Black Friday 2022 Camera’s & Objectieven Deals | Kortingen tot 80%

Op jacht naar camera, verrekijker of objectief? Of vette fototassen, flitsende flitsers of giga veel geheugen? Black Friday 2022 is losgebarsten. De hele week rond vrijdag 25 november 2022 kun je fantastische deals vinden. Speciaal voor jou hou ik alle deals scherp in de gaten!

Laatste update: zondag 27 november 2022

Black Friday bij CameraNU.nl Black Friday Week 2022 is begonnen!

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 25 november 2022. Maar zoals elk jaar hebben alle camerashops de hele week rond Black Friday supervette aanbiedingen. De hele week rond Black Friday is het Black Friday Week bij CameraNU.nl, Cameraland.nl, Kamera-express.nl, Coolblue.nl en Bol.com. Zie hieronder op deze pagina!

Honderden cameradeals

Een week lang, tot en met maandag 28 november 2022 (Cyber Monday), bieden alle camerashops honderden fantastische cameradeals. Op deze pagina hou ik de topdeals voor je bij. Kom dus zeker nog eens terug!

Black Friday bij CameraNU.nl >>

Black Friday bij Cameraland.nl >>

Black Friday bij Kamera-express.nl >>

Black Friday bij Coolblue.nl >>

Black Friday bij Bol.com >>

 

Black Friday bij CameraNU.nlPerfecte tijd om je slag te slaan

Voor iedereen die van camera’s, lenzen, verrekijkers en andere elektronica houdt, is dit de meest waanzinnige koopweek van het jaar. De week rond Black Friday is de perfecte tijd om je cadeaus voor de feestdagen in te slaan. Plus prachtige producten voor de belangrijkste persoon ter wereld: jijzelf natuurlijk...

Grote kortingen op camera’s en meer

Alle webshops bieden in de Black Friday Week grote kortingen op camera’s, objectieven, geheugenkaarten, flitsers, filters, software, statieven, cameratassen en nog veel meer.

Franks persoonlijke selectie: Top Deals

Speciaal voor jou zet ik rond Black Friday 2022 meerdere keren per dag de beste aanbiedingen op een rij: de Frankwandelt Top Deals. Zodat jij overzicht kunt houden. Hou deze pagina dus in de gaten. Je kunt hem altijd vinden via Frankwandelt.nl/blackfriday.

Top Deals op Black Friday 2022

CameraNU.nl, Cameraland.nl, Kamera-express.nl, Coolblue.nl en Bol.com gaan weer helemaal los rond Black Friday. En dus is het zaak voor jou om er ook als een speer bij te zijn... Want de beste deals zijn als eerste op. En voor je het weet vis je achter het net...

 

Alle Black Friday Deals op CameraNU.nlBlack Friday Deals 2022 bij CameraNU.nl!

YES: CameraNU.nl is begin deze week al van start gegaan met de mooiste Black Friday Deals ooit. Hieronder een selectie uit hun topdeals op een rij. Elke dag hebben ze weer nieuwe deals!

Alle Sony Deals >>

Alle Canon Deals >>

Alle Nikon Deals >>

Black Friday op CameraNU.nl >>

 

Alle Black Friday Deals op Cameraland.nlBlack Friday Deals 2022 bij Cameraland.nl!

Een webshop die sterk in opkomst is, is die van Cameraland.nl. Ook dit jaar hebben ze weer een hele serie geweldige aanbiedingen rond Black Friday. Hieronder een kleine greep. Maak me gek!

Alle Sony Deals >>

Alle Canon Deals >>

Alle Tweedehands Deals >>

Black Friday Deals op Cameraland.nl >>

 

Alle Black Friday Deals op Kamera-express.nlBlack Friday Deals 2022 bij Kamera-express.nl!

Bij Kamera-express.nl hebben ze dit jaar extra zin in de Black Friday Week 2022. Dat merk je aan hun topdeals van 2022. Hieronder een kleine maar fijne selectie!

Alle Systeemcamera Deals >>

Alle Spiegelreflexcamera Deals >>

Alle Compactcamera Deals >>

Alle Objectieven Deals >>

Black Friday op Kamera-express.nl >>

 

Alle Black Friday Deals op Coolblue.nlBlack Friday Deals 2022 bij Coolblue.nl!

Coolblue.nl blaast elk jaar rond Black Friday een stevig partijtje mee als het gaat om aanbiedingen van camera’s en lenzen. Hieronder een mooie collectie met topdeals van Black Friday 2022!

Black Friday Deals op Coolblue.nl >>

 

Alle Black Friday Deals op Bol.comBlack Friday Deals 2022 bij Bol.com!

Bol.com heeft natuurlijk een ZEEEEER ruim aanbod aan Black Friday Deals. Met veel elektronica zoals camera’s, smartphones en laptops. Maar ook geweldige deals met koelkasten, wasmachines, kleding en nog veel meer. Hieronder een greep uit de topdeals van Black Friday 2022.

Alle Black Friday Deals op Bol.com >>

 

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving is in Amerika traditioneel Black Friday. Dé dag om voor ongelofelijk lage prijzen inkopen te doen. Ieder jaar sneuvelen er weer omzetrecords. Vorig jaar gaven Amerikanen gemiddeld 500 dollar per persoon uit tijdens Black Friday. Dit jaar breken ze dat record zeker. Vanwege de hoge inflatie zijn kortingen natuurlijk meer dan welkom!

Black Friday in Nederland

In Nederland is Black Friday ook al jaren aan een opmars bezig. Met name de online verkopen zijn de laatste jaren heel hoog geweest. Webshops geven kortingen tot soms wel 80%. Dat doen ze niet alleen om veel te verkopen, maar ook om hun voorraden weg te werken.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt altijd op de vierde vrijdag in november. In 2022 valt Black Friday op vrijdag 25 november.

Black Friday in de Verenigde Staten

Hieronder een YouTube-je om alvast een indruk te krijgen van de jaarlijkse Black Friday-gekte.

 

Wat is Cyber Monday?

Ook Cyber Monday is een trend die vanuit de VS is overgewaaid. Consumenten wilden na de Thanskgiving-dagen en het Black Friday-geweld rustig vanachter de computer zoeken naar online deals. Dat kan ook in Nederland heel goed. De waanzinnige aanbiedingen van Black Friday worden gewoon op Cyber Monday nog eens dunnetjes overgedaan. Met weer andere niet te missen deals voor weinig geld.

Wanneer is Cyber Monday?

Cyber Monday is in 2022 op maandag 28 november.

 

CameraNU.nl: waanzinnige aanbiedingen

Een fantastische camera, een mooi objectief of een super verrekijker koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s, lenzen en kijkers. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Uitstekende service & klantvriendelijk

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met uitstekende service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

  • CameraNU.nl: score op Kieskeurig: 9.2

Black Friday bij CameraNU.nl >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Speciaal voor wandelaars: Canon Powershot Zoom

Camera en verrekijker in één: de droom van elke wandelaar. Met de compacte Canon Powershot Zoom kijk je die ijsvogel recht op z'n mooie snavel. En maak je er ook nog een foto of filmpje van. Hoe goed is hij?

Mijn ervaringen >>

 

Geef je mij sterren?

4.9/5 Waardering (29 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy