Sony RX100 VI: razendsnel én 24-200mm zoom

Sony RX100 VI: razendsnel én 24-200mm zoom

De fans snakten er al een tijd naar: de nieuwe versie van de populaire RX100-serie. Met de RX100 VI zet Sony een reuzenstap. Deze compacte reisgenoot beschikt over het snelste autofocussysteem ter wereld. En let eens op dat schitterende zoombereik: 24-200mm! EISA-award: 'Beste compactcamera'. Alle belangrijke reviews & tests!

De feiten op een rij

Sensor: 1 inch | Resolutie: 20.1 megapixel | Objectief: 24-200mm f/2.8-4.5 (8x optische zoom) | Beelden per seconde: 24 | Video: 4K | Scherm: kantelbaar touchscreen | Gewicht body: 301gr | Release datum: juni 2018 | Frankwandelt-rating 95/100 | Prijs: 1.049 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Cameranu.nl >>

Klantreviews op Cameraland.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Sony RX100 VI Sony: uitvinder van de edelcompact

Sony is de uitvinder van de edelcompact met z’n 1 inch sensor. De RX100-serie is razend populair bij fotografen die een compacte camera nodig hebben maar niet willen beknibbelen op kwaliteit. De foto’s die uit een RX100 rollen benaderen de kwaliteit die een middenklasse spiegelreflex te bieden heeft.

Razendsnelle autofocus én groot zoombereik

Met deze zesde generatie voegt Sony nog twee zeer begerenswaardige aspecten aan de prijswinnende serie toe: een razendsnelle autofocus, de snelste ter wereld. Plus, misschien nog wel mooier: een veel langer zoombereik.

Sony RX100 VI op Cameranu.nl >>

Sony RX100 VI op Cameraland.nl >>

Sony RX100 VI op Kamera-express.nl >>

Concurrent van Panasonic TZ100 en TZ200

Want tot nog toe moest de RX100-serie het doen met een fullframe-equivalent bereik van 24-70mm. Het zesde lid van de familie heeft een zoombereik van maar liefst 24-200mm. En daarmee gaat Sony direct de concurrentie aan met de Panasonic travelzoom-serie: de TZ100 en de TZ200.

Sony RX100 VISony: een stuk lichtsterker

De Panasonic TZ200 heeft weliswaar nog meer zoombereik: 24-360mm. Maar dat gaat wel ten koste van de o zo belangrijke lichtsterkte. Bij de Panasonic is die f/3.3-6.4, de Sony is een stuk lichtsterker: f/2.8-4.5. We zullen later bij de reviews zien wie de winnaar is. Ben benieuwd...

Bekijk mijn review van de Panasonic TZ200 >>

Meest gebruikte brandpuntbereiken

Overigens combineert de RX100 VI de door professionele fotografen meest gebruikte brandpuntbereiken in één lens: 24-70mm en 70-200mm. Dit is mogelijk door de combinatie van extreem goede glaselementen. Alle onderdelen werken naadloos samen, wat resulteert in een uitstekende scherpte van hoek tot hoek bij alle brandpuntsafstanden.

Ideale alles-in-één-camera

De Sony Cybershot DSC-RX100 VI, zoals de volledige naam luidt, biedt buitengewone prestaties in een elegante behuizing. Misschien is het wel de ideale alles-in-één-pocketcamera voor op reis. Maar hij is ook uitstekend inzetbaar voor stadsgezichten, straatfotografie, portretten, sportmomenten, wildlife, macrofotografie en product/food- fotografie.

Sony RX100 VISnelste autofocus ter wereld

Behalve z’n begerenswaardige 24-200mm lens biedt de Sony de snelste autofocus ter wereld: hij stelt scherp in 0.03 seconde. Daarbij is ook de tracking verbeterd van het autofocussysteem, zodat je bewegende onderwerpen nauwkeuriger kunt volgen.

Snelle burst, betere 4K-video

De RX100 VI biedt daarbij ook nog uiterst snelle continu-opnames (24 fps), verbeterde 4K-videomogelijkheden en professionele bediening. En dat alles in een compacte behuizing die gewoon in je (ruime) zak past.

Verbluffende beeldkwaliteit

Om de beeldkwaliteit is de RX100-serie zo immens populair. De Mark VI biedt die verbluffend hoge beeldkwaliteit van groothoek (landschappen) tot fikse tele. Ook in de telestand kun je vertrouwen op de uitstekende optische beeldstabilisatie waarmee Sony voorop loopt. De geavanceerde beeldverwerkingsprocessor levert een hogere beeldresolutie met weinig ruis.

Wát een prijs!

Dan moeten we ook nog één minpuntje noemen: ook deze telg van de RX100-serie is weer duurder geworden. Liefst 1.300 euro voor een (edel)compact doet een flinke aanslag op je bankrekening. Maar het mooie is dan altijd: de vorige versie wordt snel goedkoper: bekijk voorganger Sony RX100 Mark V.

Sony RX100 VI op Cameranu.nl >>

Sony RX100 VI op Cameraland.nl >>

Sony RX100 VI op Kamera-express.nl >>

Sony RX100 VI wint EISA-award 2019-2020

De Sony RX100 VI heeft een van de prestigieuze EISA-awards 2019-2020 gewonnen. Het is de ‘Beste compactcamera’ van 2019-2020! Benieuwd naar de andere winnaars?

Alle winnende camera’s en lenzen >>

 

Fantastische opvolger: Sony RX100 VII!

De opvolger van de RX100 Mark VI ligt in de schappen: de Sony RX100 Mark VII. Ook deze heeft weer een ideaal zoombereik voor op reis: 24-200mm. Hij is nóg sneller dan z’n voorganger die al wereldrecords boekte. Ideaal voor op reis én om te vloggen.

Bekijk mijn review >>

Sony RX100 VII op Cameranu.nl >>

Sony RX100 VII op Cameraland.nl >>

Sony RX100 VII op Kamera-express.nl >>

 

Sony cashback-actie van CameraNU.nlTot €500 cashback op Sony camera’s, lenzen en accessoires!

Profiteer van cashbackbedragen tot €500 op geselecteerde camera's, objectieven en accessoires tijdens de Sony Zomer Cashback. Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2024!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Sony RX100 VIWat vinden professionele reviewers?

De Sony RX100 VI: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen.

 • Chip Fotomagazine (september 2018): “Kleine behuizing, maximale prestaties”, vat Chip deze 6de versie van de fameuze RX100-serie mooi samen. Het is een camera die voor praktisch elk doel goed is uitgerust. Met een snelle en nauwkeurige autofocus, een vlotte burst-modus en heel veel handige functies. En met een beeldkwaliteit die overtuigend is. De minpuntjes zijn “eigenlijk verwaarloosbaar”.
  Sony heeft het voor elkaar gekregen een lens met een veel groter brandpuntbereik te stoppen in een behuizing die maar 2 millimeter dikker is dan z’n voorganger. En met 300 gram is deze compact lekker licht. “De beeldkwaliteit van de eveneens compacte 20-megapixel-chip is uitstekend. Bij goede lichtomstandigheden en lage ISO-waarden beeldt de 1-inch-sensor foto’s scherp en gedetailleerd af.”
  Testoordeel is ‘zeer goed’ met een puntentotaal van 94/100. In Chips toplijst ‘Compactcamera’s’ moet hij slechts 2 camera’s voor zich dulden, beide eveneens van Sony: de superzoomcamera’s RX10 IV en RX10 III. Die zijn ongeveer 3 keer zo zwaar...
 • Fototijdschrift Digifoto Pro (juli 2018): “Klein maar fijn”, kopt reviewer Remco Stunnenberg. En daarmee is de toon gezet. Want ook de nieuwe telg van de uiterst succesvolle RX100-serie van Sony scoort bij Digifoto Pro uitstekend. Meer nog dan de andere gezinsleden is de VI een echte reiscamera, met z’n forse zoombereik van 24-200mm. Sony heeft ook goed geluisterd naar de kritiek op versie V. Zo heeft de VI nu én veel meer zoombereik én een touchscreen.
  Je moet wel diep in de buidel tasten voor de nieuwe RX100. “In letterlijke zin krijg je voor dat bedrag bovendien erg weinig camera. Met andere woorden: het is met recht een supercompacte camera.” Met grootse prestaties, aldus de reviewer. Zo heeft hij een razendsnel autofocussysteem. En ook op het gebied van scherpte en dynamisch bereik scoort de Sony punten. “En, ook niet geheel onbelangrijk, de foto- en videokwaliteit is over het gehele bereik van 24/200mm simpelweg uitstekend.
  Dus ben je op zoek naar een ‘all-in-one’ oplossing, dan is de Sony RX100 VI zeker een optie. “Van stadsgezichten tot portretten, de RX100 VI levert prima prestaties.” De RX100 VI is volgens de reviewer “een ideale pocketcamera voor op reis”. Eindoordeel: Goud Award.
 • Fototijdschrift Zoom.nl (september 2018): De combinatie van kwaliteit en prestaties in een zeer compacte body maakt de Sony RX100-serie populair, aldus Zoom.nl. Nieuw aan de zesde versie in deze reeks is het touchscreen en het flink toegenomen zoombereik. Vooral dat laatste “geeft je in de praktijk veel nieuwe mogelijkheden en het maakt de RX100 VI een echte superzoom. Neem je deze camera mee op reis, dan heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt.”
  Helaas moet je ten opzichte van de voorganger wel toegeven op de lichtsterkte, al is de beeldstabilisatie wel weer verbeterd. Over de beeldkwaliteit is bij deze VI niets dan lof, maar dat is niets nieuws onder de zon, want “dat zijn we gewend van Sony’s RX-serie”. De sensor biedt flink wat detail, de ruisprestaties zijn prima, en ook het dynamisch bereik is top. De camera is bijzonder snel en over de autofocus is ook al niets te klagen: uitstekend en razendsnel.
  Kortom: de veranderingen zijn niet wereldschokkend, er is meer sprake van een evolutie dan van een revolutie. “De prestaties van de camera liggen nog steeds op een erg hoog niveau en de compacte maten blijven gewaarborgd.” Eindoordeel: het cijfer 7.85 en de Goud Award. Pikant detail: in hetzelfde nummer bespreekt Zoom.nl de Panasonic TZ200. Die krijgt het cijfer 8.0 en de Diamant Award. Bekijk mijn review van de Panasonic TZ200 >>
 • Sony RX100 VIDpreview.com, reviewer Richard Butler: Deze Mark VI verlaat een beetje het pad van de RX100-serie: hij heeft een veel groter zoombereik, maar een minder lichtsterke lens, en dus wat mindere prestaties bij weinig licht. Daardoor is dit veel meer een ‘alleskunner voor de hele familie’ en een heerlijke reiszoomcamera dan een pocketcamera voor enthousiaste fotografen.
  En eigenlijk past die nieuwe rol wel bij deze camera-serie. Want de RX100-camera’s zijn zeker goed, maar voor het veelvuldig handmatig instellen is de gebruikersinterface niet geschikt genoeg.
  De autofocus van deze Sony zet een nieuwe standaard, en zet op dit gebied tegelijk flink wat DSLR’s voor schut. Met de video kun je verbluffende beelden schieten. En sowieso biedt de lens opmerkelijk consistente kwaliteit over het hele bereik. Eigenlijk is elk aspect van z’n rijke specificaties van grote klasse. “Its performance generally lives up to the promise of that spec, making it a spectacularly capable travel camera.”
  Je betaalt voor deze prachtige camera wel een hoge prijs, letterlijk: het is een dure camera. Qua prijs vergelijkbaar met middenklasse DSLR’s of systeemcamera’s. Verder is het zoombereik heerlijk, maar is de mindere lichtsterkte toch wel een beetje een tegenvaller. Het betekent meer ruis als je bij schemer schiet. En ook als je zeer snelle sluitertijden nodig hebt (actiefotografie!) en de ISO-waarde om die reden omhoog moet gooien.
  Eindconclusie: “The RX100 VI is a very capable camera, combining a flexible zoom range with impressive autofocus. However, the small maximum aperture required to keep the size down limits the image quality in some situations. The relatively high price means you have to really want its unequaled combination of capability and size.” Score: 83% plus de Silver Award.
 • Photofacts.nl: “De Sony CyberShot RX100 mark VI is een prima high-end compactcamera. Het grotere zoombereik zorgt ervoor dat er meerwaarde is om voor deze camera te kiezen in plaats van een high-end smartphone.”
  De RX100 ligt lekker in de hand, volgens reviewer Elja Trump die de nieuwe Sony mocht uitproberen in Venetië. “Een goede sensor zorgt voor een ruim dynamisch bereik en goede prestaties. De camera is erg compact en past goed in je broek- of vestzak. Er is eigenlijk nooit een reden om de camera niet mee op pad te nemen.”
  Zeker voor reis- en straatfotografie is deze compacte camera geschikt, omdat je lekker onopvallend kunt fotograferen. En de beeldkwaliteit is goed. Maar: “Met zijn forse prijs is het wel goed om ook alternatieven (zoals een smartphone, maar ook een systeemcamera) af te wegen voordat je tot aanschaf over gaat.”
 • Techradar.com: Als je naar de specs van de RX100 VI kijkt, veegt hij de vloer aan met concurrerende compactcamera’s, aldus reviewer Phil Hall. Volgens hem is er op dit moment geen geavanceerdere, beter gespecificeerde compactcamera op de markt. Maar er is wel één probleem: het bereiken en bedienen van de enorme rijkdom aan features kan soms frustrerend zijn. Vanwege de compactheid, zitten er op de body weinig knoppen en wieltjes, waardoor je de menu’s in moet.
  De toevoeging van een touchscreen verlicht dit wel, maar vergeleken met goedkopere compacten als de Canon G7 X Mark II en Panasonic TZ200 is het wel wat meer werk. Wat ook jammer is: er zit geen ingebouwde microfoon-poort in. Dit zou van de RX100 VI een fenomenale vlog-camera gemaakt hebben. Aan de andere kant: concurrerende compacten hebben deze feature ook niet aan boord.
  Nu het vele positieve nieuws over de nieuwe RX100-telg. De eerste mokerslag is het veel grotere zoombereik. Daardoor komen veel meer fotogenres en foto-onderwerpen binnen je bereik. En dat terwijl de camera slechts een luttele 1.8mm dikker is dan z’n voorganger. Een indrukwekkende prestatie van Sony. Tel daar de extreme burst van 24 beelden per seconde en het uiterst geavanceerde autofocussysteem aan toe, en je vindt in de RX100 VI een ongelofelijk veelzijdige pocketcamera.
  Moet je hem kopen? Volgens Phil Hall is dit de beste compactcamera op de markt. Als je naar de prestaties kijkt, is er geen camera die in de buurt komt. De beelden die hij produceert zijn niet minder dan excellent. “But the RX100 VI's strength is also its weakness, with some of the tech that's on tap – and which you're paying a premium for – feeling a little like a sledgehammer for cracking nuts.” Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Photographyblog.com: Dit is een travelzoomcamera par excellence. De RX-serie neemt een compleet nieuwe richting met de 24-200mm zoomlens. Hij verslaat de concurrentie heel simpel door z’n ‘cutting-edge tech’. Duur is hij wel, en wat minder aantrekkelijk voor serieuze fotografen door de mindere lichtsterkte van de lens. Maar er is geen enkele pocketcamera die technisch zoveel te bieden heeft als deze Sony RX100 VI “so if you want the best compact camera that money can buy, this is currently it”.
  Het is geweldig om te kunnen inzoomen tot 200mm en tegelijk met 24 beelden per seconde te kunnen fotograferen waarbij de autofocus ook nog eens excellent presteert, zelfs bij bewegende onderwerpen. Dat maakt de RX100 VI extreem veelzijdig.
  Minpunten zijn er ook, afgezien van de torenhoge prijs. Zo lijken de touchscreen en de Bluetooth-verbinding niet helemaal uitontwikkeld. En ook de accuduur is met 220 foto’s per lading aan de magere kant. Ook ontbreekt het ND-filter dat in vorige versies zat, wat jammer is. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren. Deze reviewer noemt overigens de Panasonic TZ200/TZ100 twee “much more affordable, though less capable, travelzoom camera’s”.
 • Amateurphotographer.co.uk: Er is geen enkele twijfel dat de Sony RX100 VI een verbazingwekkend staaltje technologisch vernuft is. Ga maar na: een camera met een 24-200mm zoomlens, ingebouwde zoeker, 24 fps in volle resolutie, plus 4K-video. En dat alles gepropt in een camera die nauwelijks groter is dan de kleine Rolley 35 van vroeger, door vele fotografen gezien als de kleinste 35mm camera die ooit is gemaakt.
  Ondanks z’n ieniemienie formaat heeft de Sony grote voordelen boven de Panasonic TZ-serie: hij is sneller, de zoeker is groter, en z’n kantelbare touchscreen is extreem bruikbaar. En o ja: hij schiet ook nog eens zeer goede foto’s...
  Toch zijn er een paar problemen. De eerste is natuurlijk z’n prijs. Een belachelijk bedrag om te betalen voor wat voor de meeste gebruikers niet meer dan een veredelde point-and-shoot camera is. Die kosten zitten hem vooral in de geavanceerde sensor en processor. Daardoor is het weliswaar een beest van een alleskunner. Maar voor de meeste fotografen is dit overkill. Je kunt ook uitstekend toe met wat de Panasonic TZ200 en TZ100 allemaal kunnen.
  Ander probleem: hij is niet al te handig in het gebruik. De lensring heeft geen kliksysteem, de knoppen zijn klein en je vingers worstelen met gebrek aan grip. En daarmee is hij het tegenovergestelde van die andere dure supercompact: de Canon PowerShot G1 X Mark III. Die is juist wél handig in het gebruik, maar heeft weer een teleurstellend zoombereik. Toch heeft de RX100 VI wel veel aanpassingsmogelijkheden. Daarmee kun je veel van de tekortkomingen van de camera zelf verhelpen.
  Ondanks zijn kritiek is de reviewer vol lof over de RX100 VI. In vele opzichten is het een briljante camera, en op veel belangrijke gebieden veel volwassener dan de Panasonic TZ200. Toch zou de reviewer eerder voor de TZ100 of TZ200 kiezen, die duidelijk een betere prijs/kwaliteit-verhouding hebben. “”However if you can afford it, and are prepared to put up with its foibles, there’s no doubt that the Sony RX100 VI is a phenomenally capable pocket travel camera.” Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Klantreview op Cameranu.nl: “Geweldige camera. Heb al menig foto geschoten en ben er heel tevreden over. Geweldige camera voor een groot gedeelte gebruiksvriendelijk. Moet nog zoeken soms voor de juiste instelling maar dat weegt niet op tegen het gemak wat je hebt. Van close up tot grotere afstand perfect.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Cameranu.nl: “Na jaren met de RX100 M3 gedaan te hebben en de RX100 M5 uitgebreid te hebben getest. En nu de RX100 M6 in bezit gekocht! Als eerste natuurlijk de zoom van 24 tot 70 naar 24 tot 200! Ik was bang voor scherpteverlies met zo'n zoombereik. Maar met meerdere testen is het over het gehele bereik even scherp!”
  “Tevens geeft hij hele mooie beelden die schoner tonen dan de M3. Ook de kleuren zijn erg natuurgetrouw. Ik heb ook een Nikon D850 met meerdere lenzen en een van de beste 4K monitoren dus ik heb vergelijk. Al met al een prachtcamera voor wie niet teveel wil mee slepen en professionele kwaliteit wil.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Heel wat jaartjes heb ik mijn familie en kennissen laten genieten van de kwaliteitsfoto’s gemaakt met de Sony RX100 M3. Een camera waarvan ik heel veel plezier beleefd heb. Door een ongelukje was ik aan een nieuwe camera toe. De keus was snel gemaakt: de Sony RX100 M6. Een super handige camera met ongekend veel mogelijkheden waarmee je prachtige en fantastisch scherpe foto’s maakt.
  Het zoombereik tot 200 mm biedt veel extra mogelijkheden. Wat het effect daarvan is op de verminderde lichtgevoeligheid moet ik nog uitvinden. Tot dusverre kon de betere beeldstabilisatie dat verschil ruim opvangen. De scherpstelling is uitermate snel en nauwkeurig, zowel in macro als landschap, en geeft al naar gelang een goede dieptescherpte of wazige achtergrond. Kortom: ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe camera, die zich gemakkelijk overal mee naar toe laat nemen en waarmee je goed voor de dag komt. Het is gewoon een aanrader!” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Een supercamera in een zeer handzaam pakketje. Mooie, scherpe foto's in RAW en JPEG kwaliteit en een zeer makkelijk bedienbaar toestel. De filmkwaliteit is uitzonderlijk goed en strak. Grote klasse!” Bekijk alle reviews van kopers >>

Sony RX100 VI op Cameranu.nl >>

Sony RX100 VI op Cameraland.nl >>

Sony RX100 VI op Kamera-express.nl >>

 

Sony RX100 VIBelangrijkste kenmerken van de Sony RX100 VI

 • Zeiss Vario-Sonnar T* 24-200mm f/2.8-4.5 lens met 8x optische zoom
 • 20.1 megapixel EXmor RS CMOS-sensor
 • BIONZ X beeldprocessor
 • 315 fasedetectiepunten en 0.03s autofocus respons
 • Tot 24fps continu-opnames
 • Kantelbaar touchscreen
 • 4K HDR video
 • 960fps/1000fps super slow motion video
 • XGA OLED elektronische pop-up zoeker

Sony RX100 VI op Cameranu.nl >>

Sony RX100 VI op Cameraland.nl >>

Sony RX100 VI op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de Sony RX100 VI

Bekijk een mooie productreview van de Sony RX100 VI van Cameranu.nl. Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Sony RX100 VI op Cameranu.nl >>

Sony RX100 VI op Cameraland.nl >>

Sony RX100 VI op Kamera-express.nl >>

 

Alle Sony compactcamera's op een rij

Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik heb alle compactcamera’s van Sony overzichtelijk voor je op een rij gezet. Alle modellen: edelcompacten, travelzooms, superzooms en actioncams. Handig!

Alle Sony compactcamera's >>

 

Top 10 compactcamera's

Ben je benieuwd wat de beste compactcamera's van dit moment zijn? Ik heb de 10 beste compactcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Top 10 compactcamera's >>

 

Beste vlogcamera's van dit moment

Ben je op zoek naar een camera om razendmooie vlogs mee te schieten? Ik heb de allerbeste vlogcamera's van dit moment voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Bekijk de allerbeste vlogcamera's >>

 

Sony cashback-actie van CameraNU.nlTot €500 cashback op Sony camera’s, lenzen en accessoires!

Profiteer van cashbackbedragen tot €500 op geselecteerde camera's, objectieven en accessoires tijdens de Sony Zomer Cashback. Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2024!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle camera’s op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy