natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Oudste Wandelroute Nederland | Lage Vuursche – Zeist

Oudste Wandelroute Nederland | Lage Vuursche – Zeist In Lage Vuursche is het horecarijk starten. En daarna loop je door de schitterende boswachterij De Vuursche. Kleine paadjes voeren je over landgoederen Venwoude en Pijnenburg. Keihard genieten. Dat hoge niveau houdt deze etappe helaas niet vol... Integendeel... De finish bij Slot Zeist maakt veel goed.

De bus of niet?

Voor de laatste 3 kilometer langs de Boulevard (mooie naam voor een drukke weg) is er een alternatief: de bus pakken naar Slot Zeist. Hebben wij niet gedaan, want wij willen alles lopen. Oók mindere meters. Zo zijn wij. Goed hè?

Etappe 4: van Lage Vuursche naar Zeist

Deze etappe van Lage Vuursche naar Zeist is volgens de speciale Frankwandelt-route-indeling nummertje 4 van in totaal 9 etappes. De Oudste Wandelroute van Nederland telt officieel 6 zeer forse etappes. Omdat m'n voeten protesteerden, heb ik m'n eigen indeling gemaakt.

Tags: ANWB-wandelingen, 15-20 km, Oudste wandelroute

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>