natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

NS-wandeling Woldberg | Rondwandeling vanuit Steenwijk

NS-wandeling De Woldberg vanuit Steenwijk

Mooie wandeling over een beboste stuwwal, door het stroomdal van de Steenwijker Aa en over het prachtige familielandgoed Heerlijkheid De Eese. De lange variant beveel ik van harte aan, anders mis je het mooiste stuk. Beklim ook even de uitzichttoren: na welgeteld 131 treden – puf puf – krijg je als beloning schitterend uitzicht over Steenwijk en omgeving.

Veel medewandelaars

Deze nieuwe NS-wandeling (uit 2015) is aardig populair merkte ik: er waren op deze zomervakantiedag nogal wat medewandelaars op pad. En een flinke stroom fietsers: de fietsvierdaagse was gaande. Heel Overijssel-op-leeftijd had z’n e-bike van stal gehaald.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>