natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Noord-Hollandpad etappe 7 | Wandeling van Obdam naar Akersloot

Noord-Hollandpad etappe 7 van Obdam naar Akersloot

Etappe 7 van het Noord-Hollandpad stelt me voor een probleem: loop ik de officiële etappe van Obdam naar Driehuizen, dan gaat het OV moeilijk doen (er schijnt een belbus te gaan, maar daar ben ik te dom voor). Ik besluit door te stappen naar Akersloot. Poepoe: 32 kilometer zegt mijn GPS dan. Wel een mooie etappe, al wordt het ook wat eentonig. Alwéér graspaden en alwéér Hollandse wolkenluchten... gaap... Het is ook nooit goed.

Nattepotenpad

Hierbij nomineer ik het Noord-Hollandpad voor de Natte Poten Paden Trofee 2014. Ook op deze etappe adviseer ik waterdichte schoenen. ‘Rolstoelonvriendelijk’, zegt het gidsje met gevoel voor understatement. Met je rollator kom je ook lastig over die drie miljoen hekjes, voeg ik eraan toe. Tot Driehuizen is het een mooie etappe, het laatste stuk naar Akersloot is eentonig doorbuffelen.

 

Tags: meerdaagse wandelingen, Noord-Hollandpad, De Beemster

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>