DJI Osmo Pocket 3: mini actioncam voor vloggers

De DJI Osmo Pocket 3 is een actioncam met stabilisatie die in elke broekzak past. Hij heeft een grote 1 inch sensor aan boord. Daarmee schiet je betoverende en vloeiende 4K-video met 120fps én foto’s. Aan boord zijn de allerlaatste techsnufjes als ActiveTrack 6.0. “Neemt perfect stabiele video op en presteert beter bij weinig licht dan de meeste actiecamera's dankzij de extra grote beeldsensor.” Alle belangrijke reviews!

DJI Osmo Pocket 3Sensor: 1 inch | Resolutie: 9.4 megapixel | Objectief: 20mm f/2.0 (fullframe-equivalent) | Geluid: 3 ingebouwde microfoons | Beeldstabilisatie: ja | Video: 4K tot 120fps | Scherm: 2 inch kantelbaar OLED touchscreen | Gewicht: 179gr | Release datum: 25 oktober 2023 | Frankwandelt-rating 85/100 | Prijs: 539 euro | Prijs DJI Osmo Pocket 3 Combo: 679 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

DJI Pocket 3 op CameraNU.nl >>

DJI Pocket 3 op Coolblue.nl >>

DJI Pocket 3 op Kamera-express.nl >>

Highlights van de DJI Osmo Pocket 3

 • Handheld actioncam: schiet professionele 4K-video's tot 120fps
 • Perfecte beeldkwaliteit: grote 1 inch CMOS-sensor
 • Slim scherm: 2 inch draaibaar OLED scherm
 • Perfect geluid: 3 ingebouwde microfoons
 • Mechanische stabilisatie met 3 assen

DJI Osmo Pocket 3Nóg beter, nóg sneller, nóg scherper

De DJI Osmo Pocket 3 is de waardige opvolger van de populaire DJI Pocket 2. Hij is nóg beter, nóg sneller, nóg scherper. Met deze kleine camera die je zo in je zak stopt, maak je professionele 4K-video's tot wel 120fps. De grote 1 inch sensor geeft je beelden vol kleur en details, ook als het licht minder is. Of je nu kiest voor actievideo's, vlogs, film of slowmotion, de DJI Osmo Pocket 3 kan het aan.

Draaibaar touchscreen en stabilisatie

Met het 2-inch draaibaar touchscreen film je horizontaal of verticaal voor een nauwkeurige controle. De driedimensionale mechanische stabilisatie en vele intelligente functies maken de Pocket 3 klaar voor elke bewegende situatie. Met 4K/120fps kun je elk adembenemend moment in slow motion ervaren. En dan heb je nog 10-bit D-Log M en HLG, voor nauwkeurige kleuren.

DJI Pocket 3 op CameraNU.nl >>

DJI Pocket 3 op Coolblue.nl >>

DJI Pocket 3 op Kamera-express.nl >>

DJI Osmo Pocket 3Boordevol creatieve features

De DJI Osmo Pocket 3 zit boordevol creatieve features die helpen je video's naar een hoger niveau te tillen. De combinatie van gimbal en geavanceerde tracking algoritmes zorgen voor perfecte trackingshots. De camera kan jouw onderwerp nu nog beter volgen dankzij de verbeterde ActiveTrack 6.0 en modi als Face Auto-Detect en Dynamic Framing. Hij herkent gezichten, blijft personen continu volgen en houdt ze op de juiste plek in het beeld.

Razendsnel scherp

Daarbij is de scherpstelling razendsnel en precies. Of het nu gaat om momenten met je gezin of vrienden of met huisdieren: de snelle scherpstelling vergrendelt zich met verbluffende nauwkeurigheid op een speels kind of pup. Met driedimensionale mechanische stabilisatie blijft het camerabeeld stabiel, zelfs bij snelle en onverwachtse bewegingen. Het behendige, zakformaat ontwerp maakt ultra-handige creatie onderweg mogelijk.

DJI Osmo Pocket 3Schitterende nachtopnames

Dankzij de grote sensor en intelligente optimalisatie van beeldkwaliteit brengen nachtopnames met de Pocket 3 donkere scènes tot leven met helderheid en kleur. En als je personen in beeld hebt, zorgt de Pocket 3 voor natuurlijke huidtinten met een heldere en stralende teint.

Hoog dynamisch bereik

Film of fotografeer je vaak met mooi weer? Dan heb je vaak diepe schaduwen en felle hooglichten in je beeld. De Pocket 3 is daar klaar voor, met z’n grote sensor én 10-bit D-Log M en 10-bit HLG kleurmodi. Daarmee leg je landschappen vast met een hoog dynamisch bereik, waardoor de lichte en donkere partijen met heldere details worden gepresenteerd.

DJI Osmo Pocket 3Meeslepende audio-ervaring

Voor fraaie content is niet alleen het beeld belangrijk, maar zeker ook het geluid. Daar heeft DJI aan gedacht natuurlijk. De Pocket 3 heeft een ingebouwd driemicrofoonarray, die effectief windgeruis vermindert en omnidirectioneel stereogeluid opneemt. Zelfs in lawaaierige omgevingen zoals concerten kan het nauwkeurig geluidsbronnen identificeren voor een meeslepende audio-ervaring.

Speciaal voor vloggers

De Pocket 3 zit boordevol intelligente functies die het leven van de vlogger of filmer veraangenamen. Wat dacht je van Glamour Effects 2.0, met gepersonaliseerde schoonheidsopties. Met SpinShot maak je vloeiende camerabewegingen van 180° met één hand. Motionlapse legt een surrealistische stroom van de tijd vast, van zonsopgangen tot stadsverkeer. Digitale Vergroting en Panorama zitten ook op deze geweldige kleine camera.

DJI Osmo Pocket 3Batterijduur: 166 minuten

De DJI Osmo Pocket 3 beschikt over wifi en bluetooth, handig voor directe communicatie met je smartphone en de DJI Mimo app. Door de verbeterde batterijduur van 166 minuten zit je niet snel met een lege accu en dankzij de snellaadfunctie is hij binnen 16 minuten weer 80% gevuld. In 32 minuten heb je weer een volledig opgeladen batterij. Je slaat al je videomateriaal op op een MicroSD-kaart. De DJI Osmo Pocket 3 beschikt over een MicroSD-poort voor kaarten tot 512GB.

DJI Pocket 3 op CameraNU.nl >>

DJI Pocket 3 op Coolblue.nl >>

DJI Pocket 3 op Kamera-express.nl >>

DJI Osmo Pocket 3Professionele reviewers over de DJI Osmo Pocket 3

De DJI Osmo Pocket 3: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen. Kom dus zeker nog eens langs binnenkort!

 • Pcmag.com (Jim Fisher, full review): Jim waarschuwt vooral vloggers: “De DJI Osmo Pocket 3 zou bovenaan je lijstje moeten staan als je uit de hand wilt werken zonder het gedoe van verwisselbare lenzen en extra accessoires.”
  De grote verdiensten van de Pocket 3 zijn volgens Jim: hij neemt zeer vloeiende video op dankzij het effectieve stabilisatiesysteem, bevat een heldere groothoeklens en gebruikt een vierkant sensorformaat waarmee videomakers gemakkelijk zowel breedbeeld- als verticale inhoud kunnen leveren.
  Jim is ook fan van de ingebouwde streamingondersteuning, de uitstekende hittebeheersing en de uitstekende batterijduur. Hij verslaat voor vloggers z’n concurrenten doordat hij heel weinig verkeerd doet en ook nog heel betaalbaar is.
  Kortom: “De Pocket 3 neemt perfect stabiele video op en presteert beter bij weinig licht dan de meeste actiecamera's dankzij de extra grote beeldsensor.” Eindoordeel: Editor’s Choice met 4 van de 5 sterren.
 • DJI Osmo Pocket 3Techradar.com (Paul Hatton, full review): De DJI Osmo Pocket 3 is volgens Paul een indrukwekkende camera die verbluffende videokwaliteit en prachtige slow-motionscènes levert. “De geheel nieuwe 1 inch sensor verbetert de beeldkwaliteit bij weinig licht, terwijl de portretfilmmodus in deze richting filmen aan boord mogelijk maakt, en de timelapse- en motionlapse-functies de functionaliteit verder uitbreiden.”
  Het prijskaartje ligt aan de hoge kant, maar je zult niet teleurgesteld zijn door wat je met de Pocket 3 kunt produceren, aldus Paul. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitalcameraworld.com (Adam Juniper, full review): De Pocket 3 is volgens Adam een uitstekende kleine camera. Hij valt nog steeds buiten elke categorie, maar is misschien juist daardoor ideaal voor zowel vloggers als toeristen “terwijl hij ook het lef heeft om te dienen als een kleine draagbare tv-studio”.
  Mooi zijn de grote sensor en het grote scherm. “Die zorgen voor een enorme verbetering ten opzichte van de Pocket 2, hoewel de prijsstijging betekent dat dit verre van een gewone aankoop is.” Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • DJI Osmo Pocket 3Petapixel.com (David Schloss, full review): De DJI Osmo Pocket 3 is volgens David een compacte, capabele en krachtige video-opnametool. “Het is een van de weinige apparaten die ik vooraf heb besteld en ik kon het vanaf dag één gebruiken voor videoproductie.”
  De videokwaliteit is volgens hem van topklasse, maar de foto’s zijn dat niet. Het ontwerp is innovatief en de accessoires maken de DJI Osmo Pocket 3 tot een nog geavanceerder hulpmiddel.
  Een echte concurrent is er volgens David niet. Geen één van de alternatieve camera’s heeft volgens hem dezelfde flexibiliteit en functies. Moet je hem dus kopen? David: Ja. Als je een solo-maker bent en op zoek bent naar een geweldige oplossing in een beeldgestabiliseerd 'doe-alles-go-overal'-pakket, dan is DJI Osmo Pocket 3 de juiste keuze.”
 • DJI Osmo Pocket 3Cameralabs.com (Gordon Laing, full review): De DJI Osmo Pocket 3 is een compactcamera gericht op vloggers en contentmakers. De Pocket 3 zet volgens Gordon “het sluwe plan van DJI voort om de camera en de cardanische ophanging van een drone te nemen, maar ze in plaats daarvan op een draaggreep te monteren”.
  Resultaat: een van de meest overtuigende serie vlogcamera's tot nu toe. “En de Pocket 3 is de beste tot nu toe, waarbij problemen met eerdere modellen worden aangepakt. Hij levert daardoor betere prestaties bij weinig licht, stelt zelfverzekerder scherp, heeft betere tracking en meer kans op fraaie onscherpte in de achtergrond.”
  Ook heeft de Pocket 3 een eenvoudig draadloos microfoonsysteem, schrijft Gordon. Plus een slim scherm dat niet alleen kan draaien om ruimte te besparen, maar ook om horizontale of verticale video's perfect in beeld te brengen. “Dit is dé keuze als je een zakcamera zoekt voor vloggen of het maken van video-inhoud.” Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • DJI Osmo Pocket 3Slashgear.com (Andy Zahn, full review): Stel, je mocht maar één camera bezitten waarmee je allerlei soorten content zou kunnen filmen. In dat geval zou je moeilijk een apparaat kunnen vinden dat veelzijdiger is dan de DJI Osmo Pocket 3, schrijft Andy in z’n review.
  De Pocket 3 is ver verheven boven de actiecamera's die serieuze concurrentie zouden kunnen bieden. Dit dankt hij aan de combinatie van de grote sensor, de snelle autofocus, de superieure audio-opnamemogelijkheden en het effectief volgen van onderwerpen. Hij heeft wel een achilleshiel: hij is niet waterdicht. “Maar gezien z’n uitblinkers op zoveel andere manieren, kan zijn afkeer van water en vuil vergeven worden.”
  Er zijn allerlei scenario’s waarin de de Osmo Pocket 3 ideaal is, schrijft Andy. “Vloggen is duidelijk een sterk punt, maar hij zou ook perfect zijn voor het opnemen van beelden achter de schermen tijdens een shoot. Of voor een ultralichte backpacktocht waarbij je een andere camera-installatie te veel ruimte of gewicht pakt.”
  En dan maakt z’n vaardigheid op het gebied van audio-opname hem volgens Andy ook ideaal voor het opnemen van interviews. En omdat hij zelfs snel bewegende onderwerpen goed kan volgen, is hij perfect voor het vastleggen van dynamische actiefoto's.
  Kortom: “De Osmo Pocket 3 is zowel een enorme upgrade ten opzichte van de Pocket 2 als een apparaat dat zijn eigen niche heeft veroverd als een ultradraagbaar alles-in-één filmapparaat.” Eindoordeel: Editor’s Choice 2023.
 • DJI Osmo Pocket 3Videomaker.com (Kyle Alsberry, full review): De DJI Osmo Pocket 3 is volgens Kyle een forse upgrade ten opzichte van zijn voorganger. “De 1 inch sensor zorgt voor betere beeldkwaliteit, geavanceerde autofocus voor snelle en nauwkeurige scherpstelling en verbeterde prestaties bij weinig licht. Het is op maat gemaakt voor solofilmmakers die op zoek zijn naar een draagbare, alles-in-één oplossing.” Daarbij is hij lekker compact en biedt het draaibaar touchscreen veel gebruiksgemak in verschillende opnamemodi.
  Belangrijkste plus is volgens Kyle de mogelijkheid om 4K-video op te nemen tot 120fps en 1080p bij 240 fps voor slow-motion-effecten. Maar ook voor de rest is het allemaal dik in orde, met 10-bit HDR-kleuren, handige opnamemodi zoals ActiveTrack 3.0 en panoramische mogelijkheden zonder dat een statief nodig is. Ook het geluid is helder dankzij de array met drie microfoons.
  Kortom: “De DJI Osmo Pocket 3 is een waardige camera voor makers die een krachtige, veelzijdige camera nodig hebben die zowel hoogwaardige beelden als professionele functies biedt in een compacte vormfactor. Als je momenteel de Pocket 2 hebt en je afvraagt ​​of je moet upgraden naar de DJI Osmo Pocket 3, dan zouden we zeggen: ga ervoor.”
 • DJI Osmo Pocket 3Camerajabber.com (Ali Jennings, full review): De eerste versie van de Osmo Pocket maakte bij Ali al indruk met zijn opmerkelijke gebruiksgemak, draagbaarheid en uitstekende beeldkwaliteit. Maar sinds de eerste release in 2019 is het landschap aanzienlijk geëvolueerd. Ali: “Video-content is uitgegroeid tot een dominant formaat, waarbij steeds meer makers kiezen voor bewegende beelden. De Osmo Pocket 3 is een apparaat dat op maat lijkt te zijn gemaakt voor de moderne vlogger en contentmaker.”
  De Pocket 3 voldoet volgens Ali aan alle eisen: uitzonderlijke videokwaliteit, geavanceerde trackingmogelijkheden, indrukwekkende batterijduur, compatibiliteit met draadloze microfoons en een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijke interface.
  Vloggers overwegen vaak grotere alternatieven zoals de Sony EV-10 en andere camera's die speciaal zijn ontworpen voor vloggen. Ali: “Maar waarom zou je je druk maken als je deze compacte camera in zakformaat kunt hebben, die ze niet alleen evenaart, maar zelfs overtreft?” Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • DJI Osmo Pocket 3Fstoppers.com (Darren Spoonley, full review): De DJI Osmo Pocket 3 is volgens Darren het bewijs dat DJI streeft naar uitmuntendheid in de wereld van draagbare stabilisatoren en camera's. “De opmerkelijke compactheid, superieure stabilisatie en geavanceerde cameramogelijkheden maken het een aantrekkelijke keuze voor videografen van alle niveaus.” Voor avontuurlijke reizigers, vloggers en professionele filmmakers biedt “dit wonder in zakformaat” volgens Darren talloze functies en hulpmiddelen om je videogame naar een hoger niveau te tillen. “Hoewel de Pocket 3 een hoog prijskaartje heeft, maken de prestaties en het bedieningsgemak de investering zeker waard.” Korton: DJI heeft volgens Darren opnieuw de standaard gezet voor handheld gimbals en compactcamera's. “De Osmo Pocket 3 is een solide keuze.”
 • DJI Osmo Pocket 3Pocket-lint.com (Luke Baker, full review): De Osmo Pocket 3 verbetert volgens Luke op vrijwel alle vlakken zijn voorgangers. “De grotere sensor zorgt voor nog betere video, vooral in slecht verlichte situaties, de autofocus is snel en betrouwbaar en het geluid is geweldig. Het is ook veel gemakkelijker te gebruiken dankzij het draaibare touchscreen-display van 2 inch.”
  De enige nadelen zijn volgens hem dat hij groter en duurder is dan zijn voorgangers. Maar vergelijk je hem met de concurrenten, dan is dit een van de aantrekkelijkste opties is content makers die onderweg zijn. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Theshortcut.com (Matt Swider, full review): “De DJI Osmo Pocket 3 is een no-brainer voor makers van inhoud.” Editor’s Choice Award met 5 van de 5 sterren.
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Beter dan Pocket 2. Top.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Coolblue.nl: “Een must have voor de meeste filmmakers. Super beeldkwaliteit, veel scherpte diepte zowel in video- als fotomodus. Ook weinig tot geen ruis in het donker.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Tony & Chelsea Northrup (video-review): Volgens Tony en Chelsea zien de beelden die je met de DJI Osmo Pocket 3 schiet er absoluut geweldig uit. “Ze zijn stabiel en altijd scherp. Deze kleine zakcamera heeft een ingebouwde cardanische ophanging om je beelden te stabiliseren terwijl je loopt. Hij maakt prachtige motion-timelapses die door de lucht pannen en de belichting perfect verwerken.”
  De reviewers testen in hun video-review ook slow motion, die beschikbaar is met 120fps (4X) in 4K en 240fps (8X) in Full HD. Een perfecte camera is het niet. Tony bespreekt wat hij graag verbeterd zou willen zien via een firmware-update of door het uitbrengen van een duurder professioneel model.
  Benieuwd naar deze bezienswaardige video-review? Je vindt hem onderaan deze pagina.

DJI Pocket 3 op CameraNU.nl >>

DJI Pocket 3 op Coolblue.nl >>

DJI Pocket 3 op Kamera-express.nl >>

 

DJI Osmo Pocket 3Belangrijkste kenmerken van de DJI Osmo Pocket 3

 • Handheld actioncam: schiet professionele 4K-video's tot 120fps
 • Perfecte beeldkwaliteit: grote 1 inch CMOS-sensor
 • Slim scherm: 2 inch draaibaar OLED scherm
 • Trackingmodi: ActiveTrack 6.0, Face Auto-Detect en Dynamic Framing
 • Perfect geluid: 3 ingebouwde microfoons en compatibiliteit met DJI Mic 2
 • Stabiele beelden: mechanische stabilisatie met 3 assen
 • Goed verbonden: ingebouwde wifi en bluetooth
 • Verbeterde batterijduur: schiet tot 166 minuten
 • MicroSD-poort: voor kaarten tot 512GB
 • Combo-set bevat vele extra accessoires: Do-It-All Handle, statief, microfoon, groothoeklens

DJI Pocket 3 op CameraNU.nl >>

DJI Pocket 3 op Coolblue.nl >>

DJI Pocket 3 op Kamera-express.nl >>

 

Mooie YouTube-review van de DJI Osmo Pocket 3

Bekijk een mooi en kort filmpje over de DJI Osmo Pocket 3 (2:23 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

DJI Pocket 3 op CameraNU.nl >>

DJI Pocket 3 op Coolblue.nl >>

DJI Pocket 3 op Kamera-express.nl >>

 

Mooie YouTube-review van de DJI Osmo Pocket 3

Bekijk een mooie YouTube-review van de DJI Osmo Pocket 3 door Tony & Chelsea Northrup (15:14 minuten). Volgens hen zien de beelden er absoluut geweldig uit. “Stabiel en altijd scherp. Hij maakt prachtige motion-timelapses die door de lucht pannen en de belichting perfect verwerken.” Kijken!

DJI Pocket 3 op CameraNU.nl >>

DJI Pocket 3 op Coolblue.nl >>

DJI Pocket 3 op Kamera-express.nl >>

 

Beste action camera's van dit moment

Hou jij van razendsnelle actie? Op je bike, je surfboard, tijdens het skydiven? En maak je daarbij graag duizelingwekkende filmpjes? Mis dan niet mijn Top 10 Action Camera's. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Bekijk mijn Top 10 Action Camera's >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy