Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl
Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen

Noord-Hollandpad etappe 10 | Wandeling van Halfweg naar Ouderkerk

Noord-Hollandpad etappe 10 van Halfweg naar Ouderkerk

Onbegrijpelijk dat het Noord-Hollandpad door de jury van de Wandelbeurs is uitgeroepen tot wandelroute van 2012. Het kan niet anders of hier spelen vriendjespolitiek of steekpenningen een rol. Of misschien was de jury van z’n padje af? Maar goed, deze etappe tussen Halfweg en Ouderkerk kent weer wat lichtpuntjes na de ondermaatse etappe 9. Zoals de intrigerende Suikerfabriek en het traject langs de Nieuwe Meer.

Horizonvervuiling

Reken ook hier weer op een aardige dosis lelijkheid. Horizonvervuiling van windmolens, kassen, bedrijventerreinen en nieuwbouwellende in Sloten. Snelwegherrie is nooit ver weg. Het is dat het zulk adembenemend novemberweer was, anders had ik subiet aan de Prozac gemoeten.

 

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>