natuurhuisje banner 750px

Oudste Wandelroute van Nederland | Etappe Doorn – Amerongen

Oudste wandelroute van Nederland | Etappe Doorn – Amerongen Nóg mooier dan de vorige etappe van de 'Oudste Wandelroute van Nederland'. En die was al zo allejezus mooi. Ook dit keer beklimmen we een uitzichttoren: De Kaap. Met waanzinnig mooie uitzichten over de complete Utrechtse Heuvelrug. De ruim 100 jaar oude wandelroute is nog springlevend!

Etappe 6: van Doorn naar Amerongen

Deze etappe van Doorn naar Amerongen is volgens de speciale Frankwandelt-route-indeling nummertje 6 van in totaal 9 etappes. De Oudste Wandelroute van Nederland telt officieel 6 zeer forse etappes. Omdat m'n voeten protesteerden, heb ik m'n eigen indeling gemaakt.

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: ANWB-wandelingen, 20-25 km, lijnwandelingen, Oudste wandelroute

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>