Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Noord-Hollandpad etappe 7 | Wandeling van Obdam naar Akersloot

Noord-Hollandpad etappe 7 van Obdam naar Akersloot

Etappe 7 van het Noord-Hollandpad stelt me voor een probleem: loop ik de officiële etappe van Obdam naar Driehuizen, dan gaat het OV moeilijk doen (er schijnt een belbus te gaan, maar daar ben ik te dom voor). Ik besluit door te stappen naar Akersloot. Poepoe: 32 kilometer zegt mijn GPS dan. Wel een mooie etappe, al wordt het ook wat eentonig. Alwéér graspaden en alwéér Hollandse wolkenluchten... gaap... Het is ook nooit goed.

Nattepotenpad

Hierbij nomineer ik het Noord-Hollandpad voor de Natte Poten Paden Trofee 2014. Ook op deze etappe adviseer ik waterdichte schoenen. ‘Rolstoelonvriendelijk’, zegt het gidsje met gevoel voor understatement. Met je rollator kom je ook lastig over die drie miljoen hekjes, voeg ik eraan toe. Tot Driehuizen is het een mooie etappe, het laatste stuk naar Akersloot is eentonig doorbuffelen.

 

Tags: meerdaagse wandelingen, Noord-Hollandpad, De Beemster

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!