natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Noord-Hollandpad etappe 12 | Wandeling van Abcoude naar ’s-Graveland

Noord-Hollandpad etappe 12 van Abcoude naar ’s-Graveland

Ook deze etappe kent weer een tweedeling. Het eerste deel voert je over wegen waar nogal wat auto’s overheen gaan. Het riviertje de Angstel kronkelt gelukkig idyllisch. En ook de mooie landhuizen langs de route maken veel goed. Deel 2 voert over onverharde paden dwars door het fotogenieke plassengebied en door het mooie dorpje Vreeland. Dan wordt het Noord-Hollandpad – eindelijk! – Genieten met een grote G.

Asfalt shuffle

Die vele kilometers ‘asfalt shuffle’, dat is echt too much. Vooral dat traject langs de Rijksstraatweg is doorbijten. Was er geen list te bedenken, beste routemaker? Maar misschien kon de route hier echt niet anders.

 

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>