Tweedaagse NS-wandeling Vechtdal

NS-wandeling Vechtdal van Mariënberg naar DalfsenWandelen in het Overijssels Vechtdal kent een lange traditie. De eerste wandelgids over dit bijzondere rivierdal stamt al uit 1903. Deze tweedaagse NS-wandeling volgt het Vechtdalpad. Schitterende wandeling langs een verstilde regenrivier. Door rivierduinen en landgoederen die eruitzien alsof ze zijn ontsnapt uit een ansichtkaart.

Goed gemarkeerd!

Na een wat rommelige aanloop kiest dag 1 verscholen kleine paadjes door bos en pal langs de Vecht. Dag 2 gaat meer over asfalt en is de laatste kilometers een stuk saaier. De routebeschrijving vermeldt: "De blauw-witte markering is minder goed en frequent als men van de rood-witte NS-markering gewend is." Wij vonden die markering juist helemaal top.

Tags: NS-wandelingen, 30-40 km, tweedaagse wandelingen, Vechtdal, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!