De 10 beste action camera's van 2021

Zoek je de beste action camera van dit moment? De ideale kleine en super robuuste videocamera voor biken, surfen, skydiven, skaten of andere stoere actiesporten? Bekijk de allerbeste action cams van 2021. Alleen voor echte durfals!

Laatste update: 8 juni 2021

GoPro Hero 9 Black De 10 beste action camera’s van 2021

De beste action camera van 2021 is de GoPro Hero 9 Black. Met dit vlaggenschip van GoPro maak je vloeiende 5K-video en kun je livestreamen op social media. Ben je benieuwd naar de 10 allerbeste action camera’s van 2021? Ze staan hieronder voor je op een rij. Klik op een camera om er meer over te lezen (je scrollt dan door naar die camera op deze pagina).

De kampioenen 😁

  1. GoPro Hero 9 Black | Rating: 96/100 | Bekijk >>
  2. GoPro Hero 8 Black | Rating: 96/100 | Bekijk >>
  3. GoPro Hero 7 Silver | Rating: 92/100 | Bekijk >>
  4. DJI Osmo Action | Rating: 92/100 | Bekijk >>
  5. GoPro Max | Rating: 90/100 | Bekijk >>
  6. Insta360 ONE R | Rating: 90/100 | Bekijk >>
  7. Sony RX0 Mark II | Rating: 90/100 | Bekijk >>
  8. Insta360 ONE X2 | Rating: 90/100 | Bekijk >>
  9. DJI Osmo Pocket 2 | Rating: 88/100 | Bekijk >>
  10. Insta360 GO 2 | Rating: 85/100 | Bekijk >>

Ideale camera voor actiesporten

Action camera's (afgekort: action cams) zijn kleine, simpele, oerdegelijke videocameraatjes die je meeneemt op je snelle sport. Om je actieve leven vast te leggen. Op je bike door de bossen. Surfend over metershoge golven. Terwijl je een gewaagde skydive maakt van een hoge Alp. Of razendsnel abseilt in duizelingwekkende kloven.

Action cam: voor stoere actie

Action cams zijn anders dan welke andere camera dan ook. Als je een gewone camera in je hand hebt, ben je toch altijd bang dat je hem op de grond laat stuiteren. Een action camera doet daar niet moeilijk over. De action cam is ontworpen voor stoere, snoeiharde actie. Hij kan tegen een stootje. Tegen een hele serie knalharde beuken zal ik maar zeggen. Lacht-ie om.

Klein, robuust & simpel te bedienen

Action cams zijn gemaakt om aan je fiets- of motorhelm, surfboard, auto of ander voortrazend object te klikken. Ze zijn klein, robuust en simpel. Geen batterij toeters en bellen, geen ingewikkelde menu’s. Een kind kan de was doen. Met een lens die jouw voortrazende wereld vastlegt in 4K-video. Met een supergroothoek fish-eye perspectief. Wauw, wat ziet die wereld er opeens spannend uit!

Razend populair bij extreme sporters...

Doordat ze zo lekker klein zijn, en zulke dramatische beelden opleveren, zijn ze razend populair bij extreme sporters. Ze leggen hun avonturen vast met hun action cam die aan ze vastzit. En waar ze geen omkijken naar hebben, terwijl de kluiten modder ze om de oren vliegen.

... en bij professionele filmers

Ook professionele filmers en tv-producenten gebruiken action camera’s: ze kunnen ermee filmen op plekken of in situaties waarin ze een gewone videocamera niet kunnen gebruiken. En de kwaliteit van de beelden is gewoon uitstekend.

Beste action camera's

Marktleider is zonder meer GoPro. De Hero action cams van GoPro herken je uit duizenden: ze hebben de iconische vorm van een doosje. Maar je hebt ook uitstekende actioncams van andere merken. De keuze is enorm. Daarom hieronder de allerbeste action cams op een rij. Zodat jij door de bomen het bos weer ziet en lekker in actie kunt komen. Al dan niet in het bos ;)

Gebaseerd op de beste reviewsites

Mijn Toplijst is gebaseerd op de tests en beoordelingen van de beste reviewsites voor camera's. Welke dat zijn en hoe deze Toplijst precies tot stand is gekomen, lees je onderaan dit artikel.

GoPro Hero 9 Black 1. GoPro Hero 9 Black: numero uno!

De Hero 9 Black is het vlaggenschip van GoPro. Met liefst 5K-video aan boord. De resolutie is met 23.6 megapixel verdubbeld. Je video’s zijn superstabiel dankzij HyperSmooth 3.0. Dé actioncam van dit moment!

Video: 5k @ 30fps / 4K @ 60fps en Full HD @ 240fps | Fotofunctie: ja > 20 megapixel | Waterbestendig tot: 10 meter | Schokbestendig: ja | Display: touchscreen achterzijde, scherm voorzijde | Timelapse-functie: ja | GPS: ja | Gewicht: 116gr | Release datum: 16 september 2020 | Frankwandelt-rating 96/100 | Prijs: 409 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

De Hero 9 Black biedt nóg meer dan z’n uitstekend besproken voorganger kracht, helderheid en stabiliteit onder z’n iconische uiterlijk. Hij heeft een 23.6 megapixel sensor waarmee je adembenemende 5K-video schiet. En natuurlijk: fantastische foto’s.

Twee schermen

Nieuw is ook het scherm op de voorzijde. Daarmee krijg je een live preview waarmee je snel je compositie maakt. Het touchscreen op de achterkant gebruik je om in of uit te zoomen. En met dat touchscreen bedien je de Hero 9 Black heel intuïtief.

Waarom is de GoPro Hero 9 Black een goede action cam?

  • Kwaliteitsvideo’s: 5K met 30fps
  • Scherpe foto’s: 20 megapixel foto's met SuperPhoto en verbeterde HDR
  • Superstabiel: HyperSmooth 3.0 met ingebouwde horizontaalstelling
  • Live in actie: livestreamen in 1080p
  • Niet kapot te krijgen: robuust en waterdicht tot 10m
  • Handige tools: TimeWarp 3.0, Timelapse-video bij nacht & webcammodus

GoPro Hero 9 op CameraNU.nl >>

GoPro Hero 9 op Coolblue.nl >>

GoPro Hero 9 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de GoPro Hero 9 Black

De GoPro Hero 9 Black heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

GoPro Hero 8 Black 2. GoPro Hero 8 Black: bijna de beste ;)

Deze GoPro is nog steeds een topper. Met vloeiende 4K-video, super slow motion-video’s, live streaming, uitklapbare montagebevestiging en perfecte beeldstabilisatie. Lekker in prijs gedaald: grijp je kans!

Beeldhoek lens: 170° | Video: 4K (60fps), 2.7k (120fps), 1080p (240fps) | Fotofunctie: ja > 12 megapixel | Waterbestendig tot: 10 meter | Schokbestendig: ja | Display: vast touchscreen | Timelapse-functie: ja | GPS: ja | Gewicht: 116gr | Release datum: september 2019 | Frankwandelt-rating 96/100 | Prijs: 299 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Bol.com >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Op het oog biedt dit vlaggenschip van GoPro niet veel nieuws. En de upgrade ten opzichte van z’n voorganger is ook niet wereldschokkend. Grootste verschillen: de Hero 8 heeft een uitklapbare montagebevestiging, betere beeldstabilisatie en een optionele Media Mod. Die laatste is een behuizing met microfoon waarop je allerlei accessoires kunt bevestigen.

Veelzijdige, schokvrije actioncam

Alles wat al goed was aan de Hero 7, tref je uiteraard ook in de Hero 8. Zo is ook deze Hero een veelzijdige en schokvrije actioncam met een superslank ontwerp. Hij past makkelijk in je zak, en dankzij de ingebouwde inklapbare plaatjes wissel je binnen luttele seconden van bevestiging.

Waarom is de GoPro Hero 8 Black een goede action cam?

  • Verbeterde beeldstabilisatie
  • Uitklapbare montagebevestiging
  • 4K-video en SuperPhoto
  • Streamen via Facebook Live
  • Timewarp en Timelapse video's én 8x slowmotion
  • Optionele Media Mod

GoPro Hero 8 op CameraNU.nl >>

GoPro Hero 8 op Bol.com >>

GoPro Hero 8 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de GoPro Hero 8 Black

De GoPro Hero 8 Black heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

GoPro Hero 7 Silver op CameraNU.nl 3. GoPro Hero 7 Silver: de beste allrounder!

De GoPro Hero 7 Silver is een geweldige allround action camera. Met het intuïtieve touchscreen maak je supersimpel vloeiende 4K-video en levendige foto’s. Perfecte action cam voor elk avontuur, diep onder de zeespiegel of hoog op de skipiste.

Video: 4k (30fps) / 2x slow-mo | Fotofunctie: ja > 10 megapixel | Waterbestendig tot: 10 meter | Schokbestendig: ja | Display: vast touchscreen | Timelapse-functie: ja | GPS: ja | Gewicht: 94gr | Release datum: september 2018 | Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs: 219 euro op Coolblue.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl

Klantreviews op Bol.com >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Wil je niet de topprijs betalen maar wel een top action camera? Dan is de GoPro Hero 7 Silver voor jou. De perfecte camera voor al je avonturen. Robuust en volledig waterdicht is hij. En hij biedt fantastische beeldkwaliteit. Vloeiende 4K-video en levendige foto's spatten van je scherm.

Even simpel als je smartphone

Uiteraard is GPS aan boord. Daarmee meet je hoe snel, hoog en ver je gaat. Het intuïtieve touchscreen werkt net als je smartphone. Zo maak je moeiteloos de beste opnames. En het mooie is: je foto’s en video’s zet je direct op je GoPro-app zodat je ze eenvoudig kunt delen.

Waarom is de GoPro Hero 7 Silver een goede action cam?

  • 4K-video met 30fps én videostabilisatie
  • 10 megapixel foto’s met WDR
  • Makkelijk te bediening touchscreen
  • Bedienen met voice commands
  • Verticale beelden opnemen
  • Direct delen via Instagram Stories

GoPro Hero 7 Silver op Coolblue.nl >>

GoPro Hero 7 Silver op Bol.com >>

GoPro Hero 7 Silver op Coolblue.nl >>

Bekijk mijn review van de GoPro Hero 7 Silver

De GoPro Hero 7 Silver heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

DJI Osmo Action op CameraNU.nl 4. DJI Osmo Action: uitdager van GoPro Hero

Bekende drone-bouwer DJI zet een reuzestap op de markt van actiecamera’s met de Osmo Action Camera. Deze actioncam is waterdicht en schiet 4K-video met 60 beelden per seconde en 100Mbit/s inclusief stabilisatie. Grote concurrent voor de GoPro Hero’s.

Video: 4k @ 60fps / Full HD @ 240fps / 8x slow-mo | Fotofunctie: ja > 12 megapixel | Waterbestendig tot: 10 meter | Schokbestendig: ja | Display: vast touchscreen | Timelapse-functie: ja | GPS: nee | Gewicht: 124gr | Release datum: 22 mei 2019 | Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs: 229 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl en op Coolblue.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Bol.com >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Marktleider GoPro kan z’n borst natmaken: een nieuwe, geweldige actioncamera ligt in de schappen. Van fabrikant DJI, die heel groot geworden is als drone-bouwer. Zeg je drone, dan zeg je DJI. Zeg je actioncam, dan zeg je GoPro... en DJI.

Professionele 4K-video

Met de Osmo Action schiet je net zo makkelijk actie-video’s als prachtige selfies voor Facebook, Instagram en YouTube. Of je nu skiet, surft, fietst, hardloopt of motorcrosst: de Osmo houdt jouw tempo met gemak bij. De 4K-video’s zijn van professioneel niveau. Spatscherp, vloeiend en met een hoge resolutie.

Waarom is de DJI Osmo Action een goede action cam?

  • Hoge beeldkwaliteit: razendscherpe video’s en foto’s
  • Superlens: heldere f/2.8 lens met beeldhoek van 145 graden
  • Waterdicht tot 11 meter diep
  • Stabiele beelden: RockSteady beeldstabilisatie
  • Bediening met stemcommando’s
  • Twee LCD-schermen

DJI Osmo Action op CameraNU.nl >>

DJI Osmo Action op Bol.com >>

DJI Osmo Action op Kamera-express.nl >>

DJI Osmo Action op Coolblue.nl >>

Bekijk mijn review van de DJI Osmo Action

De DJI Osmo Action heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

GoPro Max op CameraNU.nl 5. GoPro Max: actioncam én 360-gradencamera

De GoPro Max is een spectaculaire camera. Deze actioncam is tegelijk ook een flitsende 360-gradencamera. Aan boord zijn 2 camerasensoren en 2 lenzen, waarmee je je wereld in schitterende video’s van 360 graden rondom vastlegt.

Video: Hero-video in 1440p60/1080p60 / 360-graden video in 5.6K30 | Fotofunctie: ja > 16.6 megapixel | Waterbestendig tot: 10 meter | Schokbestendig: ja | Display: vast touchscreen | Timelapse-functie: ja | GPS: ja | Gewicht: 154gr | Release datum: 24 oktober 2019 | Frankwandelt-rating 90/100 | Prijs: 469 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Bol.com >>

De GoPro Max is een spectaculaire camera. Hij combineert de vertrouwde prestaties van een Hero actioncam met de mogelijkheid 360-graden opnames te schieten, waarbij je alles om je heen filmt.

Creatiefste GoPro ooit

Dit is de creatiefste GoPro ooit. Je mist nooit meer een moment, terwijl je in duizelingwekkende vaart van een steile helling afsuist, of onderwater de woeste baracuda’s van je af probeert te houden. Ik noem maar wat mogelijkheden.

Waarom is de GoPro Max een goede action cam?

  • Sferische 360-graden-video’s
  • 360-gradenfoto’s en Hypersmooth 2.0
  • Surround-sound dankzij 6 microfoons
  • Waterdicht tot 10 meter
  • Max Superview breedbeeld
  • Touchscreen en montagebevestiging

GoPro Max op CameraNU.nl >>

GoPro Max op Bol.com >>

GoPro Max op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de GoPro Max

De GoPro Max heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

Insta360 ONE R op CameraNU.nl 6. Insta360 ONE R: modulaire actioncam met 1 inch sensor

De Insta360 ONE R is een modulaire actioncam die nu beschikbaar is in een bundel met een grote 1 inch sensor met 19 megapixel. En dat betekent: uitmuntende beeldkwaliteit in een actioncam die je naar je hand kunt zetten. Je filmt in 5.3K met 30fps of 4K met 60fps.

Sensor: 1 inch | Resolutie: 19 megapixel | Objectief: 35mm f/3.2 (fullframe-equivalent) | Beelden per seconde: 10 | Video: 5.3K op 30fps / 4K op 30, 60fps / 2.7K op 30, 60fps / 1920p op 30, 60, 120fps | Release datum: maart 2020 | Frankwandelt-rating 90/100 | Prijs: 539 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Met de Insta360 ONE R ‘1 inch-editie’ schiet je spectaculaire beelden van hoge kwaliteit, dankzij z’n grote 1 inch sensor. Groot verschil met de meeste andere actioncams, die een veel kleinere sensor hebben. De hoge resolutie van 19 megapixel gaat mooi samen met de grote sensor, en zorgt voor gedetailleerde, ragscherpe beelden.

Modulair ontwerp

De Insta360 ONE R heeft een ‘modulair’ ontwerp. Dit houdt in dat je verschillende modules kunt wisselen, afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Deze ‘1 inch-editie’ heeft een module met een grote 1 inch sensor en lijkt het meest op de Sony RX0 II die ook een 1 inch sensor heeft.

Waarom is de Insta360 ONE R een goede action cam?

  • Topkwaliteit video: 5.3K met een framerate van 30fps
  • Nog vloeiender video: 4K met een framerate van 60fps
  • Beeldkwaliteit: grote 1 inch sensor
  • Hoge resolutie: 19 megapixel foto's
  • FlowState 6-assige digitale beeldstabilisatie

Insta360 ONE R op CameraNU.nl >>

Insta360 ONE R op Bol.com >>

Insta360 ONE R op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Insta360 ONE R

De Insta360 ONE R heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

Sony RX0 Mark II op CameraNU.nl 7. Sony RX0 Mark II: high end action cam

De Sony RX0 Mark II is meer dan een action camera. Het is de kleinste & lichtste compactcamera ter wereld. Hij is zeer robuust, water- en stofdicht en schokbestendig. Aan boord is een grote 1 inch sensor, 4K-video en een kantelbaar display.

Sensor: 1 inch | Resolutie: 15.3 megapixel | Objectief (fullframe-equivalent): 24mm f/4.0 | Video: 4K | Gewicht: 117gr | Release datum: mei 2019 | Frankwandelt-rating 90/100 | Prijs: 679 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Met de Sony RX0 II heb je de kleinste en lichtste compactcamera ter wereld in handen. En wát voor eentje. Water- en stofdicht, schok- en drukbestendig. Anders dan voorganger Mark I heeft hij nu ook 4K-video en een kantelbaar display in huis. Gebleven is de grote 1 inch sensor. De ideale camera voor vloggers en avontuurlijke fotografen.

Is het een action cam of niet?

De RX0 II is voorzien van een vaste groothoeklens. En hij is ontworpen om meerdere camera’s met elkaar te verbinden. Volgens Sony is het geen action cam in de eigenlijke zin van het woord. Het is volgens het bedrijf een geheel nieuw type camera. Ontworpen voor een nieuwe generatie van creatieve filmmakers. Een beetje een marketingpraatje is dit natuurlijk wel, maar het zij Sony vergeven...

Waarom is de Sony RX0 Mark II een goede action cam?

  • Hoge beeldkwaliteit: 1 inch beeldsensor
  • Superlens: Zeiss Tessar T* 24mm f/4.0 groothoek
  • Vloeiend filmen: 4K-video met beeldstabilisatie
  • Robuust: water- en stofdicht, schok- en drukbestendig
  • Klaar om te vloggen: 180 graden kantelbaar scherm
  • Razendsnel: continu-opnames tot 16fps

Sony RX0 Mark II op CameraNU.nl >>

Sony RX0 Mark II op Bol.com >>

Sony RX0 Mark II op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Sony RX0 Mark II

De Sony RX0 Mark II heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

Insta360 ONE X2 8. Insta360 ONE X2: 360 graden actioncamera

De Insta360 ONE X2 is misschien wel de ideale 360-graden actioncamera. Anders dan bij een gewone actioncam mis je geen enkel moment meer, want hij filmt zich letterlijk een slag in de rondte. Perfecte beeldkwaliteit dankzij de Dual-lens 5.7K 360 graden-video en FlowState-stabilisatie.

Objectief: 360 graden | Videospecs: 5.7K: 24, 25, 30fps / 4K: 30, 50fps / 3K: 100fps / Full HD: 30, 50fps | Fotoresolutie: 18 megapixel | Scherm: vast 1 inch touchscreen | Gewicht body: 149gr | Release datum: november 2020 | Frankwandelt-rating 90/100 | Prijs: 479 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl

Met de Insta360 ONE X2 schiet je verbluffende cinematische beelden die voorheen alleen mogelijk waren met een omvangrijke uitrusting en professionele bewerkingsvaardigheden. Met deze camera op zakformaat schiet je super stabiele 360° video’s in 5.7K met 30fps. Het Deep Track algoritme zorgt ervoor dat jouw onderwerp – mens, dier of voorwerp – altijd in het centrum van het beeld blijft.

Mis geen enkel moment

Met de compacte Insta360 ONE X2 mis je geen moment meer: je filmt continu de hele omgeving van alle kanten. Erg handig als je middenin de actie geen tijd hebt om op zoek te gaan naar de juiste invalshoek. Klaar met filmen? Dan verwerk je het opgenomen beeldmateriaal snel en simpel tot een fantastische vlog of video.

Waarom is de Insta360 ONE X2 een goede action cam?

  • Hoge videokwaliteit: Dual-lens 5.7K 360 graden-video
  • Stabiele beelden: FlowState-stabilisatie
  • Perfect geluid: 360 graden-audio met 4 microfoons
  • Waterkampioen: neem hem mee onder water tot 10m
  • Mis geen moment: film alles om je heen

Insta360 ONE X2 op CameraNU.nl >>

Insta360 ONE X2 op Bol.com >>

Insta360 ONE X2 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Insta360 ONE X2

De Insta360 ONE X2 heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

DJI Osmo Pocket 2 9. DJI Osmo Pocket 2: ideale actioncam voor vloggers

De DJI Osmo Pocket 2 is een compacte actioncam met ingebouwde stabilisatie die in elke broekzak of jaszak past. Je schiet betoverende 4K-video met 60 fps én foto’s van liefst 64 megapixels. Inclusief de allerlaatste techsnufjes als ActiveTrack 3.0 en Matrix Stereo.

Sensor: 1/1.7 inch | Resolutie: 64 megapixel | Beelden per seconde: 10 | Video: 4K met 60fps / 8x-slowmotionfunctie | Ondersteuning voor hdr-video’s | Gimbal met 3-assige beeldstabilisatie | Gewicht body: 117gr | Release datum: 1 november 2020 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs: 325 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Met de DJI Osmo Pocket 2 op zak tover je elk moment om in een filmische herinnering. Deze Pocket 2 is ‘s werelds kleinste 3-assige gimbal. Dankzij het compacte formaat neem je hem makkelijk overal mee naartoe. En schiet je altijd en overal de mooiste beelden.

Lichtgewicht en compact

De Pocket 2 is een lichtgewichte gimbal en 4K-cameracombinatie met een ongelofelijk laag gewicht: 116 gram. Hij is compact genoeg om in je broekzak te passen. Dankzij de 3-assige stabilisatie maak je prachtige, vloeiende opnames.

Waarom is de DJI Osmo Pocket 2 een goede action cam?

  • Klein maar fijn: past met gemak in je broekzak
  • Beeldkwaliteit: 1/1.7-inch sensor
  • Volop details: foto's in 64 megapixels
  • Vloeiende video: 4K-resolutie met 60fps
  • Stabiele beelden: 3-assige beeldstabilisatie

DJI Osmo Pocket 2 op CameraNU.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Coolblue.nl >>

DJI Osmo Pocket 2 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de DJI Osmo Pocket 2

De DJI Osmo Pocket 2 heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

Insta360 GO 2 10. Insta360 GO 2: superkleine cam, grootse prestaties

De Insta360 GO 2 is een superkleine action camera met grootse prestaties. Deze hippe action cam weegt slechts 26.5 gram en schiet vloeiende, gestabiliseerde 3K-video met 50fps. Sensor en beeldkwaliteit zijn een stuk beter dan bij de voorganger.

Sensor: 1/2.3 inch | Resolutie: 9 megapixel | Maximale beeldhoek 360 graden | Video: 1440p: 24, 25, 30, 50fps / Full HD: 24, 25, 30, 120fps | Wifi: ja | Bluetooth: ja | Waterdicht: tot 4 meter | Gewicht: 27gr | Release datum: maart 2021 | Frankwandelt-rating 85/100 | Prijs: 319 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Met deze superkleine actioncam – de allerkleinste ter wereld – schiet je fantastische beelden vol spektakel. De GO 2 neemt 3K-videobeelden op, heeft een betere beeldstabilisatie dan z’n voorganger, is gebruiksvriendelijk en heeft talloze bevestigingsmogelijkheden.

Insta360 GO 2: altijd op zak

De Insta360 GO 2 weegt slechts 27 gram. Daardoor kun je hem altijd bij je hebben. Op je MTB-tocht door de bossen, je ski-avonturen op of buiten de pistes, je skydive. Hoe ver je ook gaat, hoe snel je ook gaat, de Insta360 GO 2 legt al je belevenissen vast. Ondanks zijn kleine postuur, levert hij uitstekende prestaties.

Waarom is de Insta360 GO 2 een goede action cam?

  • Ieniemienie: Insta GO 2 is de allerkleinste action cam ter wereld
  • Beeldkwaliteit: uitgerust met een uitstekende 1/2.3 inch sensor
  • Vloeiende video: gestabiliseerde 3K-video geschaald naar scherpe en soepele 1440p met 50fps
  • Robuust & waterdicht: duik tot 4 meter diepte
  • Handig bewerken: FlashCut 2.0 Al Editing

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Bol.com >>

Insta360 GO 2 op Coolblue.nl >>

Bekijk mijn review van de Insta360 GO 2

De Insta360 GO 2 heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews voor je op een rij gezet.

Bekijk deze reviews >>

 

Zo is deze Toplijst tot stand gekomen

Het complete internet heb ik afgestruind voor deze Toplijst. Koortsachtig op zoek naar reviews en tests op de beste reviewsites voor camera’s. En ik heb alle tests en beoordelingen van A tot Z gelezen en geanalyseerd. Doe ik altijd als ik op zoek ben naar een camera of lens. Alleen het beste is goed genoeg, toch?

De reviewsites

De reviews en tests op onder meer de volgende sites heb ik voor deze Toplijst met elkaar vergeleken:

  • Dpreview.com
  • Tweakers.net
  • Pcmag.com
  • Digitaltrends.com
  • Digitalcameraworld.com
  • Kieskeurig.nl (gebruikersreviews)
  • Amazon.com (gebruikersreviews)
  • Action-cam-test.org
  • Techradar.com
  • Snowplaza.nl
  • Tomsguide.com
  • Ephotozine.com
  • Dcrainmaker.com

 

Beste onderwater & outdoor camera's van dit moment Beste onderwater & outdoor camera's

Hou jij van actie in of op het water? Of diep onder de zeespiegel? En maak je daarbij graag schitterende foto's en flitsende video's? Neem dan een duik in mijn Top 5 Onderwater & Outdoor Camera's.

Top 5 Onderwater & Outdoor Camera's >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Bekijk alle camera’s op CameraNU.nl Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit moment Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (36 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy