Beste drones met camera van 2024

Beste drones met camera van 2024

Zoek je de beste drone met camera van dit moment? Eentje die niet alleen geweldig vliegt, maar ook topkwaliteit foto’s en video’s schiet? Bekijk de beste drones met camera van 2023. Alleen voor echte hoogvliegers. “De beste reisdrone die je op dit moment kunt vinden.”

DJI Mavic 2 Pro: drone voor profs

DJI Mavic 2 Pro: drone voor profs

De DJI Mavic 2 Pro is een fikse upgrade van een al ontzettend goede drone. Met de Mavic 2 schiet je video en foto’s van hoge kwaliteit, dankzij de Hasselblad-camera met grote 1 inch sensor. Je maakt hyperlapses met 1 druk op de knop. Topdrone voor profs. Alle belangrijke reviews!

DJI Mavic 2 Zoom: zoomen tijdens het vliegen

DJI Mavic 2 Zoom: zoomen tijdens het vliegen

Met de prachtige DJI Mavic 2 Zoom leg je ongehinderd al je avonturen in hoge kwaliteit vast. De lekker compacte drone heeft een 24-48mm zoomcamera aan boord, waarmee je geweldige zoombeelden maakt met parallax-effecten! Vliegt lekker lang: 31 minuten. Alle belangrijke reviews & tests!

DJI Mavic Air 2: compacte, opvouwbare drone | Reviews

DJI Mavic Air 2: compacte, opvouwbare drone | Reviews

De DJI Mavic Air 2 is gearriveerd en dat is goed nieuws! Deze compacte, opvouwbare drone wordt net zo populair als z’n voorganger. Die ontving in 2018 de felbegeerde TIPA-award ‘Beste drone’. De Mavic Air 2 is half mei op de markt gekomen. Hoe goed is deze nieuwe drone? EISA-award: Drone met camera 2020-2021. Alle belangrijke reviews!

DJI Mavic Air: zeer compacte drone met 4K-video

DJI Mavic Air: zeer compacte drone met 4K-video

De DJI Mavic Air is een schitterende en compacte drone met 4K-video aan boord. Ook de foto’s zijn om van te watertanden. Wat dacht je van 32 megapixel panaromafoto’s? Winnaar van de TIPA-award 2018. “De beste reisdrone die je op dit moment kunt vinden.” Alle belangrijke reviews & tests!

DJI Mavic Pro Platinum: de populairste drone

DJI Mavic Pro Platinum: de populairste drone

De populaire DJI Mavic Pro krijgt met de Platinum een upgrade! Dankzij vernieuwde propellers is de Platinum 60 procent stiller en je kunt langer vliegen op één accu. Editor's Choice bij Pcmag.com. “Absolute aanrader, zeer compact en tegelijkertijd van hoge kwaliteit.” Alle belangrijke reviews & tests!

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian: drone voor (semi-)profs

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian: drone voor (semi-)profs

De DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian is dé drone voor (semi-)profs. Extreem groot bereik, lange accuduur plus grandioze high end-camera aan boord. “Dit is de beste drone voor consumenten.” Alle belangrijke reviews & tests!

DJI Air 2S: veelzijdige drone met 1 inch sensor

DJI Air 2S: veelzijdige drone met 1 inch sensor

DJI komt met een fantastische nieuwe compacte en lichte drone: de DJI Air 2S. Deze verbeterde versie van de Mavic Air 2 heeft een grotere 1 inch sensor en schiet topvideo’s in 4K-kwaliteit met 60fps. Met een ruime vliegtijd van 31 minuten, 20 megapixel foto’s en 8x digitale zoom is de Air 2S zeer veelzijdig. Alle belangrijke reviews!

DJI FPV drone: zie de wereld als een vogel

DJI FPV drone: zie de wereld als een vogel

Drone-specialist DJI heeft z’n eerste FPV-drone uitgebracht. Deze drone met ‘first person view’ biedt je de mogelijkheid live mee te kijken met wat je drone allemaal ziet vanuit de lucht. Als een vogel vlieg je met maximaal 140 km/u over de duizelingwekkende aardbol. “Een spectaculair apparaat.” Alle belangrijke reviews!

DJI Mavic Mini 2: compacte & lichte drone

DJI Mavic Mini 2: compacte & lichte drone

De DJI Mavic Mini 2 is de opvolger van de zeer populaire Mavic Mini uit 2019. Deze zeer compacte en superlichte drone levert toch grootse prestaties. De opvouwbare Mini 2 heeft het formaat van een smartphone en weegt maar 249 gram. Daardoor kun je hem overal mee naartoe nemen. "De perfecte drone voor beginners." Alle belangrijke reviews!

DJI Mavic Mini: de vliegende smartphone

DJI Mavic Mini: de vliegende smartphone

De DJI Mavic Mini is een zeer kleine en lichte drone die toch grootse prestaties neerzet. Deze opvouwbare drone is net zo breed en lang als een smartphone en weegt maar 245 gram. Een vliegende smartphone die je altijd bij je kunt dragen. Hoe goed is hij? Alle belangrijke reviews!

DJI Mavic 3: twee camera’s aan boord

DJI Mavic 3: twee camera’s aan boord

Een professionele drone met twee camera’s aan boord, dat is de DJI Mavic 3. Een eersteklas Hasselblad-camera en een telecamera. Daardoor leg je spectaculaire beelden vast, van groothoek tot tele. Mooi is ook dat de Mavic 3 liefst 46 minuten vliegt op één acculading. “De droom van elke dronepiloot die de investering waard is.” Alle belangrijke reviews!

De Mavic 3 Pro is ook verschenen >>

DJI Avata: gebruiksvriendelijke FPV-drone

DJI Avata: gebruiksvriendelijke FPV-drone

De DJI Avata is een unieke FPV-drone van het type CineWhoop. Je maakt spectaculaire vluchten terwijl het lijkt alsof je zelf aan boord zit. Met de Avata worden dit soort geavanceerde drones, waarmee tot nog toe alleen techneuten uit de voeten konden, toegankelijk voor iedereen. Je schiet fenomenale beelden in soepele 4K-kwaliteit met 60fps en een beeldhoek van 155 graden. “Met de Avata doet DJI waar het goed in is: van een niche-drone een mainstream-drone maken.” Alle belangrijke reviews!

DJI Mavic 3 Classic: betaalbare premium drone

DJI Mavic 3 Classic: betaalbare premium drone

De DJI Mavic 3 Classic is een premium drone. Met de Hasselblad-camera met grote sensor schiet je professionele, supervloeiende video’s van hoge kwaliteit: 4K met 120fps en 5.1K met 50fps. Toch blijft hij betaalbaar, als je hem vergelijkt met de oorspronkelijke Mavic 3. “Een must-have voor creatievelingen die hun drone beelden naar een nieuw niveau willen tillen.” Alle belangrijke reviews!

De Mavic 3 Pro is ook verschenen >>

DJI Mini 3 drone: compact & superlicht

DJI Mini 3 drone: compact & superlicht

De DJI Mini 3 is een uiterst compacte, lichtgewicht en opvouwbare drone die je altijd met je mee kunt nemen. Hij weegt slechts 249 gram, waardoor het de ideale instap-drone is. Maar het is wel een instapper van formaat: je vliegt liefst 38 minuten op één acculading en schiet spectaculaire en vloeiende 4K-video. “De DJI Mini 3 is een geweldige optie voor een geweldige prijs.” Alle belangrijke reviews!

DJI Mini 3 Pro: supercompacte drone voor pro’s

DJI Mini 3 Pro: supercompacte drone voor pro’s

De DJI Mini 3 Pro is een forse update van de immens populaire DJI Mini 2. Zo gaat de vliegtijd van deze zeer compacte en superlichte drone naar 34 minuten (met een grotere accu zelfs naar 47 minuten). Ook maak je vloeiende video’s in 4K met 60fps. Uniek: je kunt ook verticale video’s schieten, bijvoorbeeld voor TikTok en Instagram Reels. “De Mini 3 Pro is een triomf.” Excellent Award bij Tweakers. Platina Award bij Digifoto Pro. Winnaar TIPA-award 2023. Alle belangrijke reviews!

Opvolger: DJI Mini 4 Pro

DJI heeft de opvolger van de Mini 3 Pro op de markt gebracht: de geweldige DJI Mini 4 Pro. Benieuwd?

Mijn review >>

DJI Mini 2 SE: beste drone voor beginners

DJI Mini 2 SE: beste drone voor beginners

Zoek je een voordelige, compacte en vederlichte drone die je ook nog kunt opvouwen. Dan is de DJI Mini 2 SE iets voor jou. Deze drone weegt slechts 249 gram, heeft veel handige functies en is toch eenvoudig te besturen. En gebruik je de DJI Academy via de DJI Fly app, dan schiet je razendsnel de mooiste foto's en video's vanuit de lucht. “Uitstekende drone voor beginners die je niet hoeft te registreren om aan je vliegreis te beginnen.” Alle belangrijke reviews!

DJI Mavic 3 Pro: professionele drone met drie camera’s

DJI Mavic 3 Pro: professionele drone met drie camera’s

De gloednieuwe DJI Mavic 3 Pro is de allereerste drone met drie camera’s aan boord. Hoofdcamera is de nieuw ontwikkelde Hasselblad 4/3 inch camera met 24mm-lens. Daarnaast heb je liefst twee telelenzen: 70mm en 166. Deze topdrone voor consumenten schiet video van ultieme kwaliteit, in 5.1K met 50p en in 4K zelfs met 120fps. “Een echt wonder van miniaturisatie, de Mavic is de ultieme drone voor hobbyisten.” Alle belangrijke reviews!

DJI Inspire 3: professionele drone met 45MP fullframe camera

DJI Inspire 3: professionele drone met 45MP fullframe camera

De DJI Inspire 3 is een geavanceerde drone die speciaal is ontwikkeld voor professionele videoproducties. Met de fullframe Zenmuse X9-8K camera met gimbal schiet je hoge kwaliteit video’s in 8K/75p, geschikt voor commercieel gebruik. Deze drone uit de topklasse biedt filmmakers en videografen een uitstekende combinatie van veiligheid, stabiliteit en creatieve efficiëntie.“Blaast kleinere dronemodellen uit het water.” Alle belangrijke reviews!

DJI Mini 4 Pro: supercompacte drone vliegt nóg veiliger

DJI Mini 4 Pro: supercompacte drone vliegt nóg veiliger

De DJI Mini 4 Pro is een kleine maar belangrijke update van de populaire DJI Mini 3 Pro. Je vliegt nog steeds superlang met deze drone. tot 47 minuten. Maar je schiet nu 4K tot 100fps, voor schitterende slomo’s. Ook is de Mini 4 Pro een meester in het ontwijken van obstakels, waardoor je ongelooflijk veilig vliegt. “Als je zakken diep genoeg zijn, voldoet het aan al zijn beloften en meer.” Alle belangrijke reviews!

DJI Air 3: compacte drone met twee camera’s

DJI Air 3: compacte drone met twee camera’s

Wie op zoek is naar een topdrone met geweldige camera’s en een lange vliegtijd moet zeker naar de DJI Air 3 kijken. Aan boord is een dubbele camera met groothoek- én telelens, waarmee je fenomenale video’s en foto’s schiet. Je blijft lang in de lucht, tot wel 46 minuten. En maakt veilige vluchten, dankzij geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. “Een ronduit indrukwekkende drone op alle fronten.” Diamant Award bij Zoom.nl. Alle belangrijke reviews!


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy