Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Groene Wissel Ommen | Rondwandeling door het Vechtdal

Groene Wissel Ommen door het Vechtdal Ook deze Groene Wissel door het Vechtdal is superlekker. Onderweg merk je hoe vruchtbaar dit rivierdal eigenlijk is. Een land van overvloed. Met overdreven frisse koeien op overdreven groene weilanden bezaaid met overdreven veel bloemen. Op de bosrijke tweede helft zwoeg je door de Sahara...

Gekwetter van vogels

De reacties op Wandelzoekpagina zijn veelbelovend. “Wat een intense rust, op het gekwetter van de vogels na. Heerlijk!”, schrijft Mark. En Gerda voegt toe: “Een heerlijke wandeling. Je waant je overal behalve in Nederland. Zelfs rode bessenstruiken (vol) en frambozen (leeg).” Ook CS heeft 'volop genoten': “Nederland over zandpaden verkennen, het is nog mogelijk.” En Frankwandelt? Die krijgt er bijzonder veel zin an.

Tags: rondwandelingen, Groene Wissels, 20-25 km, Vechtdal

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>