De beste compactcamera's van dit moment

Zoek je een geweldige compactcamera? Neem dan een kijkje in mijn toplijsten. Of scroll verder naar beneden en bekijk al mijn reviews van compactcamera's.


Beste compactcamera's tot 500 euro

Beste compactcamera's tot 500 euro

Je zoekt een supergoeie compactcamera. En je hebt maximaal 500 euro te besteden. Wat is de beste koop voor jou? Hieronder allerbeste compactcamera's tot 500 euro. Allemaal camera's met top reviews! “Excellente foto's, mooie belichting en goede kwaliteit van geflitste foto's. Het kantelbare schermpje is erg handig bij macro-opnames.”

Sony CyberShot DSC-RX0: high end action camera

Sony CyberShot DSC-RX0: high end action camera

Sony komt met iets revolutionairs op action cam-gebied: een robuuste cam met high end specificaties, zoals een 1 inch sensor. Misschien net zo revolutionair als de Sony RX100 destijds was voor compactcamera’s. Go Pro moet vrezen... Alle reviews & tests. “Met de RX0 krijg je RX-beeldkwaliteit in een supercompact formaat.”

Sony RX10 IV: de ultieme alles-in-één-camera

Sony RX10 IV: de ultieme alles-in-één-camera

De populaire Sony RX10 III heeft de felbegeerde EISA-Award in de wacht gesleept. Maar Sony heeft een nog betere – en vooral ook: veel snellere – opvolger: superzoom vlaggenschip RX10 Mark IV. Dit is weer een topper, vindt ook DPreview! Alle reviews & tests. “De sensor en processor zijn gelijk aan die van zijn compacte broertje. Deze combinatie is een echte powerbooster.”