Frank wandelt het Pieterpad

Frank wandelt het Pieterpad

Frank wandelt het Pieterpad Frank wandelt het Pieterpad

Frank wandelt het Pieterpad

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Van Pieterburen naar de Sint Pietersberg

Het Pieterpad is de bekendste en langste langeafstandswandeling van Nederland. De moeder aller LAW’s zal ik maar zeggen. Eindelijk ben ik eraan begonnen. Van Pieterburen in de kop van Groningen wandel ik naar de Sint Pietersberg in de hak van Limburg. Bijna 500 kilometer wandelavontuur. Wandel je met me mee?

Bedacht door Toos en Bertje

Het Pieterpad is tussen 1978 en 1983 bedacht, gelopen en beschreven door de vriendinnen Toos Goorhuis-Tjalsma uit Tilburg en Bertje Jens uit Groningen. Geïnspireerd door een wandeltocht in het Zwarte Woud vonden ze dat ook Nederland een serieus langeafstandspad verdiende. En zo geschiedde.

Door naar Nice?

Mocht je op de Sint Pietersberg goed op stoom zijn gekomen, dan kun je doorstappen naar Nice. Het Pieterpad sluit namelijk aan op de GR5, het bekendste langeafstandspad van Europa.

Alle etappes op een rij

Het Pieterpad is opgedeeld in 26 etappes. Hieronder vind je alle etappes die ik heb gelopen op een rij.

Twee wandelgidsen voor het Pieterpad

Het Pieterpad wandelen wordt een feestje met de twee mooie gidsen. Lekker thuis alvast grasduinen in de routes die je gaat lopen. Schitterend uitgegeven, boordevol mooie foto's en verhalen. En natuurlijk: handige kaartjes en routebeschrijvingen.

Pieterpad Deel 1 Pieterburen-Vorden >>

Pieterpad Deel 2 Vorden-Maastricht >>

 

6x de leukste vakantiehuisjes van Groningen!

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Groningen? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes midden in natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 6 mooiste!

Leukste vakantiehuisjes Groningen >>

De 10 mooiste vakantiehuisjes van Limburg!

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Limburg? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes middenin natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste!

10 mooiste natuurhuisjes van Limburg >>

 

De 10 leukste hotels van Limburg!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Limburg. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

10 leukste hotels van Limburg >>


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy