Panasonic LX100 II: ultieme edelcompact

De razend populaire Panasonic LX100 heeft een opvolger: de LX100 Mark II. Straatfotografen en andere liefhebbers van deze ‘edelcompact in het kwadraat’ krijgen een enorme sensor, een zeer lichtsterke lens plus een snel touchscreen. Goud Award bij Zoom.nl, Silver Award bij DPReview. “Wie een stijlvolle en capabele compactcamera zoekt, moet beslist eens naar deze Panasonic kijken!” Alle belangrijke reviews!

Panasonic LX100 IISensor: microfourthirds | Resolutie: 17 megapixel | Objectief: 24-75mm f/1.7-2.8 (fullframe-equivalent) | Beelden per seconde: 11 | Video: 4K | Scherm: touchscreen | Gewicht body: 349gr | Release datum: oktober 2018 | Frankwandelt-rating 90/100 | Prijs: 838 euro op Amazon.nl en op Bol.com en op Cameraland.nl

Klantreviews op Amazon.nl >>

Klantreviews op Cameraland.nl >>

Ideale voor straatfotografen

Deze Lumix LX100 Mark II is alweer de 7de generatie van de veelgeprezen LX-serie. Kenners zien hem als de ideale camera voor straatfotografen. De camera is klein, licht én biedt veel geavanceerde technische functies.

Voorganger LX100 was al zo goed

Zelf heb ik voorganger LX100 jarenlang met veel plezier gebruikt. En wát een foto’s maakte hij! Die LX100 is nog steeds verkrijgbaar voor een zacht prijsje. En is nog steeds topper onder de compactcamera’s.

Bekijk mijn review van de LX100 Mark I >>

Panasonic LX100 II De highlights van de Panasonic LX100 Mark II:

 • Grote 17 megapixel microfourthirds sensor
 • Leica DC Vario-Summilux lens
 • Grote elektronische zoeker met 2.760.000 beeldpunten
 • Filmen in 4K
 • Glashelder touchscreen
 • Intuïtieve bediening
 • Veel creatieve mogelijkheden
 • Wifi- en bluetoothconnectivteit

Panasonic LX100 Mark II op Amazon.nl >>

Panasonic LX100 Mark II op Bol.com >>

Panasonic LX100 Mark II op Cameraland.nl >>

Panasonic LX100 IIHelder diafragma & beeldstabilisatie

De LX100 II heeft een nieuwe multi-aspect microfourthirds sensor met 17 megapixels op de teller. Daarnaast heeft hij de lichtsterke Leica DC VARIO-SUMMILUX lens aan boord. Dankzij het heldere diafragmabereik van f/1.7 tot f/2.8 schiet je zelfs mooie foto's in situaties met weinig licht. Ook dankzij de krachtige beeldstabilisator.

Enorme sensor, goed bij weinig licht

Juist voor schemerige omstandigheden is ook de nieuwe sensor een uitkomst. Die is 1.6x groter dan een sensor van één inch en maakt korte metten met ruis bij weinig licht. Ook als je je beelden schiet bij hoge ISO’s is de hoeveelheid ruis minimaal. Resultaat: levendige, natuurgetrouwe beelden van hoge kwaliteit, met een hoog contrast en indrukwekkende kleuren.

Ideaal zoombereik

De lens heeft ook een mooi zoombereik: 24-75mm (fullframe-equivalent). Een bijzonder veelzijdig bereik, in te zetten voor bijna alle fotografiegenres. Dus ben je landschapsfotograaf, dan schiet je weidse panorama’s. Op de telestand componeer je mooie straattaferelen, close-ups of portretten. Die laatste schiet je dankzij het grote maximale diafragma met een bijzonder fraaie bokeh (achtergrondscherpte).

Macro’s om van te watertanden

Aparte vermelding verdient de macro-optie. Die was al goed op de LX100 Mark I, maar is nu verder geperfectioneerd. Daarmee kun je je onderwerp tot 3cm benaderen (op de groothoekstand) of tot 30cm (op de telestand). Je brengt zo je onderwerpen – bloemen, vlinders, libellen – levensgroot in beeld. Ook weer met die zalig zachte bokeh.

Panasonic LX100 II4K-video en 4K-photo

Met video loopt Panasonic altijd voorop. Met deze camera schiet je 3840 x 2160 video's met 30/24 beelden per seconde. Daarnaast is er de 4K-fotomodus: uit de geschoten 4K-video kun je simpel en snel volledige jpg-beelden halen, geschikt om groot af te drukken. Helemaal top voor actiefotografie.

Intuïtieve bediening

De Panasonic LX100 II heeft een grote, heldere elektronische zoeker aan boord. Achterop prijkt een al even helder 3 inch touchscreen (helaas niet kantelbaar). Wat bij de LX100 I superhandig was: uitgebreide fysieke bediening. De Mark II heeft dat natuurlijk ook in huis. Zo zijn er 2 instelringen, 2 instelwielen en verschillende fysieke knoppen zodat je alles snel en eenvoudig instelt.

Touchscreen: ideaal voor instellingen

Nog even over het heldere LCD-touchscreen van 3 inch achterop. Dat is niet alleen mooi om foto’s en video’s te nemen en later terug te kijken. Het is ook ideaal voor het aanpassen van je instellingen en autofocus.

Vergroot je creativiteit

De Panasonic LX100 II heeft alles in de kast om je creatief uit te leven. Je kunt aan de slag met 4K-photo, Post Focus (achteraf scherpstellen) en Focus Stacking (voor macro’s bijvoorbeeld). Wil je terug in de tijd naar zwart-wit? Gebruik dan het L. Monochrome D filter.

Verbonden met de hele wereld

Natuurlijk heeft ook deze Panasonic LX100 II wifi en bluetooth. Daarmee koppel je hem snel en simpel met je mobiel of tablet. En deel je al je creatieve foto’s en video’s direct met je familie en vrienden. Overigens kun je de LX100 II ook opladen via USB.

Panasonic LX100 Mark II op Amazon.nl >>

Panasonic LX100 Mark II op Bol.com >>

Panasonic LX100 Mark II op Cameraland.nl >>

Professionele reviewers over de Panasonic LX100 Mark II

De Panasonic LX100 II: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen.

 

Panasonic LX100 IIFocus Magazine over de Panasonic LX100 II

Het oktobernummer 2018 van Focus Magazine biedt een mooie review van de Panasonic LX100 Mark II door reviewer Erik Derycke. “Krachtige update” kopt Focus. De sensor heeft meer pixels, er zit een aanraakscherm op en er zijn tal van extra mogelijkheden. Hoe goed is hij?

Grote sensor: microfourthirds

Anders dan de meeste andere edelcompacten heeft de LX100 II niet een 1 inch sensor, maar een grotere microfourthirds sensor. Dezelfde die ook in de uitstekende systeemcamera’s van Panasonic zit. Daardoor is de camera wel wat groter dan andere edelcompacten, maar hij past nog steeds prima in je jaszak.

Bediening is erg prettig

De LX100 II heeft veel bedieningsknoppen, -schakelaars en -wieltjes. Bijvoorbeeld voor sluitertijd, diafragma en belichtingscorrectie. Dat maakt de bediening erg handig, aldus Derycke. En dankzij vijf programmeerbare functietoetsen “kun je de LX100 II volledig personaliseren, en dat werkt heel prettig.” Daarnaast kun je hem bedienen via het aanraakscherm. Jammer genoeg is dat scherm niet uitklapbaar.

Heldere zoeker met hoge resolutie

De elektronische zoeker heeft een nog hogere resolutie van de Mark I. Panasonic voegde ook kenmerken van recente systeemcamera’s toe, zoals de beeldstijl L.Monochrome. De 4K-photo-functie zat al in de Mark I, maar in de Mark II kun je hem ook gebruiken voor Post Focus: achteraf scherpstellen. En voor Focus Stacking: een foto met grote scherptediepte maken.

Beeldkwaliteit: niveau van Panasonics systeemcamera’s

De beeldkwaliteit van de Mark II is ook weer heel goed. Ze staan “op hetzelfde goede niveau als de recente systeemcamera’s van Panasonic.” Ook de lens presteert prima, met natuurgetrouwe kleurweergave. Ook de lichtmeting werkt goed, belichtingscompensatie is bijna niet nodig.

Stelt snel en accuraat scherp

De autofocus werkt ook al zeer goed. Hij stelt snel en accuraat scherp. “Ook het volgen van bewegende onderwerpen (AF-tracking) gaat vlot.” En ondanks de hogere resolutie slaagt Panasonic erin om de ruis goed onder controle te houden. Bij hogere gevoeligheden is wel ruis zichtbaar, maar beelden tot 3200 ISO zijn nog bruikbaar. De kwaliteit van de video is ook uitstekend.

Een van de beste compactcamera’s

Kortom: “De Lumix LX100 II levert de kwaliteit van een systeemcamera in een compacte behuizing.” De Mark II ligt prima in de hand. En hij is makkelijk in te stellen dankzij de goed uitgekiende bedieningselementen. “Daarmee is het een van de handigste en beste compactcamera’s die je op dit moment kunt kopen.” Eindoordeel: een 8.6.

Panasonic LX100 Mark II op Amazon.nl >>

Panasonic LX100 Mark II op Bol.com >>

Panasonic LX100 Mark II op Cameraland.nl >>

 

Panasonic LX100 IIZoom.nl over de Panasonic LX100 II

Na de Panasonic LX100 hadden veel mensen een LX200 verwacht, aldus fototijdschrift Zoom.nl (januari/februarinummer 2019). Panasonic kwam echter met een LX100 Mark II, en dat geeft aan dat de veranderingen niet wereldschokkend zijn. De LX100 II is niet zozeer een revolutie, maar meer een evolutie.

Compact werkpaard

Maar een zwaktebod is dat volgens Zoom.nl niet. De voorganger was namelijk al erg goed “en de II voegt nog een schepje extra mogelijkheden toe.” In de praktijk blijkt de LX100 II echt een compact werkpaard. Heel doordacht en solide.

Volledig personaliseren

De grip is goed, evenals de zeer uitgebreide bedieningsmogelijkheden. Je kunt de camera volledig personaliseren, en de II is rijkelijk voorzien van bedieningsknoppen en draaiwielen. Ook de toevoeging van het uitstekende touchscreen is een goede zet.

Intuïtieve en snelle camera

De camera als geheel is intuïtief en snel, prima geschikt voor straat- en reisfotografie. De nieuwe sensor biedt mooie beelden van goede kwaliteit. De sensor is groot, en dat zorgt voor veel details, mooie kleuren en weinig ruis.

Goud Award

De fijne lens is erg lichtsterk. Dat komt van pas bij weinig licht en om portretten met onscherpe achtergrond te schieten. “Wie een stijlvolle en capabele compactcamera zoekt, moet beslist eens naar deze Panasonic kijken!” Eindoordeel: Goud Award met het cijfer 7.9.

Panasonic LX100 Mark II op Amazon.nl >>

Panasonic LX100 Mark II op Bol.com >>

Panasonic LX100 Mark II op Cameraland.nl >>

 

Panasonic LX100 IIAndere belangrijke reviews van de Panasonic LX100 II

Hieronder andere belangrijke reviews van de Panasonic LX100 II.

 • Fototijdschrift Chip Magazine (februarinummer 2019): De Panasonic LX100 II is heel compact, wat verrassend is gezien z’n grote sensor en het lichtsterke objectief. Dat objectief heeft een zoombereik dat erg geschikt is voor allerlei soorten fotografie. De beeldkwaliteit is uitstekend. Dat geldt voor foto’s, maar ook voor de ‘verfijnde Ultra-HD-video’. Verder heeft hij ook een prima uitrusting.
  Dankzij het veelzijdige objectief maak je net zo makkelijk contrastrijke landschapsfoto’s als portretten met een onscherpe achtergrond. “Het is absoluut een kooptip, zelfs wanneer je het oudere model al hebt.” En met zo’n twintig verbeteringen doet het II-model het heel wat beter dan z’n voorganger, ook al zie je dat niet direct aan de onveranderde, goed in de hand liggende magnesiumbehuizing.”
  Vooral de beeldchip is volgens Chip overtuigend. Hij biedt een beeldscherpte van 1672 lijnenparen per beeldhoogte aan de randen. Daardoor zien de foto’s er lekker scherp uit, met veel details en weinig ruis, ook bij hogere ISO’s.
  Aan de uitrusting ontbreekt praktisch niets. Je krijgt een grote OLED-zoeker met hoge resolutie, twee instelwieltjes voor het verstellen van sluitertijd en belichtingscorrectie, twee objectiefringen voor diafragma en zoom en een wifi-modellen waarmee je beelden snel op je smartphone zet. Ook de burst is snel, al zou een sneller sd-slot gewenst zijn. Ook de autofocus is snel en trefzeker.
  Kortom: al met al is dit een goede camera, een klasse camera en een nuttige opvolger van z’n toch al sterke voorganger. Eindoordeel: Zeer goed met het cijfer 1.3 (een 1 is het hoogst haalbare).
 • DPreview.com (Richard Butler, full review): De originele Panasonic LX100 was al zo aantrekkelijk, met z’n geweldige grip en handige draaiwielen, ringen en knoppen om handmatig in te stellen. Hij heeft een razendsnelle lens, een groter dan gemiddelde sensor en een uitstekende overall gebruikservaring. Dat maakte het tot een topcamera. Het mooie is: de LX100 Mark II blijft een van de meest aantrekkelijke compactcamera’s op de markt. Aan de succesformule heeft Panasonic gelukkig niet gesleuteld.
  Sterker nog: er zijn meer custom-knoppen bijgekomen, waardoor je niet de menu’s in hoeft te duiken. Het nieuwe touchscreen is ook al geweldig, een van de beste op de markt. Jammer is wel dat er geen kantelbaar scherm aan boord is. Van de elektronische zoeker op de LX100 I en II is deze reviewer geen fan. Ik vind hem juist geweldig, dus blijkbaar is dit iets persoonlijks.
  Conclusie: met z’n snelle lens, z’n bruikbare zoombereik, z’n multi-aspect fourthirds sensor en vele directe controle-mogelijkeden is ook de LX100 Mark II een van de meest aantrekkelijke compactcamera’s op de markt. Een camera die er niet alleen erg knap uitziet, maar ook erg aantrekkelijke foto’s maakt. En minstens even belangrijk: het is erg plezierig fotograferen met deze camera. De concurrentie is wel heftig in dit marktsegment, met name van de Sony RX100-serie. Eindoordeel: Silver Award met een score van 82%.
 • Carey Rose, editor bij DPreview.com: Hoewel de updates nogal bescheiden zijn als je de LX100 II vergelijkt met z’n voorganger, maken de verbeterde jpeg-processor en het touchscreen de LX100 II tot een camera die een absoluut plezier is voor reisfotografie en documentaire fotografie.
 • Klantreview op Amazon.nl: “Fijne professionele compact camera. Ik heb de camera een aantal weken in bezit. Ik vind het vooral een camera voor professionals of ervaren hobbyisten. Het kostte even wat tijd om elkaar te leren kennen, je vindt bijvoorbeeld geen automatisch portretstandje of landschapsmodus op het draaiwieltje. Echter kan je wel snel de ISO-waarde, sluitertijd en diafragma beïnvloeden. De camera heeft een zeer uitgebreid menu waarvan ik nog bezig ben om alle opties te verkennen. Wat heel fijn is, is de macrostand, die maakt echt prachtige foto's. Ook de lichtgevoeligheid van de lens is top; I love Leica lenzen :-)” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op internet: “Eindelijk een kleine top camera! Na een periode van wikken en wegen eindelijk een top camera(tje) gevonden. Ik wilde niet te veel inleveren komende van een spiegelreflex, de top digitale zoeker gaf de doorslag naast lichtsterke lens en de grote sensor. Foto kwaliteit is top. Voor de mindere fotografen, zoals mijn vrouw, ook prima auto instellingen.”
 • Ephotozine.com (Joshua Waller, full review): Met de Panasonic Lumix LX100 II fotograferen is een bijzonder plezierige ervaring. De camera maakt het makkelijk om de instellingen te wijzigen zonder in de menu’s te duiken. Hij stelt snel scherp en de belichting is betrouwbaar. Dat betekent dat je met vertrouwen kunt fotograferen en ervan op aan kunt dat je met goeie foto’s thuiskomt.
  Ook het scherm en de elektronische zoeker zijn erg goed. Datzelfde geldt voor de kleurweergave. De reviewers waren onder de indruk van de beelden die uit de camera kwamen, met de combinatie van de nieuwe sensor en de lens die scherpe, gedetailleerde foto’s aflevert. Een kantelbaar scherm was prettig geweest, evenals een ingebouwde flitser.
  Ook de 4K-videobeelden zijn uitstekend, met goede detaillering. Maar de cropfactor is wel iets om rekening mee te houden: de lens wordt bij 4K-video 30-94mm, in plaats van 24-75mm.
  De LX100 II schiet beelden op het niveau van een goede systeemcamera/DSLR, met een heldere f/1.7 zoomlens, in een compacte metalen body die in een ruime zak past. Zo neem je hem snel met je mee, in tegenstelling tot een grote spiegelreflex. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Photograpyblog.com (Mark Goldstein, full review): Dit is alweer de zevende generatie van de LX-serie en deze LX100 II is heel erg een evolutie in plaats van een revolutie. Heb je al een LX100, dan is er weinig reden om te upgraden. Maar ben je nieuw, dan is de Panasonic Lumix LX100 II een excellente pocketcamera voor enthousiaste fotografen. Deze camera heeft weinig concurrenten.
  Hij heeft een grote sensor aan boord, excellente 4K-video, een fantastische Leica-lens, een touchscreen LCD en een zoeker. Dit zijn enkele van de vele geweldige features van de nieuwe LX100 II. Maar dat de meeste features ook aanwezig waren in de LX100 van 4 jaar geleden, maakt het wel een beetje zuur: de verwachtingen waren hoger gespannen. Maar laat het je er niet van weerhouden een onmiskenbaar excellente pocketcamera aan te schaffen.
  Maar kijk ook zeker nog naar de eerste versie van de LX100, die nog steeds verkrijgbaar is. Die is een heel stuk voordeliger. Heb je echt de hogere resolutie en de touchscreen nodig, schaf dan de LX100 II aan. “In either case, you'll be getting a fantastic camera that's capable of capturing both stunning stills and video.” Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Techradar.com (Phil Hall en Rod Lawton, full review): Eerlijkheid gebied te zeggen dat de Panasonic Lumix LX100 II meer een kleine update is, dan een enorme revolutionaire stap voorwaarts. Daarom heeft hij geen geheel nieuwe naam gekregen, maar alleen de toevoeging ‘Mark II’. Veel mensen dachten dat er nu een Lumix LX200 op de markt zou komen...
  Als een camera niet kapot is, hoef je hem ook niet te repareren. Onder dat motto is Panasonic aan de slag gegaan. De originele Lumix LX100 was een van de favoriete compactcamera’s van de reviewer. En hoewel hij wat overschaduwd werd door nieuwe modellen, is het nog steeds een heerlijke camera om te gebruiken.
  Goede nieuws: de Lumix LX100 II voelt hetzelfde aan als z’n populaire voorganger: een draagbare, responsieve premium compactcamera met een snelle lens en aantrekkelijke fysieke bedieningselementen. De nieuwe grip maakt dat hij nog beter vasthoudt. Ook de toegenomen resolutie is welkom.
  Panasonic heeft de spijker op z’n kop geslagen met de eerste versie van deze camera. En de camera heeft niets van z’n originele aantrekkingskracht verloren. De enthousiaste fotograaf die op zoek is naar een camera in zakformaat met veel fysieke bedieningselementen zal zeker niet teleurgesteld zijn. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Cameralabs.com (Ken McMahon, full review): De Panasonic LX100 II is een high-end compact met als doelgroep enthousiaste fotografen. Hij biedt veel fysieke bedieningsmogelijkheden, een zoeker, multi-aspect ratio’s en een heldere 24-75mm f/1.7-2.8 lens. Die had de eerste versie ook al aan boord. De Mark II biedt een upgrade van de resolutie, voegt een touchscreen en Bluetooth toe, en de allerlaatste 4K-Photo-modes, de monochrome fotofilters en opladen van de accu via de usb-poort.
  Mooi dat het scherm nu aanraakgevoelig is, maar het is niet kantelbaar. Vloggers en fotografen die ‘creatieve hoeken zoeken’ zullen dat niet leuk vinden. Ook is er geen ingebouwd ND-filter. En de technologie die voor de zoeker gebruikt is, is niet zo stabiel als OLED. Ook moet gezegd dat de LX100 II weliswaar een microfourthirds sensor aan boord heeft, maar die wordt door het lensdesign niet volledig benut.
  De lens is dezelfde als in de Mark I, en daar had de reviewer ook een upgrade verwacht. Toch is het een geweldige lens met een helder diafragma. Ook kun je er erg dichtbij mee fotograferen en filmen. En de manier waarop onscherpe delen worden weergegeven (bokeh) verslaat alle concurrenten.
  Dus de optische kwaliteiten zijn een hoogtepunt van deze camera. Evenals het kunnen fotograferen met multi aspect ratio’s zonder dat er gecropt wordt in de foto. En verder blijft het design zeer aangenaam in het gebruik. “So while it represents a mild update, it remains a welcome one to bring the feature-set of this attractive compact up-to-date.”
 • Trustedreviews.com (Amy Davies, full review): Het is eenvoudig te snappen waarom Panasonic z’n vlaggenschip compactcamera LX100 een upgrade heeft gegeven, in plaats van een ‘total make over’. De LX100 was al zo goed, en was al zo geliefd dat hij alleen maar een paar ‘tweaks’ nodig had om weer helemaal up to date te zijn?
  Jammer dat de ontwerpers geen ruimte konden vinden voor een kantelbaar scherm, waarmee de straatfotografen heel blij zouden zijn geweest. Maar aan de andere kant: dit is al een ontzettend kleine camera als je in aanmerking neemt dat hij een enorme microfourthirds sensor huisvest. Met z’n geweldige en uitgebreid geteste 24-75mm lens en z’n overweldigende aantal foto-effecten is het een van de veelzijdigste camera’s die je kunt kopen.
  De LX100 II is een geweldige, lichte camera die excellente beelden produceert en weinig ruimte inneemt in je bagage. Het is zeker ook een aantrekkelijke camera voor straatfotografie, met z’n compacte formaat en z’n discrete, onopvallende uiterlijk. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.

Panasonic LX100 Mark II op Amazon.nl >>

Panasonic LX100 Mark II op Bol.com >>

Panasonic LX100 Mark II op Cameraland.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Panasonic LX100 II

 • 17 megapixel microfourthirds sensor met multi-aspect
 • Leica DC Vario-Summilux lens
 • Zoomlens: 24-75mm (fullframe-equivalent
 • Uitgebreide ISO van 10-25600
 • 2 instelringen en 2 instelwielen
 • Elektronische zoeker met 2.760.000 beeldpunten
 • LCD touchscreen van 3 inch
 • Filmen in 4K
 • Ingebouwde wifi en bluetooth
 • Met externe flitser
 • Intuïtieve bediening
 • Veel creatieve mogelijkheden
 • Wifi en Bluetooth

Panasonic LX100 Mark II op Amazon.nl >>

Panasonic LX100 Mark II op Bol.com >>

Panasonic LX100 Mark II op Cameraland.nl >>

 

Mooie video over de Panasonic LX100 II

Bekijk een mooi kort filmpje over de Panasonic LX100 II, waarin je in 90 seconden een goede indruk krijgt van deze prachtcamera.

Panasonic LX100 Mark II op Amazon.nl >>

Panasonic LX100 Mark II op Bol.com >>

Panasonic LX100 Mark II op Cameraland.nl >>

 

Top 10 compactcamera's

Ben je benieuwd wat de beste compactcamera's van dit moment zijn? Ik heb de 10 beste compactcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Top 10 compactcamera's >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (16 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy