Mooiste wandeling van 2015: Hof Espelo & Lonnekermeer

Mooiste wandeling van 2015 over Hof Espelo en Lonnekermeer

De mooiste wandeling van 2015, die moet ik natuurlijk lopen. Al gaat er nogal wat reistijd mee heen naar landgoed Hof Espelo in Twente. Maar als collega-wandelaars deze route tot winnaar hebben gebombardeerd, rol ik graag om 6 uur uit de veren. En niet voor niets: het is echt een magnifieke tocht. Via onverharde paadjes loop je over prachtige landgoederen, langs meanderende beekjes en verstilde meertjes.

Mooiste wandeling 2015

Deze wandeling is uitgeroepen tot mooiste wandeling van 2015 door bezoekers van Wandelzoekpagina.nl. Via deze site zijn vorig jaar 800.000 wandelingen gedownload. De veertien populairste zijn genomineerd, Hof Espelo kwam als winnaar uit de bus. IJzersterke punten van deze wandelroute zijn volgens wandelaars de veelzijdigheid van het landschap en de vele diersoorten.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!