DJI Osmo Pocket 2: mini actioncam voor vloggers

De DJI Osmo Pocket 2 is een compacte actioncam met ingebouwde stabilisatie die in elke broekzak of jaszak past. Je schiet betoverende 4K-video met 60 fps én foto’s van liefst 64 megapixels. Aan boord zijn de allerlaatste techsnufjes als ActiveTrack 3.0 en Matrix Stereo. Alle belangrijke reviews!

Opvolger Pocket 3 is verschenen

DJI heeft de nieuwe Osmo Pocket 3 uitgebracht, die zeer goed besproken wordt. Aan boord is onder veel meer een 1 inch sensor. Benieuwd?

Bekijk mijn review >>

DJI Osmo Pocket 2Sensor: 1/1.7 inch | Resolutie: 64 megapixel | Beelden per seconde: 10 | Video: 4K met 60fps / 8x-slowmotionfunctie | Ondersteuning voor hdr-video’s | Gimbal met 3-assige beeldstabilisatie | Gewicht body: 117gr | Release datum: 1 november 2020 | Frankwandelt-rating 80/100 | Prijs: 349 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Highlighs van de DJI Osmo Pocket 2

 • Klein maar fijn: past met gemak in je broekzak
 • Beeldkwaliteit: 1/1.7-inch sensor
 • Volop details: foto's in 64 megapixels
 • Vloeiende video: 4K-resolutie met 60fps
 • Stabiele beelden: 3-assige beeldstabilisatie

DJI Osmo Pocket 2 op CameraNU.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Coolblue.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Kamera-express.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 Filmische beelden

Met de DJI Osmo Pocket 2 op zak tover je elk moment om in een filmische herinnering. Deze Pocket 2 is ‘s werelds kleinste 3-assige gimbal. Dankzij het compacte formaat neem je hem makkelijk overal mee naartoe. En schiet je altijd en overal de mooiste beelden.

Lichtgewichtje: 116 gram

De Pocket 2 is een lichtgewichte gimbal en 4K-cameracombinatie met een ongelofelijk laag gewicht: 116 gram. Hij is compact genoeg om in je broekzak te passen. Dankzij de 3-assige stabilisatie maak je prachtige, vloeiende opnames.

DJI Osmo Pocket 2 op CameraNU.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Kamera-express.nl >>

Adembenemende beelden

De beelden die je met de DJI Pocket schiet, zijn adembenemend. Je 64 megapixel foto’s zitten boordevol details. Je vloeiende video’s schiet je in 4K-kwaliteit met 60 fps. De Pocket 2 heeft ook ondersteuning voor hdr-video’s. De Pocket 2 kan die opnemen in een resolutie van maximaal 2720x1530 pixels met 24, 25 of 30 fps.

DJI Osmo Pocket 2Weidse beeldhoek

De Pocket 2 heeft een lichtsterke lens (f/1.8) met een weidse beeldhoek van 93 graden. Je kunt er optioneel een voorzetlens bij kopen, die de beeldhoek nog groter maakt. De camera heeft ook 4x digitale zoom.

4 ingebouwde microfoons

Je video’s zijn niet compleet zonder goed geluid. De Pocket 2 heeft liefst 4 ingebouwde microfoons. Die zorgen voor optimale surround sound. DJI Matrix Stereo technologie zorgt voor nóg mooier en helderder geluid.

SoundTrack & Audio Zoom

Ook technologieën als SoundTrack en Audio Zoom dragen bij aan het geweldige geluid van de Pocket 2. SoundTrack zorgt ervoor dat het geluid altijd versterkt wordt in de richting waar het vandaan komt. Audio Zoom zorgt ervoor dat de audio ook versterkt wordt als je inzoomt.

Ben jij creatief?

De DJI Pocket kietelt je creativiteit. Je maakt weidse panorama’s en adembenemende timelapses. Story Modes en Glamour Effects zijn twee geweldige features. Geen zin om de beelden zelf te editen? De Pocket 2 heeft een ‘AI Editor’ in huis. Die zorgt er met artificiële intelligentie voor dat je beelden automatisch gecombineerd worden, met vloeiende overgangen en passende muziek. Je video is gelijk klaar is om te delen.

DJI Osmo Pocket 2 op CameraNU.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Coolblue.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Kamera-express.nl >>

DJI Osmo Pocket 2(Professionele) reviewers over de DJI Osmo Pocket 2

De DJI Osmo Pocket 2: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Dpreview.com (Jeanette D. Moses, full review): DJI heeft veel van de tekortkomingen van de voorganger aangepakt in deze Pocket 2. De sensor is groter, de lens heeft een sneller diafragma en meer groothoek, de autofocus is beter en heeft meer mogelijkheden. Ook zijn er extra microfoons, waardoor hij beter geschikt is voor ‘content creators’ en vloggers. Zelfs professionele fotografen die aanvullende beelden willen vastleggen voor grote klussen, kunnen van de Pocket 2 profiteren.
  De bedieningselementen zijn ook intuïtiever geworden. De zoommogelijkheden en het Mini Control Stick-accessoire zijn ongelooflijk handige features. Dat geldt ook voor de verwisselbare grepen.
  Ook de mogelijkheid om raw-beelden te schieten met 64 megapixel is een enorme sprong voorwaarts. Het kwaliteitsverlies bij 8x zoom is wel merkbaar, en de Pocket is duidelijk het meest geschikt voor het schieten van video’s. En voor panorama’s biedt hij wel iets extra’s ten opzichte van smartphones. Je hoeft niet te vertrouwen op je vaste hand. De Pocket 2 maakt het mogelijk om in een rechte lijn te bewegen en zo een perfect aan elkaar gestitched beeld te creëren.
  Kortom: de Pocket 2 is klein en eenvoudig te bedienen. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitalcameraworld.com (Basil Kronfli, full review): De Osmo Pocket 2 is de beste tool in zijn klasse: een zakformaat camera die stabiele video schiet. Als onderdeel van de Creator Combo zijn externe audio en de ultragroothoeklens uitstekende toevoegingen. Dan heb je eigenlijk een ‘pocketstudio’.
  De manier waarop de Pocket 2 met geluid omgaat, is waarschijnlijk zijn zwakste punt. Geluidsbehandeling is waarschijnlijk het zwakste gebied van de Pocket 2. Ook worstelt hij met hooglichten. Maar schiet je beelden buitenshuis of in goed verlichte ruimtes dan komt z’n sterke punten helemaal tot hun recht: hij biedt gemak, veelzijdigheid en stabilisatie. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Chip Fotomagazine (full review): “Wil je spontaan korte filmpjes opnemen voor vrienden of volgers, dan vind je in de DJI Pocket 2 een krachtig pakket dat je dankzij de uitzonderlijk compacte afmetingen en het lage gewicht altijd bij je kunt hebben.” De reviewer van Chip is dus zeer positief over deze kleine en lichte action cam.
  Maar de voordelen hebben volgens hem ook nadelen. Dan gaat het om zaken als beperkte accuduur en de op sommige punten mindere bediening. Ook de beeldkwaliteit van de kleine beeldchip kent beperkingen. De scherpte en details bij daglicht zijn sterke punten, maar de beeeldkwaliteit bij weinig licht is een stuk minder.
  Al met al is de Pocket 2 volgens de reviewer een “enorme handzame gimbal-camera met een paar minpuntjes”.
 • Klantreview op Coolblue.nl: “De osmo pocket is een goed vlogcamera om mee te beginnen. Het is namelijk voor de beginnende vlogger erg makkelijk gemaakt met de ingebouwde opties voor slowmo, motionlapse en de dji mimo videobewerking programma.
  De camera zit vast aan een gimbal dus je hoeft geen duur gimbal te kopen voor video stabilisatie. Vanwege dat hij zo klein is, kan je het overal mee naar toe nemen in je broekzak, en met accessoires kan je de camera vast maken aan je rug tas, waardoor je hands free kan vloggen terwijl je loopt.
  De creator combo is wel een must, want je vlog zijn beter met een microfoon zodat iedereen je duidelijk kan horen.
  Bij de creator combo zit ook een wide angle lens, en daarmee filmt alles toch net iets meer als je een Travel vlog maakt. Je wilt namelijk de omgeving ook op camera hebben en niet alleen je gezicht.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Coolblue.nl: “De Pocket 2, ik ben er blij mee... Het ontwerp en de vele accessoires , die ook nog eens in de meegeleverde cover opgeborgen kunnen worden vind ik ideaal, zo heb je alles bij de hand, en nog heel compact ook.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Androidauthority.com (full review): DJI behield alles wat de reviewer leuk vond aan de Osmo Pocket en verbeterde dat nog voor de DJI Pocket 2. “De nieuwe quad-mic-array zorgt voor betere audio en digitale zoom is een welkom nieuw voordeel. Als je het meeste uit dit apparaat wilt halen, dan zou ik voor het deluxe-pakket gaan.” Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Techradar.com (hands on review): DJI Pocket 2 is volgens Techradar beter dan je smartphonecamera als het gaat om het vastleggen van soepel gestabiliseerde 4K-video. Deze gimbal in zakformaat heeft met nieuwe functies, waaronder een grotere sensorgrootte, een brede lens en betere audio, die content creators blij zullen maken.
 • Newsshooter.com (Matthew Allard, full review): Ondanks wat beperkingen is de Pocket 2 een leuke gimbal. Je zou heel goed kunnen zeggen dat DJI niet genoeg heeft gedaan als het gaat om betere opname-codecs. Maar dan mis je het punt, want de doelgroep zal dat niet boeien.
  Een log of fatsoenlijke codecs heeft de Pocket 2 niet. Ook is hij niet bijzonder goed in gemengd licht. Hij kan niet bijzonder goed overweg met hooglichten. Maar de grootte, de gemaksfactor en de mogelijkheden van de Pocket 2 doen je al snel vergeten wat het niet kan. Je zult je vooral richten op wat hij allemaal wel kan.
  De Pocket 2 is gemakkelijk te gebruiken, en je neemt hem makkelijk met je mee. De audio-opties maken de Pocket 2 een veel veelzijdiger en capabeler apparaat dan z’n voorganger. Toch had DJI verder kunnen gaan in z’n upgrade.
 • Camerajabber.com (Ali Jennings, full review): De DJI Pocket 2 is een vreemd apparaat. Als je deze compacte 4K videocamera aan iemand beschrijft, is het onvermijdelijk dat ze denken dat ze ook gewoon hun mobieltje kunnen gebruiken. Maar geef je de DJI Pocket 2 Creator-combo vijf minuten aan iemand, en hij of zij zal er eentje willen hebben.
  Met het nieuwe model heeft DJI volgens de reviewer genoeg gedaan om echt onderscheid te maken tussen de functies van de Pocket 2 en een smartphone als het gaat om bruikbaarheid en videokwaliteit. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Appleinsider.com (Andrew O'Hara, full review): Volgens Andrew is de DJI Pocket 2 in bijna alle opzichten slimmer, sneller en beter dan z’n voorganger. Zijn enige minpunt is dat de bedieningselementen op het scherm moeilijk te bedienen zijn. Maar daarom biedt DJI ook de optionele fysieke bedieningselementen, hoewel het prijskaartje dan natuurlijk wel hoger wordt.
  Sterke punten van deze handheld gimbal zijn onder meer: de grotere sensor, het snellere diafragma van f/1.8, de hogere resolutie van liefst 64 mb, de nieuwe zoom-mogelijkheden en de ongelofelijke 4K-video met 60 fps. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Techradar.com (Matt Swider, preview): Volgens Matt is de DJI Pocket 2 beter dan je smartphonecamera als het gaat om het vastleggen van soepel gestabiliseerde 4K-video. “Deze gimbal in zakformaat biedt nieuwe functies, waaronder een grotere sensor, een brede lens en betere audio. Contentmakers zullen hier allemaal blij van worden.”

DJI Osmo Pocket 2 op CameraNU.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Coolblue.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Kamera-express.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de DJI Osmo Pocket 2

 • Klein maar fijn: past met gemak in je broekzak
 • Beeldkwaliteit: 1/1.7-inch sensor
 • Volop details: foto's in 64 megapixels
 • Vloeiende video: 4K-resolutie met 60fps
 • Mooie beeldhoek: 93 graden
 • Stabiele beelden: 3-assige beeldstabilisatie
 • Lange batterijduur: 140 min
 • Mooie features: ActiveTrack 3.0, Panorama, Timelapses en Glamour Effects
 • Handig: met één hand te bedienen via knoppen en touchscreen
 • Universele poort: verbind accessoires en smartphone
 • Intelligent: AI Editor voor het maken van video’s met muziek

DJI Osmo Pocket 2 op CameraNU.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Coolblue.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de DJI Osmo Pocket 2

Bekijk een mooi en kort filmpje over de DJI Osmo Pocket 2. Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

DJI Osmo Pocket 2 op CameraNU.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Coolblue.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Kamera-express.nl >>

 

Beste action camera's van dit moment

Hou jij van razendsnelle actie? Op je bike, je surfboard, tijdens het skydiven? En maak je daarbij graag duizelingwekkende filmpjes? Mis dan niet mijn Top 10 Action Camera's. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Bekijk mijn Top 10 Action Camera's >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (10 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy