Canon PowerShot PX: superslimme camera

De Canon PowerShot PX is de allereerste slimme camera van Canon waarmee je automatisch alle belangrijke of dierbare momenten in je leven vastlegt. Met deze smart compactcamera kun je op intelligente wijze foto's en video's laten maken. Zo heb je altijd je persoonlijke fotograaf en videograaf bij de hand. Alle reviews zet ik weer voor je op een rij!

Canon PowerShot PXSensor: 1/2.3 | Resolutie: 11.7 megapixel | Objectief: 19-57 mm (fullframe-equivalent) | Video: Full HD / 60fps | Gewicht body: 170gr | Release datum: november 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 80/100 | Prijs inclusief lens: 449 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Canon PowerShot PX op CameraNU.nl >>

Canon PowerShot PX op Cameraland.nl >>

Canon PowerShot PX op Kamera-express.nl >>

Highlights van de Canon PowerShot PX

 • Prachtige foto’s en video’s: 11.7 megapixel foto’s, Full HD 60p video’s
 • Automatisch vastleggen van foto's en video of met spraakherkenning
 • Veelzijdig zoomen: 19-57mm zoomlens
 • Pan-and-tilt: 340 graden horizontaal en 110 graden verticaal

Canon PowerShot PXMaak slim spontane foto’s en video’s

De Canon PowerShot PX is een slim klein cameraatje. Hij ziet er schattig uit en hij voelt zich overal thuis. Maar onder het kleine motorkapje zit geavanceerde technologie voor onderwerpdetectie en gezichtsherkenning. Die hightec features maken het mogelijk om automatisch spontane foto’s en video’s te maken vanaf elke plek in een kamer.

Belangrijke familiemomenten

Canon heeft de PowerShot PX ontworpen voor gebruik door gezinnen die speciale momenten willen vastleggen. Maar anders dan met je smartphone: zonder dat iemand achter de camera hoeft te staan. Waardevolle familiemomenten legt hij vast terwijl ze gebeuren. Spontaner kan bijna niet.

Canon PowerShot PXAnders dan een smartphone

Natuurlijk ben je gewend om lekker veel foto’s en video’s te schieten van je gezin. Maar als je dat doet, ontbreekt er altijd iemand: de fotograaf. En vaak ontbreekt ook de echte spontaniteit van het moment. Op beide punten kan de Powershot PX uitstekende diensten bewijzen. Waarbij jij geniet van je gezin en de PX dat voor je vastlegt. Daarbij werkt hij trouwens perfect samen met je smartphone.

Pannen en tilten: de wereld om je heen

De PowerShot PX kan 340 graden naar links en rechts pannen en 90 graden omhoog of 20 graden omlaag. Daardoor schiet hij automatisch opnamen op alle plekken waar de actie plaatsvindt van de wereld om je heen.

Canon PowerShot PXSpraakopdrachten

Beelden schieten kan de PowerShot PX trouwens ook met spraakopdrachten of handmatig via de smartphone-app. Hij heeft spraakactivering in huis. Zeg gewoon: “Hallo Pixie, maak een foto” en het gebeurt handsfree! De PX kent vier spraakopdrachten voor handige functies, zoals het maken van een video en het vinden van andere personen om vast te leggen.

Veelzijdige zoomlens: optimaal kadreren

De Canon PowerShot PX heeft een sensor in huis met 11.7 megapixel op de teller. De Digic 7-processor maakt er een klein powerhouse van. En de 19-57mm lens (fullframe-equivalent) is speciaal ontworpen om foto's in huis optimaal te kadreren. Het is een pan-and-tilt zoomlens die je kan volgen in al je bewegingen en indien nodig kan inzoomen.

Canon PowerShot PXVloeiende video, handige app

De Powershot PX schiet 11 megapixel foto’s of Full HD MP4-video met 60 beelden per seconde. Bestanden kunnen ook draadloos worden overgedragen naar een smartphone of tablet met de PowerShot PX-app voor iOS en Android. Met diezelfde app kun je de camera op afstand bedienen via je smartphone.

Werkt naadloos samen met de app.

Handig: de app kan de beste foto's en video's aanbevelen. Hij doet het zware werk voor je door de geweldige en niet-zo-geweldige bestanden te doorzoeken, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. En nog een handigheidje: de PowerShot PX is te gebruiken als webcam.

Canon PowerShot PX op CameraNU.nl >>

Canon PowerShot PX op Cameraland.nl >>

Canon PowerShot PX op Kamera-express.nl >>

Canon cashback-actie van CameraNU.nlProfiteer van Canon cashbacks tot €1050!

Profiteer van cashbackbedragen tot €1050 op geselecteerde camera's, objectieven en accessoires tijdens de Canon Winter Cashback. Deze actie duurt tot en met 31 januari 2024!

Deze actie bij CameraNU.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Professionele reviewers over de Canon PowerShot PX

De Canon PowerShot PX: hoe scoort hij bij de reviewers? Het lijkt erop dat de reviewers deze camera nog niet hebben ontdekt. Doen ze dat wel… dan vat ik alle belangrijke reviews hieronder voor je samen. Kom dus zeker nog eens langs binnenkort!

Canon PowerShot PX op CameraNU.nl >>

Canon PowerShot PX op Cameraland.nl >>

Canon PowerShot PX op Kamera-express.nl >>

 

Canon PowerShot PXBelangrijkste kenmerken van de Canon PowerShot PX

 • Mooie beeldkwaliteit: 11.7 megapixel foto’s
 • Vloeiende video’s: Full HD 60p video’s
 • Automatisch vastleggen van foto's en video’s
 • Spraakherkenning: geef eenvoudige opdrachten voor foto en video
 • Veelzijdig zoomen: 19-57mm zoomlens (fullframe-equivalent)
 • Pan-and-tilt: 340 graden horizontaal (pan) en 110 graden verticaal (tilt)
 • Superslim: herkenningstechnologie met de mogelijkheid om bepaalde gezichten prioriteit te geven
 • Handig: handmatige bediening en beeldbeheer via de Connect-app voor Mini PTZ Cam
 • Goed verbonden: wifi en bluetooth maken verbinding met smartphones en tablets eenvoudig

Canon PowerShot PX op CameraNU.nl >>

Canon PowerShot PX op Cameraland.nl >>

Canon PowerShot PX op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de Canon PowerShot PX

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Canon PowerShot PX (59 seconden). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Canon PowerShot PX op CameraNU.nl >>

Canon PowerShot PX op Cameraland.nl >>

Canon PowerShot PX op Kamera-express.nl >>

 

Top 10 compactcamera's

Ben je benieuwd wat de beste compactcamera's van dit moment zijn? Ik heb de 10 beste compactcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Top 10 compactcamera's >>

 

Beste action camera's van dit moment

Hou jij van razendsnelle actie? Op je bike, je surfboard, tijdens het skydiven? En maak je daarbij graag duizelingwekkende filmpjes? Mis dan niet mijn Top 10 Action Camera's. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Bekijk mijn Top 10 Action Camera's >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (7 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy