Insta360 GO 2: kleinste action camera ter wereld

De Insta360 GO 2 is de allerkleinste action camera ter wereld. Tegelijk biedt hij grootse prestaties. Deze hippe action cam weegt slechts 27 gram en schiet vloeiende, gestabiliseerde 3K-video met 50fps. Sensor en beeldkwaliteit zijn een stuk beter dan bij de voorganger. Alle belangrijke reviews!

Opvolger Insta360 GO 3 is verschenen!

Bekijk alle reviews >>

Insta360 GO 2 Sensor: 1/2.3 inch | Resolutie: 9 megapixel | Maximale beeldhoek 360 graden | Video: 1440p: 24, 25, 30, 50fps / Full HD: 24, 25, 30, 120fps | Wifi: ja | Bluetooth: ja | Waterdicht: tot 4 meter | Gewicht: 27gr | Release datum: maart 2021 | Frankwandelt-rating 78/100 | Prijs: 309 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Bol.com >>

Insta360 GO 2 op Coolblue.nl >>

Highlights van de Insta360 GO 2

 • Kleinste ter wereld: de Insta GO 2 is de allerkleinste action cam van dit moment
 • Beeldkwaliteit: uitgerust met een uitstekende 1/2.3 inch sensor
 • Vloeiende video: gestabiliseerde 3K-video geschaald naar scherpe en soepele 1440p met 50fps
 • App & computer: werkt naadloos samen met Insta360 App en Insta360 Studio
 • Handig bewerken: FlashCut 2.0 Al Editing
 • Robuust & waterdicht: duik tot 4 meter diepte

Insta360 GO 2 Allerkleinste action cam ter wereld

Met deze superkleine actioncam – de allerkleinste ter wereld – schiet je fantastische beelden vol spektakel. De GO 2 neemt 3K-videobeelden op, heeft een betere beeldstabilisatie dan z’n voorganger, is gebruiksvriendelijk en heeft talloze bevestigingsmogelijkheden.

Insta360 GO 2: altijd op zak

De Insta360 GO 2 weegt slechts 27 gram. Daardoor kun je hem altijd bij je hebben. Op je MTB-tocht door de bossen, je ski-avonturen op of buiten de pistes, je skydive. Hoe ver je ook gaat, hoe snel je ook gaat, de Insta360 GO 2 legt al je belevenissen vast. Ondanks zijn kleine postuur, levert hij uitstekende prestaties.

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Bol.com >>

Insta360 GO 2 op Coolblue.nl >>

Insta360 GO 2Scherpe en soepele video

Aan boord van de Insta360 GO 2 zit een uitstekende 1/2.3 inch sensor. De GO 2 legt 3K-beelden vast en schaalt dat terug naar een ongelooflijk scherpe en soepele 1440p met 50fps. Prachtige 4x slow-motion beelden kun je er ook mee opnemen. En met de TimeShift-functie voeg je dynamische hyperlapse- en timelapse-effecten toe.

FlowState beeldstabilisatie

De Insta360 GO 2 is uitgerust met FlowState beeldstabilisatie. Daardoor ben je zeker van vloeiende beelden zonder een gimbal te hoeven gebruiken.

Monteer hem waar je wilt

Handig aan de GO 2: hij heeft een magnetische bevestiging, waardoor je hem gemakkelijk monteert waarop je maar wilt: je helm, je fiets, je motor, je snowboard, je kano, je t-shirt, je hazewindhond en zelfs je cavia. Er is sowieso uitstekend nagedacht over gebruiksgemak bij de GO 2.

Insta360 GO 2Multifunctionele oplaadcase

Zo krijg je er een oplaadcase bij met meerdere functies. Hij laadt natuurlijk de GO 2 op, in slechts 65 minuten. Daarnaast dient de case als statief en externe accu, waarmee je de accuduur verlengt van 30 naar 180 minuten in de standaard videomodus, of iets korter in Pro Video-modus.

Tafelstatief & afstandsbediening

Ook kun je de case gebruiken voor het aansluiten van de camera op de telefoon en de bijgeleverde app. Je kunt hem zelfs gebruiken als tafelstatief of afstandsbediening. Bovendien beschermt hij je camera tegen beschadigingen.

Heel eenvoudig te bedienen

Je bedient de Insta360 GO 2 heel eenvoudig. Van afstand met de oplaadcase of met je smartphone via de Insta360 App. De camera heeft wifi en bluetooth aan boord. En in de app bekijk je de gefilmde beelden real-time.

Insta360 GO 2FlashCut 2.0: simpel bewerken

Erg simpel is ook het bewerken van je beelden. Dat doe je met de ingebouwde FlashCut 2.0. Daarmee analyseer je je beelden en bewerk je ze tot clips die je kunt delen. Bij het bewerken kun je kiezen voor templates of nog simpeler: je laat FlashCut zelf zijn gang gaan.

Waterdicht tot 4 meter

De Insta360 GO 2 is waterdicht tot 4 meter diepte. De AquaVision-functie verbetert onderwaterbeelden door kleuren net zo kraakhelder te maken als boven water.

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Bol.com >>

Insta360 GO 2 op Coolblue.nl >>

Insta360 GO 2Professionele reviewers over de Insta360 GO 2

De Insta360 GO 2: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Techradar.com (Mark Wilson, full review): De tweede GO-camera van micro-formaat van Insta360 biedt een betere beeldkwaliteit en een slimme oplaadcase voor de afstandsbediening. Dit maakt deze superkleine actioncam volgens Mark veel nuttiger dan zijn voorganger voor het opnemen van video's die langer zijn dan de 30 seconden wegwerpclips die je daarmee kon schieten.
  De Insta360 GO 2 is volgens Mark zeker niet voor iedereen weggelegd, maar hij is perfect voor het schieten van vlogs of als tweede actiecamera die je vrijwel overal mee naartoe kunt nemen. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Tomsguide.com (Mike Prospero, full review): Mike was geen grote fan van de originele Insta360 GO, omdat hij hem erg moeilijk te bedienen vond. Maar de oplaadcase van de Insta360 GO 2 verandert de zaken drastisch. “De camera is nu veel gemakkelijker te gebruiken. En de Insta360-app, met een groot aantal bewerkingstools, is een uitstekende aanvulling op de camera.”
  De Insta360 Go 2 is niet zo capabel als de GoPro Hero9. Toch is het een geweldige action cam voor het maken van video's en foto's wanneer je onderweg bent. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Forbes.com (Geoffrey Morrison, full review): Geoffrey vond de GO 2 veel leuker dan hij had verwacht. Deze action cam biedt veel slimme details, zoals de behuizing die je kunt gebruiken als een statief. Terwijl hij óók een statiefbevestiging heeft.
  Toch is dit volgens Geoffrey een secundaire camera. Hij kan onderdeel van een kit zijn, maar zal n iet snel je hoofdcamera zijn. Maar het is zeker een action cam die geweldig is om bij de hand te hebben voor tijden en situaties waarin een grotere camera niet nodig is of niet werkt. Het prijskaartje ligt dan misschien te hoog voor een camera ‘voor erbij’.
  Zoek je een robuuste camera om serieus aan de slag te gaan met actievideo, dan is een grotere actiecamera, zoals een GoPro, beter. Die kost wat meer, maar heeft ook meer in huis. Maar zoek je een camera om in te zetten voor actievideo die beter werkt dan je smartphone, dan is de GO 2 briljant. Hij past gemakkelijk in je zak en maakt geweldige foto's en video's.
 • Theverge.com (Becca Farsace, full review): De GO 2 is een unieke camera. Er is geen kleinere camera op de markt die 120 graden kan fotograferen met dit niveau van stabilisatie of deze beeldkwaliteit. De beelden zien er geweldig uitziet op het apparaat waarop je hem waarschijnlijk zult bekijken: je telefoon. Bekijk je de beelden op desktop, dan merk je wel dat de sensor niet al te veel megapixels heeft.
  Voor de mobiele vlogger of enthousiaste gebruiker van sociale media is die beeldkwaliteit volgens Becca echter meer dan genoeg. Ook is de GO 2 klein genoeg om overal te monteren. En het ontbreken van verwarrende bedieningselementen is perfect voor wie het lekker simpel wil houden.
  Mooiste troef volgens Becca is de sprong in beeldkwaliteit ten opzichte van de voorganger. Door de betere beeldverwerking en een grotere sensor heeft deze camera volgens haar een enorme sprong voorwaarts gemaakt, ook al gaat het verschil op papier slechts van 1080p naar 1440p.
 • Digitalcameraworld.com (Jamie Carter, full review): De lichtgewicht Insta360 GO 2 is geschikt voor unieke meeslepende docu’s. Ook zijn ze het overwegen waard als een minimalistische tool voor vloggers en hij heeft een aantal verrassend grote functies voor zo'n kleine camera.
  De beeldstabilisatie is uitstekend en hij heeft ‘horizon lock’, waardoor de horizon altijd rechtstaat als jij dat wilt. Ook heeft hij een multifunctionele batterijhouder. Alles te samen maken ze deze veelzijdige clip-on camera meer dan alleen een noviteit. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Androidauthority.com (Eric Zeman, full review): De Insta360 GO 2 ruilt 4K in voor draagbaarheid. Hij is minder dan de helft van de grootte van concurrerende actiecamera's, waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen. En hij heeft nog steeds enorm veel mooie functies in zijn kleine body.
  Als draagbaarheid en bruikbaarheid voor jou belangrijk zijn en 4K geen must-have is, is het de actiecamera die je moet kopen. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Dcrainmaker.com (full YouTube-review): Deze Insta360 belooft volgens de reviewer veel moois. En hij maakt ook zeker veel waar. Maar niet alles: als je kijkt naar de prijs, zou je er meer van mogen verwachten. Benieuwd naar het complete review op YouTube: bekijk hem onderaan deze pagina.
 • Klantreview op Coolblue.nl: “Topproduct, de camera die je altijd kan gebruiken. De actiecamera die je weldegelijk meteen kan gebruiken in alle situaties. de magneet zorgt ervoor dat je hem praktisch altijd ergens kan aanhangen voor gebuik. De oplaadcase is tegelijkertijd een tripod. Je kan hem overal meenemen dankzij zijn kleine formfactor, dus overal en altijd inzetbaar. Goede microfoon ook, tenzij het heel hard waait net minder. Kan tot 4m onder water gebruikt worden.” Vijf van de vijf sterren. Bekijk alle reviews van kopers >>

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Bol.com >>

Insta360 GO 2 op Coolblue.nl >>

 

Insta360 GO 2Belangrijkste kenmerken van de Insta360 GO 2

 • Kleinste ter wereld: de Insta GO 2 is de allerkleinste action cam van dit moment
 • Beeldkwaliteit: uitgerust met een uitstekende 1/2.3 inch sensor
 • 2560 x 1440p miniatuur action cam
 • Foto’s schieten: resolutie van 9 megapixels
 • Stabiele beelden: FlowState 6-assige gyrostabilisatie
 • App & computer: werkt naadloos samen met Insta360 App en Insta360 Studio op de computer
 • Handig bewerken: uitgerust met FlashCut 2.0 Al Editing
 • Robuust en waterdicht: duik tot 4 meter diepte
 • Opgeladen accu zorgt voor 150 minuten opnametijd
 • Video's van 15 minuten mogelijk
 • Voorzien van afneembare lensbescherming

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Bol.com >>

Insta360 GO 2 op Coolblue.nl >>

 

Mooi filmpje over de Insta360 GO 2

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Insta360 GO 2 (2:25 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Bol.com >>

Insta360 GO 2 op Coolblue.nl >>

 

Mooie YouTube-review van de Insta360 GO 2

Bekijk een mooie YouTube-review van de Insta360 GO 2 door DC Rainmaker (15:52 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Bol.com >>

Insta360 GO 2 op Coolblue.nl >>

 

Beste action camera's van dit moment

Hou jij van razendsnelle actie? Op je bike, je surfboard, tijdens het skydiven? En maak je daarbij graag duizelingwekkende filmpjes? Mis dan niet mijn Top 10 Action Camera's. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Bekijk mijn Top 10 Action Camera's >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (7 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy