Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Oudste Wandelroute van Nederland | Etappe Amerongen – Rhenen

Oudste wandelroute van Nederland | Etappe Amerongen – Rhenen De Oudste Wandelroute van NL rijgt de ene schitterende etappe aan de andere. Vandaag is het alweer wandelgenieten geblazen. Van het heerlijke dorpje Amerongen, met z'n imposante kasteel, trekken we verder over de Utrechtse Heuvelrug. Eindeloze bossen, kaarsrechte beukenlanen plus verbluffende uitzichten vanaf de heuvels van Kwintelooyen.

Kasteel & waterdichte schoenen

Vanaf bushalte Dorp in Amerongen moet je voor een bezoekje aan kasteel Amerongen een meter of 500 teruglopen door het dorpje. Zwaar aanbevolen. En nog een tip: de lekkere bospaadjes onderweg kunnen na regen bijzonder zompig zijn. Waterdichte schoenen aan!

Etappe 7: van Amerongen naar Rhenen

Deze etappe van Amerongen naar Rhenen is volgens de speciale Frankwandelt-route-indeling nummertje 7 van in totaal 9 etappes. De Oudste Wandelroute van Nederland telt officieel 6 uit de kluiten gewassen etappes. Omdat m'n voeten protesteerden, heb ik m'n eigen indeling gemaakt.

Tags: ANWB-wandelingen, 10-15 km, lijnwandelingen, Oudste wandelroute

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!