De beste camera's & verrekijkers van dit moment

Op zoek naar een geweldige camera of kijker? Neem dan een kijkje in mijn toplijsten. Of scroll verder naar beneden en bekijk al mijn reviews van camera's & kijkers.


Top 15 systeemcamera's 2018

Top 15 systeemcamera's 2018

Systeemcamera's hebben een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig doen ze in kwaliteit niet meer onder voor spiegelreflexen. Groot voordeel: ze zijn stukken kleiner en lichter. Je neemt ze dus makkelijker mee op wandeling of fietstocht. Maar welke moet je kiezen? Frankwandelt schiet te hulp met deze Top 15 systeemcamera's.

Beste compactcamera's tot 500 euro

Beste compactcamera's tot 500 euro

Je zoekt een supergoeie compactcamera. En je hebt maximaal 500 euro te besteden. Wat is de beste koop voor jou? Hieronder allerbeste compactcamera's tot 500 euro. Allemaal camera's met top reviews! “Excellente foto's, mooie belichting en goede kwaliteit van geflitste foto's. Het kantelbare schermpje is erg handig bij macro-opnames.”

Top 10 verrekijkers van 2018

Top 10 verrekijkers van 2018

Verrekijkers, in de natuur kun je eigenlijk niet zonder. Op je wandeling wil je die flitsende ijsvogel toch graag oogverblindend groot in beeld krijgen? Of die vos in de verte op de lip kijken? Maar welke kijker moet je kiezen? Frankwandelt schiet te hulp met deze Top 10 verrekijkers van 2018.

Leica M10: de legende herleeft

Leica M10: de legende herleeft

Beroemde fotografen als Henri Cartier-Bresson schoten met hun Leica M-camera vele prijswinnende beelden. De jongste telg van de legendarische Leica M-serie is ingeslagen als een bom. Deze Leica M10 is de allerbeste systeemcamera voor straatfotografen. Alle reviews & tests.