natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Groene Wissel Mariënberg | Rondwandeling door het Vechtdal

Groene Wissel Mariënberg Het Vechtdal in Overijssel in de lente: hoe mooi wil je het hebben? Bloementapijten tot aan de horizon, bloeiende fruitbomen, blije koeien in frisgroene weiden, bollende akkers die liggen te stoven in de zon. Op deze prachtige Groene Wissel kom je het allemaal tegen. En er zijn er nog vier in het Vechtdal. Leve de Groene Wissels!

Waarom geen Frankwandelt-rating AAA+?

De felbegeerde Frankwandelt-rating AAA+, die ik reserveer voor het mooiste van het mooiste op wandelgebied, krijgt deze Groene Wissel niet. De enige reden is de flinke aanloop (4 kilometer) over asfalt. Daarna kruipt de Wissel uit z'n schulp en is hij bijzonder schitterend en gevarieerd. Zwaar aanbevolen.

Tags: rondwandelingen, Groene Wissels, Vechtdal

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>