Black Friday & Cyber Monday: 24 & 27 november 2017

Ben je op jacht naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Sla dan je slag op Black Friday & Cyber Monday. Dit jaar op vrijdag 24 & maandag 27 november. En dat betekent: superaanbiedingen tegen extreem lage prijzen bij alle camera webshops.

Sales op Cameranu.nl Black Friday is voorbij, tijd voor UITVERKOOP!

Black Friday is het pas weer op vrijdag 23 november 2018 (schrijf vast in je agenda!). Maar waarom wachten tot die tijd om waanzinnige kortingen te pakken op camera’s, objectieven, verrekijkers en andere mooie producten? Neem eens een kijkje bij wat er allemaal in de uitverkoop is bij de betrouwbare webshops!

Sale bij Cameranu >>

Sale bij Kamera-express >>

Sale bij Cameraland >>

 

Black Friday & Cyber Monday: totale gekte

Hieronder staan links naar de beste aanbiedingen van betrouwbare camerashops. Onderaan dit artikel lees je meer over de achtergrond van Black Friday & Cyber Monday. En je ziet een lachen-gieren-brullen-filmpje van een Black Friday in Amerika. Mensen gaan compleet uit hun plaat...

Black Friday & Cyber Monday op Cameranu.nlWaanzinnige aanbiedingen bij Cameranu.nl

Sinds jaar en dag doet Cameranu volop mee met dit waanzinnige koopweekend eind november. Met geweldige aanbiedingen voor waanzinnige prijzen. Zijn ze helemaal gek geworden, daar in Urk? Het weekend van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november is het perfecte moment om je cadeaus voor de feestdagen in te slaan bij Cameranu. Bij Cameranu krijg je korting op Camera's, Geheugen, Flitsers, Software, Statieven en nog veel meer.

Waanzinnige aanbiedingen >>

 

Black Friday & Cyber Monday op Kamera-express.nlWaanzinnige aanbiedingen bij Kamera-express.nl

Kamera-express heeft altijd al mega veel aanbiedingen. Maar met Black Friday & Cyber Monday gaan ze bij deze camerawinkel helemaal uit hun plaat. Met prijzen zo superlaag dat je niet snapt hoe ze het doen. Kortingen tot 80%. De eerste deals zijn bekend!

Bekijk de eerste deals >>

 

Black Friday & Cyber Monday op Cameratools.nlWaanzinnige aanbiedingen bij Cameratools.nl

Cameratools heeft altijd een hele zwik prachtige aanbiedingen op Black Friday en Cyber Monday. En eigenlijk dat hele weekend. Onderstaande link leidt naar hun speciale pagina met waanzinnige aanbiedingen, met extreem hoge weggeef-kortingen.

Waanzinnige aanbiedingen >>

 

Black Friday & Cyber Monday op Cameraland.nl Waanzinnige aanbiedingen bij Cameraland.nl

Het degelijke Cameraland in Alkmaar (prachtige fysieke winkel) gooit alle remmen los met Black Friday & Cyber Monday. Voor het eerst dit jaar doen ze mee. En ze gaan er meteen vol in met fikse kortingen op een groot aantal artikelen. Tijdens Black Friday profiteer je van vrijdag 24 t/m maandag 27 november van kortingen tot maar liefst 80%!

Bekijk kortingen tot 80% >>

 

Black Friday & Cyber Monday op Bol.com Waanzinnige aanbiedingen bij Bol.com

Bol.com gaat helemaal uit z’n Bol. Waarom wachten tot vrijdag? Bol.com maakt er een spetterend Black Friday festival van, dat de hele week duurt! Profiteer alvast van spectaculaire deals. En blijf kijken, want vrijdag barst Bol.com los met nog veel meer fenomenale deals.

Bekijk spetterende kortingen >>

 

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving is in Amerika traditioneel Black Friday. Dé dag om voor ongelofelijk lage prijzen inkopen te doen. Ieder jaar sneuvelen er weer omzetrecords. Vorig jaar gaven Amerikanen gemiddeld 400 dollar per persoon uit tijdens Black Friday. Dit jaar breken ze dat record zeker.

Black Friday in Nederland

In Nederland is Black Friday al een paar jaar aan een opmars bezig. Met name de online verkopen zijn de laatste jaren heel hoog geweest. Webshops geven kortingen tot soms wel 80%. Dat doen ze niet alleen om veel te verkopen, maar ook om hun voorraden weg te werken.

Wanneer is Black Friday?

Schrijf vrijdag 24 november 2017 alvast met vette letters in je agenda. En hou deze pagina in de gaten, zodra er meer bekend is, zal ik hem aanvullen.

Black Friday in de Verenigde Staten

Hieronder een YouTube-je om alvast een indruk te krijgen van de jaarlijkse Black Friday-gekte:

 

 

Wat is Cyber Monday

Ook Cyber Monday is een trend die vanuit de VS is overgewaaid. Consumenten wilden na de Thanskgiving-dagen en het Black Friday-geweld rustig vanachter de computer zoeken naar online deals. Dat kan ook in Nederland heel goed. De waanzinnige aanbiedingen van Black Friday worden gewoon op Cyber Monday nog eens dunnetjes overgedaan. Met weer andere niet te missen deals voor weinig.

Wanneer is Cyber Monday?

Schrijf ook maandag 27 november 2017 met blokletters in je agenda. En hou deze pagina in de gaten, zodra er meer bekend is, zal ik hem aanvullen.

 

De beste webshops voor waanzinnige aanbiedingen

Een fantastische camera, een mooi objectief of een super verrekijker koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s, lenzen en kijkers. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf. Op deze pagina’s staan webshops met uitstekende service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

  • Cameranu.nl: score op Kieskeurig: 9.2 . Bekijk aanbiedingen >>
  • Kamera-express.nl: score op Kieskeurig: 8.8. Bekijk aanbiedingen >>
  • Cameratools.nl: score op Kieskeurig: 9.2. Bekijk aanbiedingen >>
  • Cameraland.nl: score op Kieskeurig: 9.0. Bekijk aanbiedingen >>
  • Bol.com: score op Kieskeurig: 8.0. Bekijk aanbiedingen >>

 

Beste webshops voor tweedehands camera’s, objectieven & kijkers Uitstekende lens of camera kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige lens of camera, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote