Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

NS-wandeling Boerskotten | Dwars door Twente

NS-wandeling Boerskotten NS-wandeling Boerskotten, ik was het halve land afgereisd en had me er enorm op verheugd. “Een prachtig glooiend Twents landschap met karakteristieke boerderijen, fraaie landgoederen, groetende mensen,” aldus een lekkerbekkende NS.

Waarom viel hij tegen?

Inderdaad, dat klopt. Waarom viel hij dan toch een beetje tegen? Waren de boerderijen niet karakteristiek genoeg? Glooide het landschap dan niet prachtig? En groetten de mensen niet genoeg (of nog erger: te veel)? Nee dat was het niet.

Hooggespannen verwachtingen

Misschien was ik met het verkeerde wandelbeen uit bed gestapt. En al had Gerrit Hiemstra mooi weer voorspeld, toch voelde ik alras nare spatjes. Ook moest ik twee keer de snelweg over, en dat betekent op Frankwandelt fors puntenaftrek. Maar het is vooral: mijn verwachtingen waren hoog gespannen.

Tags: rondwandelingen, NS-wandelingen, 15-20 km, Twente

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>