DJI Air 3: compacte drone met twee camera’s

Wie op zoek is naar een topdrone met geweldige camera’s en een lange vliegtijd moet zeker naar de DJI Air 3 kijken. Aan boord is een dubbele camera met groothoek- én telelens, waarmee je fenomenale video’s en foto’s schiet. Je blijft lang in de lucht, tot wel 46 minuten. En maakt veilige vluchten, dankzij geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. “Een ronduit indrukwekkende drone op alle fronten.” Diamant Award bij Zoom.nl. Alle belangrijke reviews!

DJI Air 3Sensor: twee 1/1.3-inch sensoren | Resolutie foto’s: 48 megapixel | Objectieven: 24mm f/1.7 / 70mm f/2.8 | Video: 4K/100fps / 4K-HDR/60fps / 2.7K Vertical Shooting | Maximale vliegtijd: 46 minuten | Gewicht body: 720gr | Release datum: 25 juli 2023 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs: 1.099 euro | Prijs met Fly More-combo: 1.549 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

DJI Air 3 op CameraNU.nl >>

DJI Air 3 op Cameraland.nl >>

DJI Air 3 op Coolblue.nl >>

DJI Air 3 op Kamera-express.nl >>

Highlights van de DJI Air 3

 • Veelzijdig: twee 1/1.3-inch 48 megapixel CMOS-sensoren
 • Groothoek- en tele-camera: 24mm f/1.7 en 70mm f/2.8
 • Hoge beeldkwaliteit: 4K-video met 100fps
 • HDR-video: tot 4K met 60fps
 • Verticale video’s: 2.7K Vertical Shooting
 • Filmische beelden: slimme functies als Night Mode, Hyperlapse Slow Motion en Mastershots
 • Lange accuduur: je vliegt tot 46 minuten

DJI Air 3Dubbel camerasysteem

Grootste verschil van de DJI Air 3 met voorganger DJI Air 2s is het dubbele camerasysteem. De groothoekcamera heeft een fraaie 24mm f/1.7 lens met een beeldhoek van 82 graden. De medium-tele-camera heeft een 70mm f/2.8 lens met een beeldhoek van 35 graden. Beide camera's hebben dezelfde sensorgrootte: 1/1.3-inch, en dat maakt hem veel bruikbaarder voor creatieve filmbeelden en fotografie.

Hoge kwaliteit: 4K/100fps

Met de 48MP-resolutie van beide camera’s maak je foto's van hoge kwaliteit en neem je video's op in 4K met liefst 100fps. En dat betekent dat je zeer vloeiende video’s schiet met levendige kleuren en verbeterd contrast. Ook kun je met deze videokwaliteit geweldige slow-motion beelden schieten. En wat te denken van HDR-video met 4K/60fps?

DJI Air 3 op CameraNU.nl >>

DJI Air 3 op Cameraland.nl >>

DJI Air 3 op Coolblue.nl >>

DJI Air 3 op Kamera-express.nl >>

DJI Air 3Levende inspiratie

Gemak dient de dronepiloot: met de groothoek- en telelens is het wel heel simpel om je creativiteit vorm te geven. Een tik op het scherm, meer is er niet nodig om tussen de twee lenzen te schakelen. Zoom razendsnel in van weidse groothoek naar intieme tele en breng je inspiratie tot leven.

Tele-camera: diepte in je beelden

Met de medium tele-camera van 70mm leg je perfect scènes vast waar je niet heel dicht bij kunt komen. Ook comprimeer je de scherptediepte heel mooi, waardoor je hoofdonderwerp los komt van de achtergrond. Dit creëert een sterke visuele focus en brengt je foto's en video's tot leven. Je beelden krijgen meer diepte en gaan er dynamischer uitzien.

DJI Air 3Vertical Shooting voor je socials

Mooi voor wie veel doet op z’n socials is de Vertical Shooting modus. Hiermee maak je gedetailleerde opnamen zonder beeldkwaliteit in te leveren. De opnamen zijn direct geschikt om op je socials te delen.

HDR: rijkere kleuren

Misschien nog wel mooier: je schiet met beide camera’s direct HDR-video's met 4K/60fps. Deze beelden hebben nóg rijkere kleuren en vallen op door hun natuurlijke lichtovergangen.

DJI Air 3Meer ruimte bij bewerken

Beide camera's ondersteunen verschillende kleurmodi. Met de 10-bits D-Log M-modus behoud je meer details in zowel hooglichten als schaduwen, waardoor je meer flexibiliteit hebt tijdens het bewerken van je beelden. De 10-bits HLG-modus biedt een hoger dynamisch bereik en levert uitstekende beeldresultaten zonder dat je kleurcorrecties hoeft toe te passen.

Langer in de lucht: 46 minuten

De DJI Air 3 heeft voor een drone een zeer lange vliegtijd van 46 minuten. En dat is liefst 15 minuten langer dan zijn voorganger. Ook vliegt de Air 3 liefst 7 kilometer per uur sneller: z’n topsnelheid is 75,5 kilometer per uur. Ook het bereik is uitgebreid: met 8 kilometer naar 20 kilometer.

DJI Air 3Veiligheid boven alles

Vliegen is fantastisch, maar veiligheid gaat voor de DJI Air 3 boven alles. Zo heeft hij tal van veiligheids-features geïntegreerd, zoals Advanced Return to Home en Low Battery Return to Home. De Air 3 bevat als eerste Air-drone ook meerdere sensoren voor omnidirectionele obstakeldetectie, waardoor hij tijdens z’n vlucht obstakels kan vermijden. De algoritmen voor het Advanced Pilot Assistance System helpt met soepele ontwijkende bewegingen.

Geavanceerde functies

Aan boord van de Air 3 zijn ook allerlei handige features die voor betoverende beelden zorgen, zoals Hyperlapse en Slow Motion. De Air 3 krijgt andere functies die eerder alleen in duurdere drones zaten, zoals een nachtmodus voor betere beelden in donkere omstandigheden. En met de geavanceerde functie MasterShots maak je je met slechts één tik de beste video's op elke locatie. En zo heeft de Air 3 nog allerlei andere handige functies aan boord, zoals Waypoint Flight en Cruise Control.

DJI Air 3 op CameraNU.nl >>

DJI Air 3 op Cameraland.nl >>

DJI Air 3 op Coolblue.nl >>

DJI Air 3 op Kamera-express.nl >>

DJI Air 3Professionele reviewers over de DJI Air 3

De DJI Air 3: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen. Kom dus zeker nog eens langs binnenkort!

 • Fototijdschrift Zoom.nl (Maarten Jacobi, full review): De DJI Air 3 markeert volgens Maarten “een significante vooruitgang in de dronewereld, vooral door de combinatie van video- en fotografiecapaciteiten.”
  De foto’s van 48 megapixel zijn weliswaar van een kleine sensor afkomstig, maar toch zijn de beelden van hoge kwaliteit. Daarbij is het telebereik ‘best aardig’. “Met de toevoeging van de 70mm-lens ontstaan nieuwe mogelijkheden voor compositie en perspectief in de lucht.”
  De Air 3 blinkt volgens Maarten uit met zijn video- en trackingcapaciteiten. Ook biedt hij een zorgeloze en veilig vliegervaring dankzij z’n vele sensoren.
  Voor wie is deze drone bedoeld? Volgens Maarten niet per se voor de fotograaf, daarvoor heeft hij wel erg veel videosnufjes aan boord. De doelgroep is eerder de videograaf die ook wel eens een foto maakt. Voor sommige fotogenres is de drone zeker te overwegen. Maarten denkt daarbij aan de trouwfotograaf die af en toe een indrukwekkende groepsfoto vanuit de lucht wil maken. Die kunnen de – aanzienlijke – investering zo op termijn terugverdienen.
  Logische volgende stap voor DJI is volgens Maarten: de Air-serie uitrusten met een grotere beeldsensor. Dat zou de beeldkwaliteit een nieuwe stap vooruit kunnen helpen. Eindoordeel: Diamant Award met het cijfer 8.7.
 • Dcrainmaker.com (Ray, full review): De DJI Air 3 is volgens Ray “een bescheiden upgrade in sommige opzichten, een grote upgrade in andere en een kleine downgrade in enkele”. Het hangt er volgens hem vooral vanaf vanuit welk perspectief je kijkt of wat je vorige drone was.
  Kijk je naar de DJI Air 2 of Air 2S dan zijn het vermijden van obstakels en de levensduur van de batterij grote stappen voorwaarts. Ook de tweede lens is een grote stap.
  En de kleinere sensor dan de Air 2S, is dat dan een achteruitgang? Ray vindt van niet: zowel z’n beelden als de beelden van veel andere reviewers laten zien dat er geen sprake is van achteruitgang in ‘de echte wereld’. “De beelden zijn ongelooflijk goed, en vergelijkbaar met de DJI Mavic 3 Pro in bijna al mijn opnamen (en zelfs beter in een handvol) – zelfs bij lagere resoluties dan 5K.”
  Toch heeft Ray wel kritiek op de Air 3. Zo is er geen grote vooruitgang op het gebied van ActiveTrack. “Natuurlijk, het heeft ActiveTrack 5.0 – maar dat is wat de Mavic 3 had toen ze het 1,5 jaar geleden toevoegden.” Ook vindt Ray het ‘een beetje eigenzinnig’ dat de Mini 3 Pro een cardanische ophanging heeft die verticaal kan draaien, maar de Air 3 niet. “Of je nu van verticale (portret)beelden houdt of niet, het is in 2023 enigszins irrelevant, als je voor klanten fotografeert, zullen ze die foto's eisen – en dit apparaat brengt je in het nadeel ten opzichte van de Mini 3 Pro op dat gebied.”
  Ondanks de wat hij noemt ‘kleine ergernissen’ noemt Ray de Air 3 ‘een goede middenwegoptie in de DJI-opstelling’. Al mist het de wow-factor van de Mini 3 Pro, maar het mist ook het 'holy crap' prijskaartje van de Mavic 3 Pro.
 • Professioneel foto- en videograaf Tim Roosjen op CameraNU.nl: “Samengevat is de DJI Air 3 een uitstekende drone. De prijs-kwaliteitverhouding is naar mijn mening zeer goed. De DJI Air 3 drone is perfect om aan te schaffen als je al een drone uit de Mini-serie hebt en overweegt om een stapje verder te gaan. Het is namelijk een prima instapmodel. Ik zou wel altijd aanraden om te kiezen voor de Fly More Combo voor het meeste vliegplezier!” Bekijk het hele review van Tim >>
 • DJI Air 3Engadget.com (Steve Dent, full review): DJI heeft met de Air 3 volgens Steve weer een winnaar dankzij de dubbele camera's. “Door de telecamera net zo belangrijk te maken als de hoofdcamera, ontstaan er nieuwe filmische opnamemogelijkheden. De Air 3 zou populair moeten zijn bij professionals op het gebied van evenementen en bruiloften die bereid zijn een paar honderd dollar meer te betalen dan de Mini 3 Pro. In ruil daarvoor krijgen ze extra creatieve opties, plus een stabielere en veiligere camera-drone.”
  De beeldkwaliteit is voor sommige professionals misschien niet goed genoeg als je die vergelijkt met de veel duurdere Mavic 3 Pro. Maar de Air 3 is aanzienlijk goedkoper, beter manoeuvreerbaar en biedt dezelfde functies en hetzelfde niveau van obstakelbescherming. “Tegelijkertijd heeft het een voorsprong op de Mini 3 Pro in termen van beeldkwaliteit dankzij de D-Log M-optie.”
  De DJI Air 3 is kortom “een geweldige nieuwe optie voor kopers van drones die het idee van twee primaire camera's leuk vinden en een Mavic 3 Pro niet kunnen betalen”. Eindoordeel: 91/100.
 • DJI Air 3Pocket-lint.com (Luke Baker, full review): Fans van de Air 2S hebben volgens Luke lang uitgekeken naar de lancering van de Air 3, en het was het wachten waard. “De Air 3 vliegt beter, doet dat langer en legt mooiere beelden vast met zijn veelzijdige nieuwe dubbele camerasysteem.”
  Perfect is hij natuurlijk, maar de minpunten zijn klein. Om er eentje te noemen: Luke is verbaasd over de beslissing om 5.4K-opnamen te verwijderen. “Maar ik heb het gevoel dat het ontbreken van een crop bij 4K/60fps en de indrukwekkende 4K slow motion-modi het verlies meer dan goedmaken.” Ander pijnpunt is het ontbreken van compatibiliteit met bestaande controllers.
  Op alle andere vlakken is de DJI Air 3 volgens Luke “gewoon een ronduit indrukwekkende drone op alle fronten. Als je iets wilt dat beter bestand is tegen de wind dan een Mini 3, maar niet geïnteresseerd bent in zoiets groots en duurs als een Mavic, dan is dit de drone voor jou. De unieke perspectieven die de 70 mm-lens biedt, maken de deal alleen maar mooier.”
  Kortom: de Air 3 brengt voor het eerst de veelzijdigheid van twee camera's buiten de Mavic-serie. “Hij vliegt uitstekend, legt verbluffende beelden vast en blijft redelijk compact.” Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Pcmag.com (Jim Fisher, full review): De DJI Air 3 is volgens Jim een waardevolle aankoop als je de telecamera nodig hebt of wilt profiteren van het vermijden van obstakels en het waypoint-systeem. Toch doet hij niet genoeg om zich te onderscheiden van de goedkopere Mini 3 Pro, schrijft Jim.
  De Mini 3 Pro heeft als highlights het lage gewicht van 249 gram, de optionele verlengde batterij en de veelzijdiger draaiende camera. Samen zorgen ze ervoor dat deze drone de Editor’s Choice Award voor contentmakers en liefhebbers van luchtfoto's behoudt.
  Maar toch is de DJI Air 3 uit het middensegment al met al “een soepele drone dankzij de veelzijdige groothoek- en telefotocamera's, fantastische sensoren voor het vermijden van obstakels en een lange batterijduur”. Eindoordeel: Excellent met 4 van de 5 sterren.
 • Digitalcameraworld.com (Adam Juniper, full review): De DJI Air 3 is volgens Adam zeker een stap vooruit ten opzichte van de DJI Mini 3 Pro. “In feite zozeer zelfs dat velen zich terecht zullen afvragen of ze nog meer moeten uitgeven.”
  Het dubbele camerasysteem kan aan de softwarekant worden verbeterd met volledig hybride zoom, zoals een iPhone. “Maar de kracht en flexibiliteit verslaat alles voor deze prijs.” Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • DJI Air 3Cined.com (Jakub Han, full review): De DJI Air 3 is volgens Jakub een echt veelzijdige drone. “Het biedt twee zeer bruikbare brandpuntsafstanden op twee camera's die gemakkelijk op elkaar kunnen worden afgestemd, dankzij dezelfde beeldsensoren.”
  Ook de vliegtijd is erg goed. “Ik ben een grote fan van de 4K 100fps-modus.” Toch is er ook een minpunt: vanwege de kleinere sensoren zijn de prestaties bij weinig licht niet geweldig. Ook is de concurrentie zwaar. Zo is er, ook van DJI, de ultralichtgewicht Mini 3 Pro met dezelfde groothoekcamera als de Air 3 en echte verticale modus. En dan is er nog de DJI Mavic 3 Classic met een veel betere hoofdcamera. Jakub: “Ik zou zeggen dat de Air 3 de koning van veelzijdigheid is en ik denk dat het C1-label zijn populariteit in Europa verder zal vergroten.”
 • Techradar.com (Nico Goodden, full review): De Air 3 is volgens Nico een belangrijke upgrade van de Air 2S. Door zijn prijs is het “een goede allrounder voor iedereen die met de Mini 3 Pro vliegt maar een betere luchtweerstand wenst, evenals een 3x zoomlens en functies zoals Waypoint-vlucht”.
  Voor iedereen die in Europa vliegt, geldt dat de Air 3 in de C1-categorie valt. En dat betekent minder vrijheid en meer beperkingen dan bij drones van minder dan 250 gram, zoals de DJI Mini’s.
  De beeldkwaliteit van de Air 3 is volgens Nico ronduit toonaangevend voor een drone. “Dat is niet verwonderlijk en iets wat we gewend zijn van DJI.” De externe antennes van de nieuwe DJI RC 2-afstandsbediening hebben het bereik aanzienlijk verbeterd, stelt Nico, vooral in omgevingen met een moeilijk signaal. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • DJI Air 3Camerajabber.com (Ali Jennings, full review): Net zoals de Mavic 3 een enorme sprong voorwaarts was in vergelijking met de Mavic 2, biedt de Air 3 tal van nieuwe functies die dit een aantrekkelijke keuze maken, schrijft Ali.
  Er zijn wat esthetische veranderingen, een paar nieuwe sensoren en een tweak van het ontwerp. “Maar het is de nieuwe dubbele camera die de show steelt. Gezien de verbeteringen met de Mavic 3, Classic en vervolgens Pro, neemt de Air deze ontwikkelingen mee aan boord. Hij biedt een groothoek en telecamera ondersteund door twee 48MP 1/1.3-inch CMOS-sensoren. Allemaal erg indrukwekkend.”
  De vliegprestaties maken een kleine stap omhoog. Klein, omdat de Air 2 al een zeer capabele drone was. “De Air 3 verhoogt de vliegprestaties met meer sensoren en een enorme vliegtijd van 46 minuten, hoewel ik hier bij lange na niet in de buurt kwam!”
  De DJI Air 3 zit comfortabel tussen de Mavic 3 Pro en Mini 3 Pro, schrijft Ali. “Hij biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om beeldfuncties voor zowel liefhebbers als professionals.”
 • Droneller.com (David Cassiel, full review): De DJI Air 3 laat op David “een blijvende indruk achter met zijn uitzonderlijke cameramogelijkheden, met een dubbel primair camerasysteem dat eindeloze creatieve mogelijkheden opent”. De foto- en videoresoluties van de Air 3, de slow-motion- en nachtmodi zullen je beelden volgens hem “naar nieuwe hoogten tillen”.
  De vliegprestaties van de DJI Air 3 zijn eveneens indrukwekkend. Ze bieden stabiliteit, soepele manoeuvreerbaarheid en een verlengde vliegtijd van maximaal 46 minuten. “En met zijn intelligente functies is het vastleggen van adembenemende foto's nog nooit zo eenvoudig geweest. Het omnidirectionele obstakeldetectiesysteem van de Air 3 voegt een extra beveiligingslaag toe, zodat je met een gerust hart kunt vliegen.”
  De DJI Air 3 is volgens David een waardige investering voor zowel luchtfotografen als videografen. “De robuuste bouwkwaliteit, gecombineerd met de geavanceerde functies en intelligente vluchtmodi, maken het tot een krachtig hulpmiddel voor het vastleggen van verbluffende luchtbeelden.”
 • DJI Air 3Theverge.com (Vjeran Pavic, full review): De kop van z’n review is niet heel positief: oude ideeën, nieuwe verpakking.
  Maar laten we met het positieve nieuws beginnen. Want de DJI Air 3 is een veelzijdige drone, met een enorm goede accuduur. Hij levert volgens Vjeran ook geweldige prestaties bij weinig licht.
  Maar daar staan minpunten tegenover: het is een nogal saaie drone, die weinig nieuws te bieden heeft ten opzichte van recente releases van DJI. Ook is hij zwaarder geworden ten opzichte van z’n voorganger en heeft hij een kleinere sensor.
  En dat maakt de DJI Air 3 tot een capabele drone, maar eentje die weinig inspireert. “In wezen is de Air 3 slechts een recycling van oude ideeën die we al in andere DJI-producten hebben gezien. Er is hier niet veel nieuws dat je ongelooflijk enthousiast zou maken om eropuit te gaan en te vliegen.” Vjeran is dan ook klaar om écht iets nieuws te zien in de volgende drone. Zoals ingebouwde ND-filters of 360 graden camera's of anders een verstelbare diafragma. Eindoordeel: het cijfer 7.
 • Thedronegirl.com (Sally French, full review): De DJI Air 3 heft een klein formaat, een lange vliegtijd, indrukwekkende functies en lagere kosten dan zoiets als een Mavic 3 of Inspire. Kijk je naar dit totaalpakket, dan is deze drone volgens Sally ideaal voor iemand die op zoek een drone die beter en duurzamer is dan de Mini-lijn, maar die ook weer niet z’n bankrekening wil plunderen.
 • Dronedj.com (Seth Kurkowski, full review): “De Air 3 geeft je de ruimte om te groeien als maker, omdat hij je van een beginnende piloot naar je eerste optreden kan brengen, en zelfs naar grotere producties.”
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Echt een fantastische drone. Met die dual camera al hele mooie foto’s geschoten. Ook die sensoren verdeelt over de drone zijn ideaal, met een vertrouwd gevoel kunnen vliegen. Snelle levering door Cameranu, mooi verpakt ook.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Engadget (video-review): Volgens de reviewer van de bekende reviewsite Engadget sluit DJI's Air 3 zich aan bij de Mavic 3 met meerdere camera's. Maar in tegenstelling tot de Mavic 3 bieden beide camera's van de Air 3 een even hoge kwaliteit tot 4K 60p met DJI LogM. “Dat maakt de zoomlens handiger voor filmopnamen, zoals dramatische onthullingen die je nooit zou kunnen doen met de hoofdcamera.”
  Benieuwd naar deze video-review? Je vindt hem onderaan deze pagina.

DJI Air 3 op CameraNU.nl >>

DJI Air 3 op Cameraland.nl >>

DJI Air 3 op Coolblue.nl >>

DJI Air 3 op Kamera-express.nl >>

 

DJI Air 3Belangrijkste kenmerken van de DJI Air 3

 • Veelzijdig: twee 1/1.3-inch 48 megapixel CMOS-sensoren
 • Groothoek- en tele-camera: 24mm f/1.7 en 70mm f/2.8
 • Hoge beeldkwaliteit: 4K-video met 100fps
 • HDR-video: tot 4K met 60fps
 • Verticale video’s: 2.7K Vertical Shooting
 • Filmische beelden: slimme functies als Night Mode, Hyperlapse Slow Motion en Mastershots
 • Flexibiliteit bij bewerken: 10-bit D-log en 10 bit HLG kleurprofielen
 • Snelle vlucht: maximale snelheid van 75.5km per uur
 • Lange accuduur: je vliegt tot 46 minuten
 • Geavanceerd vliegen: Advanced Pilot Assistance System (APAS 5.0)
 • Groot bereik: tot 20km bij 1080p/60fps
 • Zeker gevoel: omni-directionele obstakeldetectie
 • Veiligheid voorop: C1 gecertificeerd door het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA)

DJI Air 3 op CameraNU.nl >>

DJI Air 3 op Cameraland.nl >>

DJI Air 3 op Coolblue.nl >>

DJI Air 3 op Kamera-express.nl >>

 

Mooi YouTube-filmpje over de DJI Air 3

Bekijk een mooi en kort filmpje over de DJI Air 3 (3:10 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

DJI Air 3 op CameraNU.nl >>

DJI Air 3 op Cameraland.nl >>

DJI Air 3 op Coolblue.nl >>

DJI Air 3 op Kamera-express.nl >>

 

Engadget: YouTube-review van de DJI Air 3

Bekijk een mooie YouTube-review van de DJI Air 3 door de bekende reviewsiste Engadget (7:56 minuten). DJI's Air 3 sluit zich volgens de reviewer aan bij de Mavic 3 met meerdere camera's. “In tegenstelling tot de Mavic 3 bieden beide camera's van de Air 3 echter een even hoge kwaliteit tot 4K 60p met DJI LogM. Dat maakt de zoomlens handiger voor filmopnamen, zoals dramatische onthullingen die je nooit zou kunnen doen met de hoofdcamera.” Kijken!

DJI Air 3 op CameraNU.nl >>

DJI Air 3 op Cameraland.nl >>

DJI Air 3 op Coolblue.nl >>

DJI Air 3 op Kamera-express.nl >>

 

De allerbeste drones met camera

Ben je op zoek naar de perfecte drone voor jou? Ik heb de beste drones met camera van dit moment voor je op een rij gezet! Drones voor professionals, voor serieuze amateurs én voor beginners. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste drones van dit moment >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy