CameraNU.nl: beste webshop voor occasions

Je zoekt een geweldige camera, lens of verrekijker. Maar je wilt niet het volle pond betalen. Tweedehands is dan een uitstekend idee. De allerbeste webshop voor occasions is CameraNU.nl. Betrouwbaar, hoge kwaliteit én een vol jaar garantie. Al jaren ben ik vaste klant. Een overzicht van al hun occasions.

Ga naar CameraNU.nl en bekijk tweedehands camera’s en objectieven Occasions: veel geld besparen

Tweedehands een camera, objectief of verrekijker kopen: veel (professionele) fotografen doen het. Het scheelt een enorme berg geld. Je kunt tweedehands vaak voor minder geld een camera of objectief kopen die een klasse beter is dan een gloednieuw product. En zeker dure fotoapparatuur en verrekijkers zijn duurzaam en gaan zeer lang mee.

Pas op waar je je occasion koopt

Juist een product met zoveel techniek onder de motorkap als een camera of objectief koop je niet zomaar ergens. Er kunnen onzichtbare gebreken zijn, waar je pas na een tijdje achterkomt. Pas dus goed op waar je koopt, want ik heb op internet al een paar keer een enorm scheve schaats gereden met een slechte aankoop zonder garantie.

Ga naar CameraNU.nl en bekijk tweedehands camera’s en objectievenBeste camerawinkel: CameraNU.nl

Voor occasions waar je nog vele jaren plezier van wilt hebben, kun je het beste terecht bij een camerawinkel die betrouwbaar is. Betrouwbaarheid die blijkt uit vele duizenden positieve reviews van klanten die ze hebben ontvangen. Op bijvoorbeeld Kieskeurig, Trustpilot en Facebook. Door ervaring ben ik zelf een enorme fan van CameraNU.nl.

Bekijk alle occasions op CameraNU.nl >>

Bekijk het aanbod

Bekijk hieronder het aanbod van CameraNU.nl. Helemaal onderaan dit artikel geef ik nog een aantal adviezen: waar moet je op letten bij het aanschaffen van een camera-, lens- of verrekijker-occasion?

Tweedehands camera’s en objectieven bij CameraNU.nl Occasions bij CameraNU.nl

CameraNU.nl is een van de beste en grootste camera-webshops in de Benelux. Maar ze lopen daardoor niet naast hun schoenen. Wel lopen ze het vuur uit hun sloffen voor hun klanten. Ik heb dat zelf meerdere malen ervaren. Top!

Een vol jaar garantie

Ook met hun occasions scoren ze uitstekend: het zijn jonge producten, uitstekend gecheckt door professionals en met een jaar garantie. CameraNU.nl biedt daarnaast ook een mooi assortiment demo-modellen aan tegen aantrekkelijke prijzen: camera’s en lenzen die ze in de prachtige fysieke winkel in Urk hebben gebruikt!

De 4 voordelen van Cameranu-occasions:

 • 1 jaar garantie op alle occasions
 • Alle occasions worden door professionals getest
 • Ruime voorraad jonge occasions
 • Regelmatig nieuw aanbod van zo goed als nieuwe demo-modellen

Daarom is CameraNU.nl superbetrouwbaar:

 • Kieskeurig: een 9,1 van 38.422 klanten
 • Trustpilot: een 9,6 van 1.060 klanten
 • Social media: 51.000 likes op Facebook, 15.200 volgers op Twitter, 11.000 volgers op Instagram
 • Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Bekijk alle occasions op CameraNU.nl >>

 

 

Of bekijk alle occasions op CameraNU.nl >>

 

Ga naar CameraNU.nl en bekijk tweedehands camera’s en objectieven Kooptips voor tweedehands camera’s, objectieven & verrekijkers

 • Een goede webshop is aan een aantal zaken te herkennen. De occasions die zij bieden:
  > Zijn inclusief 1 jaar garantie
  > Worden bij inname gecontroleerd door professionals
  > Zijn altijd volledig werkende producten; producten met een mankement komen niet door de strenge keuring
 • Bedenk dat een camera gemiddeld minder lang meegaat dan een objectief of verrekijker. Niet alleen zitten er meer bewegende delen in een camera, ook gaan de ontwikkelingen op cameragebied razendsnel. Een camera van 5 jaar oud is meestal verouderd, een objectief of kijker van 5 jaar oud is nog relatief jong en kan nog vele jaren mee.
 • Goede webshops zijn voor mij webshops waar je ook fysiek terechtkunt. Ze hebben een uitstekende fysieke winkel of meerdere winkels in Nederland. Dat geeft een veilig gevoel: je kunt altijd ergens heen mocht er toch iets mis zijn met je schitterende aankoop.
 • Heb je nog een camera, kijker of lens in de kast liggen? Die is geld waard! In veel gevallen kun je hem verkopen aan de fotowinkel. Een goede winkel biedt zo’n inkoop- of inruilservice aan. Bij CameraNU.nl krijg je uitstekende prijzen voor je fotospullen. Dat scheelt een slok op een borrel bij het aanschaffen van een nieuw (of tweedehands) product.
 • Let even op als je een eigen bedrijf hebt: occasions zijn zoals dat heet ‘marge-artikelen’. Dat betekent dat je als ondernemer geen BTW kunt terugvorderen.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (3 beoordelingen)