Tweedaagse NS-wandeling IJsselvallei

NS-wandeling IJsselvallei van Deventer naar OlstTwee dagen wandelen langs de IJssel, dat is magnifiek. Wat een prachtige, levende rivier is dat toch! Vele watervogels, schepen en bootjes. Eindeloze vergezichten. Plus prachtige stadjes.

Twee dagen in één

Jaren geleden heb ik deze NS-wandeling al eens bewandeld. Nu deed ik het dunnetjes over: twee dagen stopte ik in één, van liefst 36 kilometer. Als beloning kreeg ik te veel indrukken om op te noemen. En pijn aan m’n poten natuurlijk.

Omleiding

Jammer: de eerste 8 kilometer werd ik omgeleid, omdat ze de IJsseloevers aan het vertimmeren zijn. Dat duurt nog tot eind 2015. Toch zie je de IJssel, ook op dag 1, volop. En de omleiding is niet verkeerd: je komt langs het mooie dorpje Voorst en je wandelt over een intiem kerkenpaadje.

Tags: NS-wandelingen, Salland, 30-40 km, tweedaagse wandelingen, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!