Beste drones met camera van 2022

Zoek je de beste drone met camera van dit moment? Eentje die niet alleen geweldig vliegt, maar ook topkwaliteit foto’s en video’s schiet? Bekijk de beste drones met camera van 2022. Alleen voor echte hoogvliegers. “De beste reisdrone die je op dit moment kunt vinden.”

Laatste update: 9 juni 2022

DJI Mavic 3 Pro De beste drones met camera op een rij

Hieronder staan de beste drones met camera van 2022 voor je op een rij. Klik op een drone om er meer over te lezen (je scrollt dan door naar die drone op deze pagina).

  1. DJI Mavic 3 | Rating: 92/100 | Bekijk >>
  2. DJI Air 2S | Rating: 88/100 | Bekijk >>
  3. DJI Mavic 2 Zoom | Rating: 87/100 | Bekijk >>
  4. DJI Mini 3 Pro | Rating: 87/100 | Bekijk >>
  5. DJI Mavic Air 2 | Rating: 86/100 | Bekijk >>
  6. DJI FPV | Rating: 85/100 | Bekijk >>
  7. DJI Mavic Mini 2 | Rating: 83/100 | Bekijk >>

 

De wereld in vogelperspectief

Drones zijn supercool. Wat is er leuker dan hoog boven de toppen van de bomen vliegen en de meest fantastische beelden schieten? Dromen we er niet allemaal van om de wereld in vogelperspectief te zien?

Goede drone: minimaal 400 euro

Drones zijn ontzettend populair. En het mooie is: je hebt al voor rond de 400 euro een goede drone. Wil je het beste van het beste? Plunder dan je bankrekening en leg 5.000 euro of meer op tafel. Dan heb je wel een drone in huis waar ook professionele filmers mee werken.

Drones met ingebouwde camera

Met een drone kun je foto- of video-opnames schieten vanuit het weidse luchtruim. Op afstand bestuurbaar, razendsnel en vlot wendbaar zijn ze. Alle onderstaande drones hebben een ingebouwde camera.

Betrouwbare tests dungezaaid

De kunst is om díe drone te vinden die biedt wat jij zoekt. En dat is erg lastig. Het stikt op internet van de websites die drones aanbieden. Maar goede, serieuze, betrouwbare tests moet je met een loep zoeken.

Gebaseerd op serieuze reviews

Gek is dat wel. Voor camera’s heb je uitstekende reviewsites en fotovakbladen. Daar kun je de beste vergelijkingen vinden tussen alle beschikbare modellen met de plussen en de minnen. Voor drones is dat lastiger. Maar na veel speurwerk heb ik toch de nodige tests en vergelijkingen gevonden. Mijn Toplijst Drones is daarop gebaseerd. Welke bronnen ik gebruikt heb, lees je onderaan dit artikel.

Marktleider: DJI

Marktleider in de wereld van drones is zonder meer het Chinese DJI, met z’n befaamde Inspire-, Mavic- en Phantom-series. DJI is gevestigd in Shenzhen, ook wel bekend als het Chinese Silicon Valley. Eigenlijk is er geen serieuze concurrentie. Yuneec en Parrot timmeren wel aan de weg, maar halen niet het niveau van DJI. Actioncam-maker GoPro heeft het geprobeerd, maar is afgegaan en daarna afgehaakt. In mijn Toplijst Drones staat daarom alleen DJI’s.

 

DJI Mavic 3 Pro 1. DJI Mavic 3 Pro: twee camera’s aan boord

De DJI Mavic 3 is een professionele drone met twee camera’s aan boord: een primaire camera en een telecamera. Uniek, want geen enkele andere drone heeft dat. Daardoor leg je spectaculaire beelden vast, van groothoek tot tele. Mooi is ook dat de Mavic 3 liefst 46 minuten kan vliegen op één acculading.

Sensor primaire camera: 4/3 inch / Resolutie: 20 megapixel / Video: 4K met 120fps en 5.1K met 50fps / Objectief: 24mm f/2.8 | Sensor telecamera: 1/2 inch / Resolutie: 12 megapixel / Video: 4K met 30fps / Objectief: 162mm f/4.4 + 4x digitale zoom | Vliegtijd: maximaal 46 minuten | Maximaal bereik: 15km | Maximale vliegsnelheid: 21m/s | Gewicht: 900 gram | Release datum: 5 november 2021 | Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs inclusief lens: 1.929 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Klantreviews op Bol.com >>

De DJI Mavic 3 is de allereerste drone met twee camera’s aan boord. Dat geeft je de mogelijkheid om de wereld haarscherp en gedetailleerd vast te leggen, van dichtbij tot veraf. De Mavic 3 geeft je creativiteit een enorme boost. Je creëert beelden waar jij zelf en anderen versteld van staan. Kijk maar naar het filmpje onderaan deze pagina, je mond valt ervan open!

Krachtige Hasselblad-camera

De DJI Mavic 3 is een drone van professionele kwaliteit die soepel, snel en wendbaar z’n weg vindt. En bij een professionele drone hoort natuurlijk ook een topcamera. En dat heeft hij: aan boord is een krachtige camera van Hasselblad. Hij heeft een grote sensor van 4/3 inch en 20 megapixel op de teller.

DJI Mavic 3 Pro Plussen en minnen van de DJI Mavic 3 Pro

  • Drone met 2 camera’s: 24mm Hasselblad-camera en 162mm tele-camera
  • Vliegtijd van 46 minuten
  • Topsnelheid is 75 kilometer per uur
  • Fors gewicht

DJI Mavic 3 drone op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Bol.com >>

DJI Mavic 3 drone op Kamera-express.nl >>

Reviews DJI Mavic 3 Pro

Wil je meer weten over deze DJI Mavic 3 Pro? Alle serieuze reviews van deze topdrone heb ik voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn uitgebreide review >>

 

DJI Air 2S 2. DJI Air 2S: compact & licht

Fantastische compacte en lichte drone. Deze verbeterde versie van de Mavic Air 2 heeft een grotere 1 inch sensor en schiet topvideo’s in 4K-kwaliteit met 60fps. Ruime vliegtijd van 31 minuten, 20 megapixel foto’s en 8x digitale zoom.

Sensor: 1 inch | Resolutie foto’s: 20 megapixel | Objectief: 88 graden beeldhoek / 22mm / f/2.8 | Video: 5.6K op 30fps / 4K op 60fps | Maximale vliegtijd: 31 minuten | Gewicht body: 595gr | Release datum: april 2021 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs met Fly More-combo: 1.249 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Bol.com >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

De DJI Air 2S heeft veel in huis maar is toch lekker compact en weegt minder dan 600 gram. De 1 inch CMOS-sensor staat garant voor een fantastische beeldkwaliteit. Hij heeft allerlei krachtige intelligente functies aan boord. En belangrijk: schiet indrukwekkende 5.4K-video’s met 30fps en 4K-video’s met 60fps.

Kraakheldere beelden

De grotere sensor dan z’n voorganger is goed nieuws. Die had een al respectabele 1/2 inch sensor aan boord, maar de Air 2S verdubbelt dat sensoroppervlak. En dat betekent: grotere pixels en dus betere foto’s en video’s. De beelden zijn kraakhelder en hebben een natuurlijke kleurweergave. Ook bij schemer staat de DJI Air 2S z’n mannetje, dankzij die grote sensor.

DJI Air 2S Plussen en minnen van de DJI Air 2S

  • Super beeldkwaliteit: grote 1 inch sensor aan boord
  • Schitterende, vloeiende video’s: 5.6K met 30fps en 4K met 60fps
  • Snelle drone: maximale snelheid van 68km per uur
  • Stuk duurder dan Mavic Air 2

DJI Air 2S op CameraNU.nl >>

DJI Air 2S op Bol.com >>

DJI Air 2S op Coolblue.nl >>

DJI Air 2S op Kamera-express.nl >>

Reviews DJI Air 2S

Wil je meer weten over deze DJI Air 2S? Alle serieuze reviews van deze topdrone heb ik voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn uitgebreide review >>

 

DJI Mavic 2 Zoom 3. DJI Mavic 2 Zoom: zoomen tijdens het vliegen

Met de prachtige DJI Mavic 2 Zoom leg je ongehinderd al je avonturen in hoge kwaliteit vast. De lekker compacte drone heeft een 24-48mm zoomcamera aan boord, waarmee je geweldige video schiet met parallax-effecten!

Gewicht: 905gr | Wifi: ja | GPS: ja | Video: 4K | Camerasensor: 1/2.3 inch | Cameraresolutie: 12 megapixel | Batterijcapaciteit: 3.850 mAh | Vliegbereik: 5.000 meter | Maximale vlieghoogte: 5.000 meter | Maximale snelheid: 72 km per uur | Maximale vliegtijd: 31 minuten | Release datum: 23 augustus 2018 | Frankwandelt-rating 87/100 | Prijs: 1.022 euro op Bol.com en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Bol.com >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

De DJI Mavic 2 Zoom is op alle fronten beter dan zijn voorganger. De drone is sneller, stiller en dynamischer. De Mavic 2 Zoom is de allereerste DJI-drone met een zoomlens van 24-48mm. Een boost voor je creativiteit!

Dynamische perspectieven

Bij de Mavic 2 Zoom draait alles om dynamische perspectieven. Van weidse groothoek tot cinematische tele. Een nieuwe wereld van luchtfotografie met epische, filmische opnames. Met de nieuwe functie Dolly Zoom krijg je een buitenaards perspectief. Dolly Zoom past de scherpstelling automatisch aan tijdens het vliegen. Daardoor krijgen je video’s een intens en verwarrend visueel effect.

DJI Mavic 2 Zoom Plussen en minnen van de DJI Mavic 2 Zoom

  • Zoomcamera 24-48mm
  • Vliegtijd van 31 minuten
  • Dolly Zoom voor geweldige parallax-effecten
  • Fors gewicht

DJI Mavic 2 Zoom op Bol.com >>

DJI Mavic 2 Zoom op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 2 Zoom op Kamera-express.nl >>

Reviews DJI Mavic 2 Zoom

Wil je meer weten over deze DJI Mavic 2 Zoom? Alle serieuze reviews van deze topdrone heb ik voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn uitgebreide review >>

 

DJI Mini 3 Pro 4. DJI Mini 3 Pro: supercompacte drone voor pro’s

De DJI Mini 3 Pro is een forse update van de immens populaire DJI Mini 2. Zo gaat de vliegtijd van deze zeer compacte en superlichte drone naar 34 minuten (en met een grotere accu zelfs naar 47 minuten). Ook maak je vloeiende video’s in 4K met 60fps.

Sensor: Sensor: 1/1.3 inch | Objectief: 24mm f/1.7 | Field of view: 83 graden | Fotomodus: ja > 48 megapixel | Video: 4K > 60fps / Full HD > 120fps| GPS: ja | Gewicht: 249gr (met standaard accu) | Bereik controller (Europa CE): 100m | Vliegtijd op één accu: 34 minuten (standaard accu) / 47 minuten (grote accu) | Maximale vliegsnelheid: 60 km/u | Maximaal bereik: 6 km | Release datum: 17 mei 2022 | Frankwandelt-rating 87/100 | Prijs (incl. smart controller + Fly More Kit): 1.169 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Mooi is dat deze mini-drone vloeiende video’s schiet in 4K met 60fps. Uniek is dat je ook verticale video’s kunt maken, bijvoorbeeld voor TikTok en Instagram Reels. De Mini 3 Pro is een triomf, zeggen reviewers. En de altijd kritische Tweakers beloont hem met een Excellent Award.

Extreem licht en compact

De DJI Mini Pro 3 is zeer compact en vederlicht, waardoor je hem met gemak overal mee naartoe neemt. En vaak meenemen is: vaak gebruiken. En dat valt niet tegen, want ondanks z’n kleine postuur zijn de prestaties volwassen. Zo vlieg je er liefst 34 minuten mee achter elkaar op één acculading. Ook kun je met de Mini Pro 3 tot 6 kilometer ver vliegen met een topsnelheid van 60 kilometer per uur.

DJI Mini 3 Pro Plussen en minnen van de DJI Mini 3 Pro

  • Compact en lekker licht: 249 gram
  • Maximale vliegtijd: 34 minuten (47 minuten met grotere accu)
  • Supergave video’s: maximale videoresolutie van 4K met 60fps
  • Fors prijskaartje

DJI Mini 3 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mini 3 Pro op Cameraland.nl >>

DJI Mini 3 Pro op Kamera-express.nl >>

Reviews DJI Mini 3 Pro

Wil je meer weten over deze DJI Mini 3 Pro? Alle serieuze reviews van deze topdrone heb ik voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn uitgebreide review >>

 

DJI Mavic Air 2 5. DJI Mavic Air 2: compacte, opvouwbare drone

De DJI Mavic Air 2 is een compacte, opvouwbare drone. Deze betaalbare drone is enorm populair, en wordt uitstekend besproken door de reviewers.

Gewicht: 570gr | Wifi: ja | GPS: ja | Video: 4K | Camerasensor: 1/2 inch | Cameraresolutie: 48 megapixel | Batterijcapaciteit: 3.500 mAh | Vliegbereik: 10.000 meter | Maximale vlieghoogte: 5.000 meter | Maximale snelheid: 68 km per uur | Maximale vliegtijd: 34 minuten | Release datum: 15 mei 2020 | Frankwandelt-rating 86/100 | Prijs: 755 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Bol.com >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

De Mavic Air 2 is weer een forse sprong voorwaarts. Een hele belangrijke upgrade is de 1/2 inch sensor die aan boord is. Daarmee schiet je kwaliteitsfoto’s. De foto’s hebben ook maar liefst 48 megapixels, vier keer zoveel als de voorganger. Beelden boordevol details dus.

Geweldige, vloeiende video

Ook op videogebied is de sprong groot ten opzichte van de voorganger. Je schiet nu niet 4K met 30 beelden per seconde, maar met maar liefst 60fps. Een verdubbeling dus. En dat zorgt ervoor dat je video’s veel vloeiender zijn. De drieassige gimbal zorgt daarnaast voor trillingvrije beelden.

DJI Mavic Air 2 Plussen en minnen van de DJI Mavic Air 2

  • Grote sensor van 1/2 inch met 48 megapixel
  • Vliegtijd van 34 minuten
  • Vloeiende kwaliteitsvideo: 4K op 60fps
  • Compact en licht
  • Geen sensoren aan de zijkant

DJI Mavic Air 2 op CameraNU.nl >>

DJI Mavic Air 2 op Bol.com >>

DJI Mavic Air 2 op Coolblue.nl >>

DJI Mavic Air 2 op Kamera-express.nl >>

Reviews DJI Mavic Air 2

Wil je meer weten over deze DJI Mavic Air 2? Alle serieuze reviews van deze topdrone heb ik voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn uitgebreide review >>

 

DJI FPV 6. DJI FPV: alsof je zelf vliegt

Drone-specialist DJI brengt z’n eerste FPV-drone uit. Deze drone met ‘first person view’ biedt je de mogelijkheid live mee te kijken met wat je drone ‘ziet’ vanuit de lucht. Als een vogel vlieg je met maximaal 140 km/u over de duizelingwekkende aardbol.

Sensor: 1/2.3 inch | Resolutie: 12 megapixel | Objectief: 14.6mm f/2.8 | Video: 4K (50/60p), Full HD (50/60/100/120p) | Vliegtijd op één acculading: 20 minuten | Maximale vlieghoogte: 6000m | Maximale vliegsnelheid: 39m/s | Bereik controller: 6000m | Wifi: ja | GPS: ja | Gewicht: 795gr | Release datum: maart 2020 | Frankwandelt-rating 85/100 | Prijs DJI FPV Combo: 1.239 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Bol.com >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Dit is de eerste drone met ‘first person view’ voor consumenten. Hiervan kon je tot nu toe alleen maar dromen. Of voor veel geld een helikopter huren. Nu krijg je precies diezelfde ervaring veel eenvoudiger met de DJI FPV-drone. Als een razendsnelle vogel vlieg je over de wereld. En zie je wat die vogel ziet. Beelden die je ook kunt opnemen in 4K-resolutie. En dus kunt delen met je vrienden. Die gegarandeerd met je willen meevliegen.

FPV: drone-racen

FPV-drones werden tot nog toe vooral gebruikt voor professioneel drone-racen. Wedstrijden dus tussen doorgewinterde drone-piloten. Nu komt wat deze sport zo leuk maakt – realtime zien wat je drone ziet – binnen handbereik van een veel groter publiek dankzij de DJI FPV.

DJI FPV Plussen en minnen van de DJI FPV

  • Uniek: ‘s Werelds eerste First Person View drone voor consumenten
  • In vogelvlucht: zie precies wat de camera van jouw drone ziet
  • Weids uitzicht: 150 graden ultrabrede beeldhoek
  • Prijzige drone als je beginner bent

DJI FPV drone op CameraNU.nl >>

DJI FPV drone op Bol.com >>

DJI FPV drone op Coolblue.nl >>

DJI FPV drone op Kamera-express.nl >>

Reviews DJI FPV

Wil je meer weten over deze DJI FPV? Alle serieuze reviews van deze topdrone heb ik voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn uitgebreide review >>

 

DJI Mavic Mini 2 7. DJI Mavic Mini 2: vliegende smartphone

De DJI Mavic Mini 2 is de opvolger van de populaire Mavic Mini uit 2019. Deze zeer compacte en superlichte drone levert toch grootse prestaties. De opvouwbare Mini 2 heeft het formaat van een smartphone en weegt maar 249 gram. Daardoor neem je hem overal mee naartoe.

Sensor: 1/2.3 inch | Objectief: 24mm f/2.8 | Field of view: 83 graden | Fotomodus: ja > 12 megapixel | Video: 4K > 30fps / Full HD > 60fps | GPS: ja | Gewicht: 249gr | Bereik controller (Europa CE): 100m | Vliegtijd op één accu: 31 minuten | Maximale vliegsnelheid: 60 km/u | Maximaal bereik: 6 km | Release datum: 5 november 2020 | Frankwandelt-rating 83/100 | Prijs: 459 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Klantreviews op Bol.com >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

De DJI Mini 2 drone is met 249 gram extreem licht en compact: bijna net zo klein en licht als je smartphone. Daardoor neem je hem makkelijk overal mee naartoe. En hoe klein hij ook is, hij heeft volwassen prestaties. Zo vlieg je er liefst 31 minuten mee achter elkaar op één acculading, vlieg je tot 6 kilometer ver en bereik je een topsnelheid van 60 kilometer per uur.

Minder zware EU-regels

Indrukwekkende zijn de 4K-video's die je ermee schiet vanuit de lucht. Door zijn lage gewicht valt deze drone in de lichtste klasse. Daardoor gelden er in de toekomst minder zware regels voor. De EU past deze regels aan, zodat in heel Europa dezelfde regels gelden.

DJI Mavic Mini 2 Plussen en minnen van de DJI Mavic Mini 2

  • Compact en lekker licht: 249 gram
  • Maximale vliegtijd: 31 minuten
  • Maximale snelheid: 60 kilometer per uur
  • Stabiele beelden: 3-assige gimbal
  • Supergave video’s: maximale videoresolutie van 4K / 30fps
  • Minder stabiel bij veel wind door lichte gewicht

DJI Mavic Mini 2 op CameraNU.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Bol.com >>

DJI Mavic Mini 2 op Coolblue.nl >>

DJI Mavic Mini 2 op Kamera-express.nl >>

Reviews DJI Mavic Mini 2

Wil je meer weten over deze DJI Mavic Mini 2? Alle serieuze reviews van deze topdrone heb ik voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn uitgebreide review >>

 

Zo is deze Toplijst Drones met Camera tot stand gekomen

Het complete internet heb ik afgestruind voor deze Toplijst Drones met Camera. Koortsachtig op zoek naar reviews en tests op de beste reviewsites voor deze Toplijst Drones met Camera. En ik heb alle tests en beoordelingen van A tot Z gelezen en geanalyseerd. Doe ik altijd als ik op zoek ben naar een drone, camera of objectief. Alleen het beste is goed genoeg, toch?

De reviewsites

De reviews en tests op de volgende sites heb ik voor deze Toplijst Drones met Camera met elkaar vergeleken:

  • Dpreview.com
  • Techradar.com
  • Pcmag.com
  • Hardware.info
  • Ephotozine.com
  • CameraNU.nl (gebruikersreviews)
  • Bhphotovideo.com (gebruikersreviews)
  • Kieskeurig.nl (gebruikersreviews)
  • Coolblue.com (gebruikersreviews)

 

Drone kopen? Let hierop!

  • Vliegtijd. Bloedirritant als een drone na 7 minuten alweer terug moet naar de stal. Een beetje drone haalt minimaal 20 minuten, sommige zelfs 30 minuten. Veel meer zit er voorlopig niet in.
  • Reserveaccu. Overweeg zeker om 1 of 2 reserveaccu’s aan te schaffen. Kun je direct weer de lucht in, terwijl je de lege accu volstouwt met nieuwe energie.
  • Camerakwaliteit. Die is voor elke drone weer anders. Is 4K-video belangrijk voor je? En hoe belangrijk is de fotokwaliteit? Let op de grootte van de sensor en het aantal megapixels.
  • Bereik van de drone. Hoe ver kun je ermee vliegen? Dat verschilt van 50 meter tot 7 kilometer.
  • Vlieghoogte van de drone. Best belangrijk als je lekker veel van bijvoorbeeld een stad in beeld wilt krijgen.

 

Bekijk de nieuwe Europese regels voor drones op CameraNU.nl Nieuwe Europese regels voor drones

Vanaf 31 december 2020 gelden er nieuwe regels voor het vliegen met een drone. Je moet je bijvoorbeeld als operator registreren bij de RDW en afhankelijk van je drone moet je ook een opleiding volgen. CameraNU.nl heeft alles heel overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je snel kunt zien wat dit voor jou betekent.

Bekijk de nieuwe EU-regels voor drones >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Bekijk alle camera’s op CameraNU.nl Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Beste Website van het Jaar 2021

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit moment Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Overzicht van alle camera's op Frankwandelt.nl Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Speciaal voor wandelaars: Canon Powershot Zoom

Camera en verrekijker in één: de droom van elke wandelaar. Met de compacte Canon Powershot Zoom kijk je die ijsvogel recht op z'n mooie snavel. En maak je er ook nog een foto of filmpje van. Hoe goed is hij?

Mijn ervaringen >>

 

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (54 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy