt de beste kleine drones die DJI ooit gemaakt heeft. Zowel de Zoom als de Pro van Mavic 2 bieden ongelofelijke specs, verpakt in een relatief kleine drone. De zoomlens van de Mavic 2 Zoom is bijzonder welkom. Jammer alleen dat je de camera’s niet kunt uitwisselen tussen beide modellen, zodat je ook de camera’s als accessoires kunt gebruiken.
  Vanuit een sportief standpunt is de Active Track 2.0 een enorme upgrade van Active Track 1.0. Die eerste versie stelde natuurlijk niet veel voor. De 2.0 komt heel dicht in de buurt van perfectie. Toch werkt ook deze versie niet onder alle omstandigheden goed. De Mavic 2 is al met al de beste sport-tracking en allround cinematografische drone.

DJI Mavic 2 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Pro op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Pro op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 2 Pro Plussen en minnen van de DJI Mavic 2 Pro

 • Hasselblad L1D-20c camera
 • Grote 1 inch CMOS-sensor
 • Quickshot met zes opties
 • Voorzien van ActiveTrack 2.0
 • 4K 10-bit HDR support
 • Flinke prijs

DJI Mavic 2 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Pro op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Pro op Coolblue.nl >>

Belangrijkste eigenschappen van de DJI Mavic 2 Pro

 • Gewicht: 907gr
 • Wifi: ja
 • GPS: ja
 • Video: 4K
 • Camerasensor: 1 inch
 • Cameraresolutie: 20 megapixel
 • Batterijcapaciteit: 3.850 mAh
 • Vliegbereik: 8.000 meter
 • Maximale vlieghoogte: 6.000 meter
 • Maximale snelheid: 72 km per uur
 • Maximale vliegtijd: 31 minuten
 • Prijs: 1.199 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl
 • Frankwandelt-rating 88/100

DJI Mavic 2 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Pro op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Pro op Coolblue.nl >>

 

Mooi filmpje over de DJI Mavic 2 Pro

Bekijk hieronder een mooi filmpje over de DJI Mavic 2 Pro, met geweldige hyperlapse beelden! Pas op: na het bekijken, wil je hem hebben!

DJI Mavic 2 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 2 Pro op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Pro op Coolblue.nl >>

 

De allerbeste drones met camera

Ben je op zoek naar de perfecte drone voor jou? Ik heb de beste drones met camera van dit moment voor je op een rij gezet! Drones voor professionals, voor serieuze amateurs én voor beginners. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste drones van dit moment >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (12 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy