Black Friday & Cyber Monday: 23 & 26 november 2018

Ben je op jacht naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Sla dan je slag op Black Friday & Cyber Monday. In 2018 op vrijdag 23 & maandag 26 november. En dat betekent: superaanbiedingen tegen extreem lage prijzen bij CameraNU!

Sales op CameraNU.nl Black Friday is voorbij, tijd voor UITVERKOOP!

Black Friday is het pas weer op vrijdag 23 november 2018 (schrijf vast in je agenda!). Maar waarom wachten tot die tijd om waanzinnige kortingen te pakken op camera’s, objectieven, verrekijkers en andere mooie producten? Neem eens een kijkje bij wat er allemaal in de uitverkoop is bij de meest betrouwbare webshop: CameraNU.nl!

Sale bij Cameranu >>

 

Black Friday & Cyber Monday op CameraNU.nlWaanzinnige aanbiedingen bij CameraNU.nl

Sinds jaar en dag doet CameraNU.nl volop mee met dit waanzinnige koopweekend eind november. Met geweldige aanbiedingen voor waanzinnige prijzen. Zijn ze helemaal gek geworden, daar in Urk? Het weekend van vrijdag 23 november t/m maandag 26 november is het perfecte moment om je cadeaus voor de feestdagen in te slaan bij Cameranu. Bij Cameranu krijg je korting op Camera's, Geheugen, Flitsers, Software, Statieven en nog veel meer.

Waanzinnige aanbiedingen >>

 

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving is in Amerika traditioneel Black Friday. Dé dag om voor ongelofelijk lage prijzen inkopen te doen. Ieder jaar sneuvelen er weer omzetrecords. Vorig jaar gaven Amerikanen gemiddeld 400 dollar per persoon uit tijdens Black Friday. Dit jaar breken ze dat record zeker.

Black Friday in Nederland

In Nederland is Black Friday al een paar jaar aan een opmars bezig. Met name de online verkopen zijn de laatste jaren heel hoog geweest. Webshops geven kortingen tot soms wel 80%. Dat doen ze niet alleen om veel te verkopen, maar ook om hun voorraden weg te werken.

Wanneer is Black Friday?

Schrijf vrijdag 23 november 2018 alvast met vette letters in je agenda. En hou deze pagina in de gaten, zodra er meer bekend is, zal ik hem aanvullen.

Black Friday in de Verenigde Staten

Hieronder een YouTube-je om alvast een indruk te krijgen van de jaarlijkse Black Friday-gekte:

 

 

Wat is Cyber Monday

Ook Cyber Monday is een trend die vanuit de VS is overgewaaid. Consumenten wilden na de Thanskgiving-dagen en het Black Friday-geweld rustig vanachter de computer zoeken naar online deals. Dat kan ook in Nederland heel goed. De waanzinnige aanbiedingen van Black Friday worden gewoon op Cyber Monday nog eens dunnetjes overgedaan. Met weer andere niet te missen deals voor weinig.

Wanneer is Cyber Monday?

Schrijf ook maandag 26 november 2018 met blokletters in je agenda. En hou deze pagina in de gaten, zodra er meer bekend is, zal ik hem aanvullen.

 

CameraNU.nl: beste webshop, waanzinnige aanbiedingen

Een fantastische camera, een mooi objectief of een super verrekijker koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s, lenzen en kijkers. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf. Ik raad van harte CameraNU aan: een winkel met uitstekende service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

  • CameraNU.nl: score op Kieskeurig: 9.2 . Bekijk aanbiedingen >>

 

Beste webshops voor tweedehands camera’s, objectieven & kijkers Uitstekende lens of camera kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige lens of camera, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)