De beste nieuwe camera’s van dit moment

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: hieronder zie je mijn allerlaatste reviews van de beste camera’s van dit moment. Vers van de pers heb ik de allernieuwste camera’s voor je op een rij gezet!

Bekijk de winnaars van de EISA-awards 2021-2022 >>

Laatste update: 5 november 2021

Nieuwe objectieven

In het gigantische aanbod van objectieven raak je al snel het spoor bijster. Welke lenzen die ertoe doen verschijnen allemaal? Voor welke camera’s zijn ze geschikt? En vooral: hoe goed zijn ze? De allernieuwste objectieven heb ik voor je op een rij gezet!

Nieuwe objectieven op een rij >>

 

Alle camera’s van 2020 & 2019

Ook in 2020 en 2019 zijn uitstekende camera’s verschenen die nog steeds meetellen in cameraland. Benieuwd naar alle camera-releases van 2020 en 2019?

Alle camera’s van 2020 & 2019 >>

 

 

DJI Mavic 3: professionele drone met twee camera’s

De DJI Mavic 3 is een professionele drone met twee camera’s aan boord: een primaire camera en een telecamera. Uniek, want geen enkele andere drone heeft dat. Daardoor leg spectaculaire beelden vast, van groothoek tot tele. Mooi is ook dat de Mavic 3 liefst 46 minuten kan vliegen op één acculading.

Sensor primaire camera: 4/3 inch / Resolutie: 20 megapixel / Video: 4K met 120fps en 5.1K met 50fps / Objectief: 24mm f/2.8 | Sensor telecamera: 1/2 inch / Resolutie: 12 megapixel / Video: 4K met 30fps / Objectief: 162mm f/4.4 + 4x digitale zoom | Vliegtijd: maximaal 46 minuten | Maximaal bereik: 15km | Maximale vliegsnelheid: 21m/s | Gewicht: 900 gram | Release datum: 5 november 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs inclusief lens: 2.099 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de DJI Mavic 3 >>

DJI Mavic 3 drone op CameraNU.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Coolblue.nl >>

DJI Mavic 3 drone op Kamera-express.nl >>

 

Nikon Z9: vlaggenschip voor sport-, actie- en wildlife-fotografen

Nikon heeft de Z9 gelanceerd: het nieuwe vlaggenschip voor sport-, actie- en wildlife-fotografen. Deze fullframe systeemcamera krijgt een nieuwe stacked cmos-sensor met 45.7 megapixel en een nieuwe beeldprocessor. Videografen kunnen zich verheugen op 8K-video. De Z9 is een regelrechte game changer.

Sensor: fullframe | Resolutie: 45.7 megapixel | Beelden per seconde: 20 in volledige resolutie / tot 120fps in lagere resolutie | Video: 8K op 60p | Scherm: kantelbaar touchscreen | Gewicht body: 1.340gr | Release datum: eind 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 98/100 | Prijs body: 5.999 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Nikon Z9 >>

Nikon Z9 op CameraNU.nl >>

Nikon Z9 op Cameraland.nl >>

Nikon Z9 op Kamera-express.nl >>

 

Canon PowerShot PX: superslimme camera

De Canon PowerShot PX is de allereerste slimme camera van Canon waarmee je automatisch alle belangrijke of dierbare momenten in je leven vastlegt. Met deze smart compactcamera kun je op intelligente wijze foto's en video's laten maken. Zo heb je altijd je persoonlijke fotograaf en videograaf bij de hand.

Sensor: 1/2.3 | Resolutie: 11.7 megapixel | Objectief: 19-57 mm (fullframe-equivalent) | Video: Full HD / 60fps | Gewicht body: 170gr | Release datum: november 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 80/100 | Prijs inclusief lens: 480 euro op CameraNU.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Canon PowerShot PX >>

Canon PowerShot PX op CameraNU.nl >>

Canon PowerShot PX op Kamera-express.nl >>

 

DJI Action 2: allerkleinste actioncam

De DJI Action 2 is de kleinste actioncam tot nog toe. Met deze supercompacte opvolger van de DJI Action bewijst drone-bouwer DJI zich als een blijvertje op de markt voor actiecamera’s. De Action is waterdicht en schiet 4K-video met 120 beelden per seconde. Ook is geavanceerde beeldstabilisatie aan boord.

Sensor: 1/1.7 inch | Resolutie: 12 megapixel | Kijkhoek objectief: 115 graden / f/2.8 | Video: 4K / 120fps | Scherm: vast touchscreen | Gewicht: 59gr | Hxbxd: 3.9x3.9x2.3cm | Release datum: november 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 95/100 | Prijs DJI Action 2: 399 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Kamera-express.nl

Preview van de DJI Action 2 >>

DJI Action 2 op CameraNU.nl >>

DJI Action 2 op Bol.com >>

DJI Action 2 op Kamera-express.nl >>

 

Sony A7 IV: populairste fullframe systeemcamera

De Sony A7 IV is de nieuwe versie van de razend populaire Sony A7 III. Dit wordt dé klapper van 2021. Met features uit de veel duurdere topmodellen Sony A1, Sony A7R IV, A7S III en Sony A9 II. Het is een echte hybride camera – voor fotografie én video – met een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit.

Sensor: fullframe | Resolutie: 33 megapixel | Beelden per seconde: 10 | Video: 4K op 60p / 10-bit 4:2:2 HLG / Full HD op 120p | Scherm: variangle touchscreen | Gewicht body: 658gr | Aankondiging: 21 oktober 2021 | Release datum: december 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 95/100 | Prijs body: 2.799 euro | Prijs body en lens: 2.999 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Sony A7 IV >>

Sony A7 IV op CameraNU.nl >>

Sony A7 IV op Cameraland.nl >>

Sony A7 IV op Kamera-express.nl >>

 

Canon EOS R3: vlaggenschip voor sport-, actie- en wildlife-fotografen

Canon komt met z’n nieuwe vlaggenschip systeemcamera: de Canon EOS R3. Dit topmodel is bedoeld voor professionele sport-, actie- en wildlife-fotografen. Met een snelheid van 30fps met volledige autofocus. Deze topcamera krijgt een volledig nieuwe, door Canon zelf ontworpen sensor plus de razendsnelle Digic X-beeldprocessor.

Sensor: fullframe | Resolutie: 24.1 megapixel | Beelden per seconde: 30 met volledige autofocus | Video: 4K @ 120fps / 6K @ 60fps | Scherm: vari-angle touchscreen (zijkant) | Gewicht body: 1.015gr | Release datum: 14 september 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 98/100 | Prijs body: 6100 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Fotodevakman.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Canon EOS R3 >>

Canon EOS R3 op CameraNU.nl >>

Canon EOS R3 op Cameraland.nl >>

Canon EOS R3 op Fotodevakman.nl >>

Canon EOS R3 op Kamera-express.nl >>

 

Ricoh GR IIIx: ideale camera voor straatfotografen

De Ricoh GR IIIx is de ideale compactcamera voor wie van straatfotografie houdt. Hij is zo compact dat hij in je zak past, heeft een grote aps-c sensor, weegt slechts 262 gram en heeft een nieuwe lichtsterke 40mm lens (fullframe-equivalent).

Sensor: aps-c | Resolutie: 24.24 megapixel | Objectief: 26.1mm / fullframe-equivalent: 40mm f/2.8 | Beelden per seconde: 10 | Minimale scherpstelafstand: 6cm | Video: Full HD | Scherm: vast touchscreen | Gewicht body: 262gr | Release datum: eind september 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 86/100 | Prijs: 999 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl

Preview van de Ricoh GR IIIx >>

Ricoh GR IIIx op CameraNU.nl >>

Ricoh GR IIIx op Cameraland.nl >>

 

Fujifilm X-T30 II: lichtgewichtje nu nóg krachtiger

De Fujifilm X-T30 II is een verbeterde versie van de X-T30, een van de populairste systeemcamera’s op de markt. Het LCD touchscreen heeft een hogere resolutie gekregen, de autofocus heeft een stap voorwaarts gezet en het algoritme voor de automatische stand is bijgewerkt. Voor nog geen 1.000 euro heb je een geweldige systeemcamera met lens.

Sensor: aps-c | Resolutie: 26.1 megapixel | Objectief: XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ / fullframe-equivalent: 23-68mm | Beelden per seconde: 30 (met elektronische sluiter) | Video: 4K / 30fps | Scherm: kantelbaar touchscreen (boven/onder) | Gewicht body: 378gr | Release datum: oktober 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 95/100 | Prijs body: 899 euro | Prijs inclusief lens: 999 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Fujifilm X-T30 II >>

Fujifilm X-T30 II op CameraNU.nl >>

Fujifilm X-T30 II op Cameraland.nl >>

Fujifilm X-T30 II op Kamera-express.nl >>

 

Fujifilm GFX 50S II: lichte en voordelige middenformaat camera

De Fujifilm GFX 50S II is een lichte en betaalbare middenformaatcamera. Maar z’n prestaties overstijgen elke fullframe camera. Deze handzame systeemcamera heeft de krachtige X-Processor 4 aan boord plus 51.4 megapixel op z’n middenformaat sensor. Veelzijdige krachtpatser met een prachtig design.

Sensor: middenformaat | Resolutie: 51.4 megapixel | Objectief: 35-70mm f/4.5-5.6 / fullframe-equivalent: 28-55mm | Beelden per seconde: 3 | Video: Full HD: 23.976 / 24 / 25 / 29.97fps | Scherm: kantelbaar touchscreen (boven/onder) | Gewicht body: 900gr | Release datum: eind september 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs body: 3.999 euro | Prijs inclusief lens: 4.499 euro op CameraNU.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Fujifilm GFX 50S II >>

Fujifilm GFX 50S II op CameraNU.nl >>

Fujifilm GFX 50S II op Kamera-express.nl >>

 

GoPro Hero 10 Black: razendsnel én 5.3K video met 60fps

De GoPro Hero 10 Black is nóg sneller en nóg gebruiksvriendelijker dan voorganger Hero 9 Black. Hij heeft een gloednieuwe processor en kan video’s opnemen met 5.3K met 60fps. De Hero 10 Black presteert beter bij weinig licht en HyperSmooth 4.0 zorgt voor stabiele en vloeiende video’s.

Video: 5.3K @ 60fps / 4K @ 120fps / 2.7K @ 240fps | Fotofunctie: ja > 23 megapixel | Waterbestendig tot: 10 meter | Schokbestendig: ja | Display: touchscreen achterzijde, scherm voorzijde | Timelapse-functie: ja | GPS: ja | Gewicht: 116gr | Release datum: 15 september 2021 | Frankwandelt-rating 97/100 | Prijs: 529 euro op CameraNU.nl en op Bol.com en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de GoPro Hero 10 Black >>

GoPro Hero 10 Black op CameraNU.nl >>

GoPro Hero 10 Black op Bol.com >>

GoPro Hero 10 Black op Coolblue.nl >>

GoPro Hero 10 Black op Kamera-express.nl >>

 

Sony ZV-E10: vlogcamera met verwisselbare lens

De Sony ZV-E10 is bijzonder geschikt als je videocontent maakt voor social media als YouTube. Aan boord van deze vlogcamera zijn veel snelle en intuïtieve functies die het leven van een vlogger vergemakkelijken en verrijken. Dankzij de Sony E-mount kun je kiezen uit een zeer ruim lenzenarsenaal.

Sensor: aps-c | Resolutie: 24.3 megapixel | Objectief: 16-50mm f/3.5-5.6 / fullframe-equivalent: 24-75mm | Beelden per seconde: 11 | Video: 4K UHD: 24/30fps | Scherm: kantelbaar touchscreen | Gewicht body: 299gr | Release datum: augustus 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 82/100 | Prijs inclusief lens: 849 euro op CameraNU.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Sony ZV-E10 >>

Sony ZV-E10 op CameraNU.nl >>

Sony ZV-E10 op Kamera-express.nl >>

 

Nikon Z fc: retro systeemcamera

De Nikon Z fc is een moderne systeemcamera met het retro-ontwerp van een analoge spiegelreflexcamera. Het ontwerp is gebaseerd op de Nikon FM2-slr uit 1982 met veel fysieke knoppen. De Nikon Z fc heeft een aps-c sensor met 21 megapixel.

Sensor: aps-c | Resolutie: 20.9 megapixel | Objectief: 16-50mm f/3.5-5.6 / fullframe-equivalent: 24-100mm | Beelden per seconde: 11 | Video: 4K / 30fps | Scherm: vari-angle touchscreen (zijkant) | Gewicht body: 445gr | Release datum: 28 juli 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 95/100 | Prijs inclusief lens: 1.149 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Nikon Z fc >>

Nikon Z fc op CameraNU.nl >>

Nikon Z fc op Cameraland.nl >>

Nikon Z fc op Kamera-express.nl >>

 

Olympus PEN E-P7: stijlvolle systeemcamera

De nieuwe Olympus PEN E-P7 is een prachtige systeemcamera met allerlei moderne snufjes onder z’n stijlvolle retro uiterlijk. Hij heeft 5-assige beeldstabilisatie, een veelzijdig kantelbaar touchscreen en de razendsnelle TruePic VIII-beeldprocessor.

Sensor: microfourthirds | Resolutie: 20.3 megapixel | Objectief: 14-42mm f/3.5-5.6 / fullframe-equivalent: 28-84mm | Beelden per seconde: 8.7 | Video: 4K / 30p | Scherm: kantelbaar touchscreen | Gewicht body: 337gr | Release datum: half juni 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 85/100 | Prijs inclusief lens: 899 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Olympus PEN E-P7 >>

Olympus PEN E-P7 op CameraNU.nl >>

Olympus PEN E-P7 op Cameraland.nl >>

Olympus PEN E-P7 op Kamera-express.nl >>

 

Panasonic Lumix GH5 II: systeemcamera voor videografen

Veel videoliefhebbers wachten al een tijd op de Panasonic GH6. Helaas moeten zij nog even geduld oefenen. Wel verschijnt in juni 2021 de Panasonic GH5 Mark II. Een mooie, hoewel bescheiden, upgrade van de Lumix GH5 uit januari 2017. Hij is op veel fronten verbeterd, terwijl de introductieprijs is verlaagd.

Sensor: microfourthirds | Resolutie: 20.3 megapixel | Beelden per seconde: 12 | Video: 4K 10-bit 4:2:0 @ 60p | 4K 10-bit 4:2:2 @ 30p | Scherm: vari-angle touchscreen | Gewicht body: 727gr | Release datum: juni 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 90/100 | Prijs: 1.699 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Panasonic Lumix GH5 II >>

Panasonic Lumix GH5 II op CameraNU.nl >>

Panasonic Lumix GH5 II op Cameraland.nl >>

Panasonic Lumix GH5 II op Kamera-express.nl >>

 

DJI Air 2S: compacte en veelzijdige drone

DJI komt met een fantastische nieuwe compacte en lichte drone: de DJI Air 2S. Deze verbeterde versie van de Mavic Air 2 heeft een grotere 1 inch sensor en schiet topvideo’s in 4K-kwaliteit met 60fps. Met een ruime vliegtijd van 31 minuten, 20 megapixel foto’s en 8x digitale zoom is de Air 2S zeer veelzijdig.

Sensor: 1 inch | Resolutie foto’s: 20 megapixel | Objectief: 88 graden beeldhoek / 22mm / f/2.8 | Video: 5.6K op 30fps / 4K op 60fps | Maximale vliegtijd: 31 minuten | Gewicht body: 595gr | Release datum: april 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs met Fly More-combo: 1.299 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Review van de DJI Air 2S >>

DJI Air 2S op CameraNU.nl >>

DJI Air 2S op Coolblue.nl >>

DJI Air 2S op Kamera-express.nl >>

 

Pentax K-3 Mark III: nieuw vlaggenschip DSLR

De Pentax K-3 Mark III is het nieuwe vlaggenschip in de aps-c spiegelreflex-lijn van Pentax, met een beeldsensor van 26.8 megapixel. De vermaarde sensor shift-technologie biedt 5.5 stops beeldstabilisatie. Hij heeft 4K-video aan boord. De camera komt eind februari 2021 op de markt.

Sensor: aps-c | Release datum: eind april 2021 | Frankwandelt-rating: 85/100 | Prijs body: 2.299 euro op CameraNU.nl en op Kamera-express.nl

Review van de Pentax K-3 Mark III >>

Bekijk op CameraNU.nl >>

Bekijk op Kamera-express.nl >>

 

Sigma fp L: allerkleinste fullframer met 61 MP

De Sigma fp L is een ultracompacte fullframe systeemcamera. Deze fullframer in zakformaat is ontworpen met gebruiksgemak voorop en biedt oneindig veel flexibiliteit. De back-illuminated Bayer-sensor is uitgerust met maar liefst 61 megapixels, en is daarmee samen met de Sony A7R IV de fullframer met de hoogste resolutie.

Sensor: fullframe | Release datum: half april 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating: 85/100 | Prijs: 2.299 euro op Kamera-express.nl

Preview van de Sigma fp L >>

Sigma fp L op Kamera-express.nl >>

 

Insta360 GO 2: kleinste actioncam ter wereld

De Insta360 GO 2 is een superkleine action camera met grootse prestaties. Deze hippe action cam weegt slechts 26.5 gram en schiet vloeiende, gestabiliseerde 3K-video met 50fps. Sensor en beeldkwaliteit zijn een stuk beter dan bij de voorganger.

Sensor: 1/2.3 inch | Release datum: maart 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating: 85/100 | Prijs: 319 euro op CameraNU.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Insta360 GO 2 >>

Insta360 GO 2 op CameraNU.nl >>

Insta360 GO 2 op Kamera-express.nl >>

 

DJI FPV drone: zie de wereld als een vogel

Drone-specialist DJI brengt z’n eerste FPV-drone uit. Deze drone met ‘first person view’ biedt je de mogelijkheid live mee te kijken met wat je drone ‘ziet’ vanuit de lucht. Als een vogel vlieg je met maximaal 140 km/u over de duizelingwekkende aardbol.

Sensor: 1/2.3 inch | Release datum: maart 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating: 85/100 | Prijs: 1.349 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl

Preview van de DJI FPV drone >>

DJI FPV drone op CameraNU.nl >>

DJI FPV drone op Coolblue.nl >>

 

Canon EOS M50 Mark II: perfect voor vloggers én fotografen

De Canon M50 Mark II is de perfecte systeemcamera voor filmers én fotografen. Deze multimediacamera heeft veelzijdige foto- en videofuncties die speciaal zijn ontworpen voor vloggers en content creators. Aan boord zijn snelle Eye Detect autofocus, 4K-video, een heldere elektronische zoeker en een variangle touchscreen.

Sensor: aps-c | Release datum: eind maart 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating: 88/100 | Prijs body: 749 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Canon EOS M50 Mark II >>

Bekijk op CameraNU.nl >>

Bekijk op Cameraland.nl >>

Bekijk op Kamera-express.nl >>

 

Fujifilm GFX 100S: ultracompact resolutiemonster

De Fujifilm GFX 100S middenformaatcamera is de ‘kleine’ broer van de GFX 100. Je schiet er waanzinnig mooie beelden mee met een resolutie van 102 megapixel. Toch is hij niet groter dan een fullframe systeemcamera. De GFX 100S weegt slechts 900 gram, is weersbestendig en heeft een beeldstabilisatie met 6 stops winst.

Sensor: middenformaat | Release datum: eind februari 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating: 90/100 | Prijs body: 5.999 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Fujifilm GFX 100S >>

Bekijk op CameraNU.nl >>

Bekijk op Cameraland.nl >>

Bekijk op Kamera-express.nl >>

 

Fujifilm X-E4: allerkleinste Fuji X-camera

De Fujifilm X-E4 is de kleinste camera met Fuji-X-vatting. Dat betekent dat deze supercompacte systeemcamera dezelfde professionele X-Trans 4 sensor en X-Processor 4 heeft als topmodel X-T4. De beeldkwaliteit is daardoor uitmuntend en hij is razendsnel. Echt een camera voor straat- en reisfotografen.

Sensor: aps-c | Release datum: eind februari 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating: 90/100 | Prijs body: 849 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Fujifilm X-E4 >>

Bekijk op CameraNU.nl >>

Bekijk op Cameraland.nl >>

Bekijk op Kamera-express.nl >>

 

Sony A1: vlaggenschip voor professionals

Sony trapt 2021 af met een geweldig nieuw vlaggenschip: de Sony Alpha A1. Deze topcamera voor professionals heeft een nieuw ontwikkelde fullframe sensor met 50MP op de teller. Hij schiet 30 beelden per seconde, heeft 8K-video en beeldstabilisatie aan boord, evenals eye-autofocus voor vogels.

Sensor: fullframe | Release datum: maart 2021 | Verwachte Frankwandelt-rating: 98/100 | Prijs body: 7.300 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Preview van de Sony A1 >>

Bekijk op CameraNU.nl >>

Bekijk op Cameraland.nl >>

Bekijk op Kamera-express.nl >>

 

Alle camera’s van 2020 & 2019

Ook in 2020 en 2019 zijn uitstekende camera’s verschenen die nog steeds meetellen in cameraland. Benieuwd naar alle camera-releases van 2020 en 2019?

Alle camera’s van 2020 & 2019 >>

 

Bekijk Top 10 systeemcamera'sTop 10 systeemcamera's

Ben je benieuwd wat de beste systeemcamera's van dit moment zijn? Ik heb de 10 beste systeemcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Top 10 systeemcamera's >>

 

Beste spiegelreflexcamera’s van dit moment Top 10 spiegelreflexcamera's

Ben je benieuwd naar de beste spiegelreflexcamera's van dit moment? Ik heb de 10 beste spiegelreflexcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste spiegelreflexen >>

 

Beste compactcamera’s van dit moment Top 10 compactcamera's

Ben je benieuwd wat de beste compactcamera's van dit moment zijn? Ik heb de 10 beste compactcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Top 10 compactcamera's >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Bekijk alle camera’s op CameraNU.nl Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit moment Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Overzicht van alle camera's op Frankwandelt.nl Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

Geef je mij sterren?

4.9/5 Waardering (49 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy