natuurhuisje banner 750px

Zalige Sallandse Zandloper | Boetelerveld - Nijverdal

Sallandse Zandloper van het Boetelerveld naar Nijverdal De Sallandse Zandloper in Overijssel heeft alles in huis voor een fantastisch weekendje wandelen. Wij liepen van het Boetelerveld bij Raalte naar Nijverdal: 22 kilometer genieten van verstild boerenland, uitgestrekte heidevelden en dichte bossen. En wat zijn de mensen hier superaardig!

Totale route: 45 km

De totale route telt 45 kilometer. Goed te doen in 2 wandeldagen, al zijn er bikkels die zo'n traject in 1 dag klaren. Wij gaan hem zeker nog een keertje helemaal doen. Maar dan relaxt vanuit een lekker hotelletje.

Hotel-restaurant De Zwaan

En dan wordt het vast weer het hotel waar we nu verbleven: Best Western De Zwaan in Raalte. Prima hotel dat strategisch ligt halverwege de Zandloper. Of misschien wel het prachtige hotel Hoog-Holten (zie mijn tip onderaan deze wandeling).

Wandeling in de buurt: NS-wandeling Holterberg

Een schitterende wandeling in de buurt is NS-wandeling Holterberg. Je start in Nijverdal en wandelt naar Holten. Frankwandelt-rating AAA+!

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: meerdaagse wandelingen, Salland, tweedaagse wandelingen, 20-25 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>