Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Trekvogelpad etappe 8 | Wandeling van Naarden naar Hilversum

Trekvogelpad etappe 8 van Naarden naar HilversumOp deze etappe van het Trekvogelpad verlaat je het Hollands veengebied en openen zich andere landschappelijke panorama’s. Tussen Naarden en Hilversum bewandel je buitenplaatsen, bossen en heidevelden op zand dat in vroegere tijden door gletsjerijs is opgestuwd. Je wandelt in zanderij Crailo over de langste natuurbrug van Europa. Leuke wandeling met ook wat saaiere stukken.

Utrechtse Heuvelrug in zicht

Je stuit op de voorlopers van de Utrechtse Heuvelrug: stuwwallen uit de ijstijd. Dat is klimmen geblazen, want van een halve meter onder NAP in de Ankeveense Plassen gaat het in een paar kilometer naar 20 meter erboven op de Zuiderheide. Veel gekker moet het niet worden...

Overzichtspagina Trekvogelpad >>

Tags: Trekvogelpad, 15-20 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>