Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Rondwandeling over 's-Gravelandse Buitenplaatsen

's-Gravelandse Buitenplaatsen | Rondwandeling Natuurmonumenten Dit is misschien wel de mooiste wandeling over buitenplaatsen die je kunt maken in Nederland. De ene buitenplaats is nog indrukwekkender dan de andere. Acht buitenplaatsen uit de Gouden Eeuw krijg je voor je kiezen. Met intrigerende namen als Boekesteyn, Bantam, Jagtlust en Spanderswoud. Heerlijke wandeltocht!

Bezoekerscentrum Natuurmonumenten

De wandeling start bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland. De bus vanuit station Bussum-Naarden stopt er vlak voor en er is een grote parkeerplaats. De wandelroute is gratis en uitstekend gemarkeerd. Wat houd je nog tegen?

Tags: rondwandelingen, Natuurmonumenten, buitenplaatsen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>