Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

NS-wandeling Nijenhuis | Wandelroute door Salland

NS-wandeling Nijenhuis door Salland Waar vind je in Nederland nog stilte? Hier dus, in het mooie Overijsselse Salland tussen Wijhe en Heino. Over boerenland wandel je langs weteringen. Sloten met rietkragen, kikkers die voor je opspringen. Scharrelkoeien en eco-varkens staan je enthousiast op te wachten.

Kasteel Nijenhuis

En opeens loop je over een imposante beukenlaan naar het mooie kasteel Nijenhuis, met een boeiende beeldentuin en kasteelmuseum De Fundatie. Lekker lopen in Salland.

Spectaculaire wandeling?

Op deze mooie vrijdag kom ik geen enkele wandelaar tegen. Zelfs op zondagen is het hier zeer rustig, zo lees ik in commentaren op Eropuit.nl. Heel spectaculair is de wandeling niet, misschien ligt het daar aan? Akkers en weilanden, doorsneden door watertjes, rustige asfaltweggetjes en bomenrijen. En boerendorpen Wijhe en Heino zijn ook niet bepaald idyllisch. Maar die stilte, die is heel spectaculair.

Tags: NS-wandelingen, Salland, 15-20 km, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!