Nikon P1000: extreme superzoomcamera | 125x zoom

Een soort superkanon is de Nikon Coolpix P1000. Je schiet er met gemak de kraters op de maan mee. Of een heel ver vogeltje. Deze superzoomcamera heeft een optische zoom van 125x. “Het grootste zoombereik ter wereld!” Omgerekend: 24-3000mm! Alle belangrijke reviews!

Nikon Coolpix P1000 Sensor: 1/2.3 inch | Resolutie: 16 megapixel | Objectief: 24-3000mm f/2.8-f/8 / fullframe-equivalent: 24-3000mm (125x optische zoom) | Beelden per seconde: 7 | Video: 4K | Scherm: kantelbaar (zijkant) touchscreen | Gewicht body: 1.415gr | Release datum: september 2018 | Frankwandelt-rating 82/100 | Prijs: 1.049 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Cameraland.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Supersupersupertele

De Nikon Coolpix P1000 bereikt ongekende hoogtes in de categorie superzoomcamera’s. Hij heeft een optische zoom van maar liefst 125x. Omgerekend naar fullframe: 24mm groothoek tot 3000mm supersupersupertele. Het grootste zoombereik ter wereld.

Nikon Coolpix P1000 op CameraNU.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Cameraland.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Kamera-express.nl >>

Kraters op de maan

Wildlife, verre vogeltjes of vliegtuigen: je legt het allemaal haarscherp vast met de P1000. En zelfs de kraters op de maan. Alleen voor de achterkant van de maan moet je bij de Chinezen wezen... Samen met de zeer lichtgevoelige 16 megapixel beeldsensor is het een fluitje van een cent om de meest prachtige foto’s en video’s te maken.

Dynamic Fine Zoom: zoomen tot 6000mm

Is 3000mm voor jou nog niet genoeg? Dan zit er nog een extra feature op de Nikon P1000: met de 250x Dynamic Fine Zoom breid je de bovengrens digitaal uit tot maar liefst 6000mm. Voldoende zoomkracht om zelfs details van de maankraters vast te leggen. Wel oppassen dat je niet maanziek wordt...

Nikon Coolpix P1000Lichtsterke lens

De Nikon P1000 beschikt over een lichtsterk f/2.8-f/8 NIKKOR-objectief. De geavanceerde lenstechnologie van Nikon beperkt vertekening tot een minimum. En biedt opmerkelijk scherpe beelden, zelfs wanneer opnamen worden gemaakt bij de uiterste telestand. Met de P1000 kun je ook in RAW fotograferen, waardoor je er nog meer details uitperst met je favoriete beeldbewerkingsprogramma.

Filmen in 4K

Schiet je ook vaak video? Ook dan kun je je lol op met de Nikon P1000. Filmmakers kunnen supertele videobeelden in 4K opnemen: perfect als je bijvoorbeeld wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving wilt filmen.

Relatief licht

Licht is deze ‘compactcamera’ niet: hij weegt ruim 1.400 gram. Maar vergelijk het eens met een spiegelreflex met een supertele-objectief. Die combinatie weegt al snel 4 keer zoveel. En dan heb je nog lang geen 3000mm tele tot je beschikking.

Nikon Coolpix P1000Ideale reiscamera

De Nikon P1000 is vooral ook ideaal als reis- of vakantiecamera. Ga je op safari, dan komt de supertele natuurlijk prachtig van pas. Maar ook weidse landschapsfoto’s zijn mogelijk, dankzij de groothoekstand tot 24mm. Evenals macrofoto’s, want je kunt je onderwerp tot 1 cm benaderen. Kortom: een echte alleskunner.

Stabiele beelden

Voor het schieten van supertelefoto’s uit de hand heb je een uitstekende beeldstabilisatie nodig. En gelukkig heeft Nikon daar zeer veel ervaring mee. Aan boord is optische vibratiereductie (VR) met dubbele detectie. Die gaat de effecten van cameratrilling tegen voor scherpere foto’s én video’s. Zet je de vibratiereductie op de stand ‘Actief’ dan krijg je ook een stabieler zoeker- en monitorbeeld.

Display: zéér kantelbaar

Het kan niet op met de features. Het heldere LCD-scherm achterop is groot (3.2 inch) en heeft maar liefst 921.000 beeldpunten. Het mooie is: hij kan in bijna elke richting worden gekanteld en gedraaid. Daarmee neem je foto’s vanuit elk perspectief. Gelukkig is er ook een Ultra-HD elektronische zoeker aan boord. Die heeft liefst 2.360.000 beeldpunten, zodat je opnames altijd accuraat worden weergegeven.

Nikon Coolpix P1000Soepele zoomregeling

Voor een camera met zo’n gigantisch zoombereik zijn extra maatregelen nodig om alles soepel te laten lopen. En die heeft Nikon genomen. De P1000 heeft een grote grip en een zij-zoomknop die de bediening vergemakkelijken. Met de terugkeerzoomknop wordt het objectief direct ingetrokken van supertelezoom naar een grotere hoek. Daardoor breng je onderwerpen die buiten beeld zijn geraakt, gemakkelijk weer in beeld.

Lekker verbonden

De unieke beelden die je maakt met de P1000 wil je natuurlijk delen met je familie en vrienden. Download de app, zet Bluetooth aan en al je beelden staan binnen een mum van tijd op je smartphone. GPS-gegevens voegt de P1000 ook automatisch toe aan je opnames. Als kers op de taart heeft de app een ingebouwde zoomfunctie en ontspanner, waarmee je de P1000 op afstand kunt bedienen.

Nikon Coolpix P1000 op CameraNU.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Cameraland.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Kamera-express.nl >>

Nikon Coolpix P1000Franks Overpeinzingen

Een unieke camera is de Nikon P1000 zeker. Geen enkele andere camera heeft een dergelijk gigantisch zoombereik. Het bereik van de Panasonic FZ82 vonden we vorig jaar al immens: 20-1200mm. En voorganger Nikon P900 heeft zelfs 24-2000mm aan boord. Maar de P1000 voegt daar dus nog een volle meter telebereik aan toe. Subliem!

Dit wordt een zeer populaire camera

Ik verwacht daarom dat deze camera zeer populair gaat worden, ondanks de forse introductieprijs van bijna 1.100 euro. Dat is een heel stuk duurder dan concurrent Panasonic FZ82, maar aan de andere kant weer flink goedkoper dan concurrent Sony RX10 IV. Het lijkt de ideale camera voor op reis. De P1000 is een echte alles-in-één camera, met aan boord enorm veel features.

Jammer: geen 1 inch sensor

Twee bedenkingen heb ik bij de nieuwe Nikon. Ten eerste had ik voor de forse introductieprijs een grotere sensor verwacht. Vrijwel alle compactcamera’s die ertoe doen hebben tegenwoordig een sensor van 1 inch aan boord. De P1000 moet het helaas doen met een kleinere sensor. Dat is een gemiste kans van Nikon.

Is hij echt lichtsterk?

Tweede bedenking: de nieuwe Nikon heeft zeker een lichtsterke lens: f/2.8. Maar die lichtsterkte neemt af als je gaat inzoomen, tot uiteindelijk f/8. Dat is juist weer niet zo lichtsterk. In combinatie met de kleine sensor kan het niet anders of deze camera is geen held onder schemerige omstandigheden.

De reviews

Ook zo benieuwd hoe de Nikon P1000 in de reviews naar voren komt? En hoe de kleinere sensor en de lichtsterkte van de lens in de testresultaten scoren? Zie alle reviews die ertoe doen hieronder.

Nikon Coolpix P1000 op CameraNU.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Cameraland.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Kamera-express.nl >>

 

Nikon Coolpix P1000 (Professionele) reviewers over de Nikon Coolpix P1000

De Nikon Coolpix P1000: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen.

 • Fototijdschrift Focus Magazine (novembernummer 2018, full review): “Wie onderwerpen op grote afstand wil fotograferen, zoals wilde dieren tijdens een safari, ontkomt niet aan een spiegelreflex of systeemcamera met een forse telelens. Dat het ook anders kan, bewijst de Nikon Coolpix P1000, een compactcamera met een telebereik van omgerekend 3000 mm!”, aldus reviewer Mich Buschman in z’n uitgebreide review.
  Het extreme telebereik zal liefhebbers van het fotograferen of filmen van vliegtuigen, wildlife, vogels, evenementen en sport zeker aanspreken, aldus Buschman. Met 1415 gram vindt hij de camera niet te zwaar. Ook mooi: de camera heeft een duidelijk menu; samen met de snelstart-handleiding kun je er direct mee aan de slag.
  De beeldstabilisatie biedt 5 stops winst. Die komt met zo’n enorm telebereik goed van pas. Maar ook bij macro-foto’s. En de P1000 biedt ook tal van zinvolle scherpstelmogelijkheden, zoals gezichtsprioriteit en AF-tracking.
  Hoe scoort de camera op beeldkwaliteit? Verrassend goed als je bedenkt dat er een kleine sensor in zit. “Het objectief geeft verrassend scherp en briljant weer. Daardoor zien de opnames er op een kleinere afbeeldingsmaatstaf (zoals op een ipad) heel goed uit.” Wel is het vooral een camera voor bij goed weer. Want al vanaf 1600 ISO zie je ruis. Daarom raadt Buschman aan bij schemering de camera op een statief te plaatsen.
  De P1000 is kortom een prima camera. Vergroot je je opnames niet verder dan A3, dan is de kwaliteit goed. Al is de sensor klein, de kwaliteit van de sensoren wordt nog steeds beter. Dat zie je terug in de professionele fullframe systeemcamera Z7, maar dat sijpelt ook door naar camera’s als de P1000. “In dat licht bezien is de verkoopprijs gunstig te noemen.” Eindcijfer: 7,7.
 • Fototijdschrift Zoom.nl (preview): “De Nikon P1000 is een bijzondere en unieke camera in zijn soort, met als pronkstuk het 24-3000mm F2.8-F8 objectief dat voor unieke beelden zorgt. Daarbij is de camera uitgerust met veel nuttige functies, waarvan we sommigen nog niet eens hebben besproken, zoals de uitstekende macro-functie om zelfs van heel dichtbij te fotograferen.”
  “Dit alles maakt de camera met recht een extreme allrounder. In de volledige review kunnen we aan de slag met de rawbestanden om te zien hoeveel dynamisch bereik daar nog uit te halen valt, hoe de camera presteert bij weinig licht en komen we tot een eindoordeel over deze bijzondere P1000 van Nikon.”
 • Dpreview.com (Jeff Keller, full review): Ondanks wat minpunten is de Coolpix P1000 een unieke camera, die z’n kwaliteiten met name te danken heeft aan de 24-3000mm lens. In staat zijn om de kraters op de maan te zien, een aap in de verte heel dichtbij te halen en portretten te nemen van mensen die meer dan 100 meter van je vandaan zijn: het is bijzonder leuk.
  De P1000 is zeker geen camera voor iedereen, en er zijn ook betere superzooms op de markt. Maar als je houdt van wat de unieke lens biedt, dan is de camera zeker het overwegen waard.
  Alles draait bij de Nikon Coolpix P1000 om de ongelofelijke lens. Op dat gebied is hij volstrekt uniek. Heb je niet zo’n superzoom nodig, dan zijn er veel betere camera’s te koop voor evenveel of minder geld. Eindoordeel: een score van 73%.
 • Ephotozine.com (full review): De Nikon Coolpix P1000 biedt zonder twijfel de grootste en de meest ‘in your face’ optische zoom ooit. Hij zoomt liefst 125x in: een 24mm tot 3000mm zoomlens. Uiteraard komen met dat enorme bereik een aantal onvermijdelijke issues op de proppen. Ten eerste de grootte en het gewicht van de camera: hij is echt groot, echt heel erg groot. En hij weegt een hele hoop: 1.4 kilo schoon aan de haak (met accu en geheugenkaart).
  Ook is er het issue: probeer maar eens scherpe foto’s te schieten boven de 2000mm. Je hebt toch vaak een statief nodig om de foto’s echt scherp te krijgen. En als je alles stabiel hebt, dan is er nog het issue van ‘luchtkwaliteit’. Als er ook maar iets in de lucht hangt – rook, smog, mist, heiïgheid – dan heb je een probleem om je foto echt goed scherp te krijgen. Schiet je onder perfecte omstandigheden, dan is het zeker mogelijk om scherpe beelden te krijgen.
  De prijs ligt ook erg hoog. Het is een hoop geld, als je bedenkt hoeveel camera’s heel veel zoombereik bieden voor de helft van de prijs of minder. Denk aan de voorganger, de Nikon P900.
  Overall, biedt de Nikon Coolpix P1000 een enorm zoombereik. Maar de prijs, de noodzaak van een statief boven de 2000mm en het gewicht betekenen dat het geen camera is die bij iedereen in de smaak aal vallen. Eindoordeel: 3.5 van de 5 sterren.
 • Trustedreviews.com (full review): De Nikon P1000 heeft een verbazingwekkend zoombereik in een relatief kleine camerabody. Maar zonder beperkingen is hij niet. Hij is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Hij is weliswaar veelzijdig, maar het is echt een camera voor mensen die objecten willen fotograferen die bijzonder ver weg zijn. En die ook bereid zijn om de grootte en de fikse prijs op de koop toe te nemen.
  Voor een bedrag boven de 1.000 euro krijg je tegenwoordig heel veel camera. En de reviewer vermoedt dat veel mensen meer waar voor hun geld vinden door een compacte systeemcamera te kopen van Panasonic, Sony of Fujifilm. Plus een paar lenzen erbij.
  Maar als je een vogelaar bent die op de vogelreis van z’n leven gaat, of een safari-ganger, een vliegtuigspotter of een andere enthousiasteling die de meeste waarde hecht aan telebereik, dan is er geen enkele camera die op dit vlak zoveel te bieden heeft als de Nikon P1000. En zeker niet voor deze prijs. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Cameralabs.com (full review): De Nikon P1000 is onmiskenbaar de Koning van de Superzooms. Z’n gigantische bereik kent geen gelijke. Maar hij heeft meer te bieden, zoals een grote, heldere zoeker, een groot helder scherm, raw-mogelijkheden, 4K-video, een externe microfoon-ingang, in-camera accu opladen en wifi met Bluetooth.
  De prestaties van de burst zijn wat minder, met maximaal 7 beelden per seconde bij vaste autofocus. En hij heeft ook tijd nodig om die burst naar de kaart te schrijven. Dat kan beter. Dus voor actie-fotografie is hij minder geschikt. En als je inzoomt naar het maximum van 3000 millimeter zit je al op f/8 diafragma. En dat betekent dat als de zon niet schijnt, je de ISO omhoog moet gooien. Maar ook bij felle zon is het soms lastig de camera stil genoeg te houden voor scherpe foto’s.
  Maar ondanks wat minpunten biedt de Coolpix P1000 heel veel plezier, aldus de reviewer. “It allows you to get really close to very distant subjects and capture shots that would literally be beyond the scope of any other DSLR-styled super-zoom on the market.” Ben je iemand die veel gebruik maakt van supertele, bijvoorbeeld voor wildlife of sport, dan is deze P1000 de beste keuze. Z’n bereik is in ieder geval onverslaanbaar. Eindoordeel: Recommended.
 • Techradar.com (full review): Een prestatie is de Coolpix P1000 zeker. En de mogelijkheid om redelijk goede foto’s te schieten op de uiterste telestand van 3000mm kun je beschouwen als uniek. De belangrijkste positieve kanten van deze superzoom: hij is zeer goed te bedienen, de beeldstabilisatie is effectief en het menusysteem is helder. Maar om een camera met deze ambitieuze specs te bieden tegen een prijs die niet in de 4 cijfers loopt, moesten wel de nodige compromissen worden gesloten.
  Zo is het LCD-scherm niet het beste van het beste. En ook de body voelt goedkoop aan voor een camera op dit prijsniveau. Het autofocussysteem werkt vaak goed, maar is niet betrouwbaar op brandpuntsafstanden waarop deze camera vooral gebruikt zal worden. En je kunt ook niet heel snel achter elkaar foto’s schieten, zelfs niet met een snelle geheugenkaart. Ook de beeldkwaliteit van de groothoek is niet heel indrukwekkend.
  Geweldig om camera’s als de Coolpix P1000 zich te zien ontwikkelen, en nieuwe mogelijkheden voor fotografie aan te boren. Maar wie serieus met telefotografie aan de slag wil, moet het eerder zoeken in camera’s met verwisselbare lenzen en een meer bescheiden telelens. Al met al heeft de reviewer het gevoel dat Nikon zichzelf wat overschat heeft met deze camera.
 • Imaging-resource.com (full review): De reviewer heeft maar een paar dagen doorgebracht met de Nikon P1000, maar hij heeft er erg van genoten. Het is een krachtige camera die extreem veel opties biedt. De camera ligt geweldig in de hand, de bediening en ergonomie zijn erg goed en functioneel, en de autofocus is erg goed. “In addition, the moon is now fully at your fingertips.”
  Minpunten zijn er ook. Die horen bij alle camera’s met kleine sensor en groot zoombereik: het is lastig dit soort camera’s te gebruiken bij minder licht. Maar schiet je bij helder licht (of de maan), dan krijg je solide resultaten met de Nikon P1000. En je komt waar geen andere camera in deze prijsklasse ooit is geweest of zal komen.
 • Pcmag.com (Jim Fisher, full review): De Nikon Coolpix P1000 is een opwindende bridge-camera. Hij heeft absoluut de langste zoomlens die de reviewers ooit hebben gezien. Die lens is het grote verschil met smartphone-camera’s die dezelfde sensor hebben. In handen van de juiste fotograaf is hij in staat beelden te schieten die gewoonweg niet lukken met een andere camera.
  Maar dit unieke vermogen komt met een aantal minpunten. De eerste is natuurlijk: het is een beest van een camera als je naar de grootte en het gewicht kijkt. Ander minpunt is het maximale diafragma: als je ver inzoomt wordt de lens steeds minder lichtsterk. Wil je dan nog fotograferen, dan moet noodgedwongen de ISO-waarde omhoog, en zijn de beelden kwalitatief minder goed.
  Het autofocussysteem is absoluut geweldig voor onderwerpen die ‘met je meewerken’, maar met snel bewegende onderwerpen is de autofocus minder op z’n gemak, zeker als je ingezoomd bent is het lastig scherpe actiebeelden te schieten. Ook de burstmode werkt niet geweldig: na een burst duurt het te lang voor de camera weer ‘schietgereed’ is.
  Maar onder de juiste omstandigheden kun je er beelden mee schieten die simpelweg niet lukken met een andere camera. Als je kunt leven met de minpunten, maakt dat hem toch waardevol. Eindoordeel: Goed.
 • Photographyblog.com (Amy Davies, full review): De Nikon P1000 is meer een ‘conceptcamera’ dan een camera die in grote aantallen over de toonbank zal gaan. Bedenk dat je een enorme camera in huis haalt, die je voor situaties gaat gebruiken die niet al te vaak voorkomen. Want hoe vaak ga je de kraters op de maan fotograferen? om maar wat te noemen.
  Zelfs wildlife- en vogelfotografie vraagt maar zelden om een brandpunt van 3000mm. Voor reis- of vakantiefotografie is de P1000 eigenlijk te groot en te zwaar. Bedenk daarbij dat de P1000 in essentie een compactcamera is met een kleine sensor. En dat betekent dat je bij weinig licht met moeite beelden van hoge kwaliteit kunt schieten. Daar komt bij dat de P1000 niet echt goedkoop is.
  Maar er zijn zeker ook positieve dingen te zeggen over de Nikon P1000. Zo heeft hij een geweldige zoeker, kan hij in raw schieten en heb je ook allerlei mogelijkheden voor handmatige instellingen. Ook is er 4K-video aan boord. De bouwkwaliteit is hoog. En alle lof voor Nikon: het is een enorme technologische innovatie om een camera met dit zoombereik op de markt te zetten tegen deze prijs. Eindoordeel: Boven Gemiddeld met 3.5 van de 5 sterren.
 • Expertreviews.co.uk (Barry Collins, full review): Het is lastig om niet verbluft te raken van de gigantische 3000mm lens van de P1000. Zeker als je kijkt naar de schappelijke prijs is dit een verbazingwekkende technologische prestatie van Nikon.
  Perfect is de P1000 zeker niet. Hij levert alleen z’n volle potentieel bij goed daglicht, en je zult moeten leren leven met de minder goede zoeker en met het feit dat hij zwaar, groot en daardoor minder goed hanteerbaar is. Voor dagelijks gebruik is hij simpelweg te groot. Ook het ontbreken van een touchscreen is frustrerend.
  Maar toch, als je echt geïnteresseerd bent in wildlife, sport of andere soorten fotografie waar je een zeer lange zoom voor nodig hebt, dan is de P1000 een camera waar er geen tweede van is. Het is een camera waar je met gemak een beetje verliefd op wordt...
 • Digitaltrends.com (full review): De reviewer verwachtte dat fotograferen uit de hand met de Nikon P1000 op 125x ondoenlijk zou zijn. Maar hij was aangenaam verrast dat hij het bij het foute eind had: ook op die telestand kun je uit de hand schieten met de P1000. Op een zonnige dag hoef je geen statief te gebruiken. Maar het is wel zo dat niet elk schot raak is op de uiterste telestand.
  Het is een zeer onderhoudende camera om te gebruiken. En de P1000 geeft je een perspectief op de wereld die je met geen enkele andere camera kunt krijgen. Met zoveel zoom ontdek je details in je foto’s waarvan je niet gedacht had dat ze er waren. En dat maakt het fikse gewicht en de flinke prijs behoorlijk goed.
 • Klantreview op CameraNU.nl: “TOP ZOOM ongekend wat een bereik. Het is een knots van een camera. Ligt prima in de hand, daar is uit de hand zoomen gemakkelijker. Ben blij met RAW, dat was missend op de 900. Ben overweldigd door het enorme bereik dat ik in de natuur heel goed kan gebruiken.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Fijne camera met veel zoom en makkelijke keuze schakelaar voor vaste instellingen. Toestel is zwaar, maar je kunt er geweldige foto's mee maken, zowel dichtbij als veraf. Fijn toestel voor Macro en Wildlife fotografie.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Zeer degelijk, de 3000mm zoom is heel scherp. Als opvolger van de P900 is dit de nieuwe favoriet in Flat Earth beweging, Met deze camera kan je erg mooie foto's maken van de sterren en de maan.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Perfecte camera voor mij. Ondanks zijn gewicht ligt hij lekker in de hand. Mogelijkheden zijn legio en het gaat even duren voor ik ze allemaal onder controle heb. Eerste foto's zijn perfect en ook de zoom en macro zijn geweldig.” Bekijk alle reviews van kopers >>

Nikon Coolpix P1000 op CameraNU.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Cameraland.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Kamera-express.nl >>

 

Nikon Coolpix P1000Belangrijkste kenmerken van de Nikon Coolpix P1000

 • Ongeëvenaarde 125x optische zoom
 • Zoombereik van 24-3000mm
 • Zoombereik digitaal uitbreidbaar tot 6000m met 250x Dynamic Fine Zoom
 • Lichtgevoelige 16 megapixel beeldsensor
 • Lichtsterk f/2.8-8 Nikkor-objectief
 • Krachtige 5-stops beeldstabilisatie met dubbele detectie
 • RAW-ondersteuning
 • 4K/UHD video-ondersteuning

Nikon Coolpix P1000 op CameraNU.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Cameraland.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de Nikon Coolpix P1000

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Nikon Coolpix P1000. Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Nikon Coolpix P1000 op CameraNU.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Cameraland.nl >>

Nikon Coolpix P1000 op Kamera-express.nl >>

 

Top 10 superzoomcamera's

Ben je benieuwd naar de beste superzoomcamera's van dit moment? Ik heb de Top 10 voor je op een rij gezet. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem eens een kijkje bij deze fantastische alleskunners!

Top 10 superzoomcamera's >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

4.5/5 Waardering (20 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy