Black Friday 2022 Camera’s & Objectieven Deals | Kortingen: 80%

Op jacht naar camera, verrekijker of objectief? Of vette fototassen, flitsende flitsers of giga veel geheugen? Helaas zit Black Friday Week 2021 er weer op. Zet alvast Black Friday 2022 in je agenda: 25 november 2022. Hou deze pagina in de gaten!

Laatste update: maandag 29 november 2021

Black Friday bij CameraNU.nl Black Friday Week 2021 is begonnen!

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november 2021! Maar alle camerashops zijn AL LANG BEGONNEN met supervette aanbiedingen. Deze hele week is het Black Friday Week bij CameraNU.nl, Kamera-express.nl, Cameraland.nl Coolblue.nl en Bol.com. Zie verderop op deze pagina!

Honderden cameradeals

Een week lang, tot en met maandag 29 november, bieden camerashops als CameraNU.nl, Kamera-express.nl en Cameraland.nl honderden fantastische cameradeals. Ook Bol.com en Coolblue.nl zijn flink van de partij. Op deze pagina hou ik de topdeals voor je bij. Kom dus zeker nog eens terug!

Black Friday bij CameraNU.nl >>

Black Friday bij Kamera-express.nl >>

Black Friday bij Cameraland.nl >>

Black Friday bij Coolblue.nl >>

Black Friday bij Bol.com >>

 

Black Friday bij CameraNU.nl Perfecte tijd om je slag te slaan

Voor iedereen die van camera’s, lenzen, verrekijkers en andere elektronica houdt, is dit de meest waanzinnige koopweek van het jaar. De week rond Black Friday is de perfecte tijd om je cadeaus voor de feestdagen in te slaan. Plus prachtige producten voor de belangrijkste persoon ter wereld: jijzelf natuurlijk...

Grote kortingen op camera’s en meer

Alle webshops bieden in de Black Friday Week grote kortingen op camera’s, objectieven, geheugenkaarten, flitsers, filters, software, statieven, cameratassen en nog veel meer.

Franks persoonlijke selectie: Top Deals

Speciaal voor jou zet ik rond Black Friday 2021 meerdere keren per dag de beste aanbiedingen op een rij: de Frankwandelt Top Deals. Zodat jij overzicht kunt houden. Hou deze pagina dus in de gaten. Je kunt hem altijd vinden via Frankwandelt.nl/blackfriday.

Top Deals op Black Friday 2021

CameraNU.nl, Kamera-express.nl, Cameraland.nl, Coolblue.nl en Bol.com zijn als een speer van start gegaan. Nu is het zaak voor jou om er ook als een speer bij te zijn... Want de beste deals zijn als eerste op. En zoals je weet: OP=OP!

 

Alle Black Friday Deals op CameraNU.nl Black Friday Deals 2021 bij CameraNU.nl!

Alle Sony Deals >>

Alle Canon Deals >>

Black Friday op CameraNU.nl >>

 

Alle Black Friday Deals op Kamera-express.nl Black Friday Deals 2021 bij Kamera-express.nl!

Alle Systeemcamera Deals >>

Alle Spiegelreflexcamera Deals >>

Alle Compactcamera Deals >>

Black Friday op Kamera-express.nl >>

 

Alle Black Friday Deals op Cameraland.nl Black Friday Deals 2021 bij Cameraland.nl!

Alle Sony Deals >>

Alle Canon Deals >>

Black Friday Deals op Cameraland.nl >>

 

Alle Black Friday Deals op Bol.com Black Friday Deals 2021 bij Bol.com!

Black Friday Deals op Bol.com >>

 

Alle Black Friday Deals op Coolblue.nl Black Friday Deals 2021 bij Coolblue.nl!

Black Friday Deals op Coolblue.nl >>

 

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving is in Amerika traditioneel Black Friday. Dé dag om voor ongelofelijk lage prijzen inkopen te doen. Ieder jaar sneuvelen er weer omzetrecords. Vorig jaar gaven Amerikanen gemiddeld 500 dollar per persoon uit tijdens Black Friday. Dit jaar breken ze dat record zeker.

Black Friday in Nederland

In Nederland is Black Friday al een paar jaar aan een opmars bezig. Met name de online verkopen zijn de laatste jaren heel hoog geweest. Webshops geven kortingen tot soms wel 80%. Dat doen ze niet alleen om veel te verkopen, maar ook om hun voorraden weg te werken.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt altijd op de vierde vrijdag in november. In 2021 valt Black Friday op 26 november. Zet hem alvast in je agenda!

Black Friday in de Verenigde Staten

Hieronder een YouTube-je om alvast een indruk te krijgen van de jaarlijkse Black Friday-gekte.

 

Wat is Cyber Monday?

Ook Cyber Monday is een trend die vanuit de VS is overgewaaid. Consumenten wilden na de Thanskgiving-dagen en het Black Friday-geweld rustig vanachter de computer zoeken naar online deals. Dat kan ook in Nederland heel goed. De waanzinnige aanbiedingen van Black Friday worden gewoon op Cyber Monday nog eens dunnetjes overgedaan. Met weer andere niet te missen deals voor weinig geld.

Wanneer is Cyber Monday?

Cyber Monday was in 2020 op 30 november. In 2021 valt Cyber Monday op 29 november.

 

 

CameraNU.nl: waanzinnige aanbiedingen

Een fantastische camera, een mooi objectief of een super verrekijker koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s, lenzen en kijkers. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Uitstekende service & klantvriendelijk

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met uitstekende service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

  • CameraNU.nl: score op Kieskeurig: 9.2

Black Friday bij CameraNU.nl >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Bekijk alle camera’s op CameraNU.nl Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Beste Website van het Jaar 2021

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit moment Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Overzicht van alle camera's op Frankwandelt.nl Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Speciaal voor wandelaars: Canon Powershot Zoom

Camera en verrekijker in één: de droom van elke wandelaar. Met de compacte Canon Powershot Zoom kijk je die ijsvogel recht op z'n mooie snavel. En maak je er ook nog een foto of filmpje van. Hoe goed is hij?

Mijn ervaringen >>

 

Geef je mij sterren?

4.9/5 Waardering (27 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy