natuurhuisje banner 750px

Tijdpad Castricum | Noord-Hollands Duinreservaat

Tijdpad CastricumHeerlijke rondwandeling door de duinen vanuit Castricum. Historie is het thema van het Tijdpad, vandaar de naam. Maar de natuur eist nadrukkelijk de hoofdrol op. Via kleine paadjes doorkruis je een van de mooiste duingebieden van Nederland. Wist je dat in de Tweede Wereldoorlog De Nachtwacht van Rembrandt hier lag opgeslagen?

Toegangskaartje kopen

De wandeling start bij station Castricum. Je volgt de witte driehoekjes vanaf ingang noordzijde bij de spoorwegovergang. Vergeet niet een toegangskaartje te kopen voor de duinen. Dit kan bij de VVV op station Castricum of bij de kaartautomaat waar je langskomt (betalen met pin).

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: rondwandelingen, 10-15 km, 5-10 km, Noord-Hollands Duinreservaat

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>