Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Noord-Hollandpad etappe 13 | Wandeling van ’s-Graveland naar Huizen

Noord-Hollandpad etappe 13 van ’s-Graveland naar Huizen

Laatste etappe van het Noord-Hollandpad! Een zucht van opluchting gaat door Frankwandelt, want het was een bevalling. Hoewel deze etappe zeker prima delen kent. Je wandelt door de mooie landgoederen Boekesteyn en Spanderswoud. En over het dak van het Gooi: de Bussumerheide. Na de wandeling kun je lopen opscheppen: je komt over het hoogste punt van het Gooi én over de langste natuurbrug ter wereld. Poeh hé!

Hoogste punt van Noord-Holland

Het Noord-Hollandpad kent talloze raadsels. Waarvan de grootste is: waarom, in naam van alles wat idioot is, is dit pad door de Wandelbeurs tot beste wandelroute van 2012 uitgeroepen? Zelfs Joost kan dit niet weten. Ook op deze etappe weer een mysterie: de route laat het allerhoogste punt van het Gooi links liggen. Daar wil elke wandelaar toch heen, of ben ik nou gek?

 

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>