natuurhuisje banner 750px

NS-wandeling Holterberg | Sallandse Heuvelrug

NS-wandeling Holterberg over de Sallandse HeuvelrugSchitterende wandeling! Je doorkruist een immens heidegebied (bloei: vanaf half augustus). Daarna volgt een mysterieus dal vol jeneverbesstruiken. Soms is het pittig klimmen, waarna je kunt uitblazen over weidse verten. Frankwandelt-rating AAA+.

Onzichtbare korhoenders

Zet op de heide je ogen en oren goed open: het is de enige plaats in Nederland waar nog een behoorlijke groep korhoenders voorkomt. Pessimist als ik ben had ik me er al van tevoren bij neergelegd dat ze zich voor me zouden verschuilen. En dat bleek terecht. Rothoenders!

Wandeling in de buurt: Zandloper

Een schitterende wandeling in de buurt is de Sallandse Zandloper. Een tweedaagse wandeling van Nijverdal of Holten naar Olst. Aanrader!

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: NS-wandelingen, Salland, 10-15 km, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>