De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Groene Wissel Zandvoort (nr. 7) | Duinen, strand & zee

Groene Wissel Zandvoort (nr. 7) | Duinen, strand & zee

Aan de wandel?

Afstand van deze wandeling16 km

Wat voor soort wandeling?Groene Wissel

Startplaats of station van deze wandelingZandvoort (station)

Hoe scoort deze wandeling?Frankwandelt-rating: 82/100

Bekijk het wandelkaartjeBekijk een kaartje van deze wandeling

Bekijk wandelgids op Bol.comBekijk de wandelgids

Prachtige rondwandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Je krijgt voorgeschoteld: fraai duinlandschap met oude loofbossen, breed (nudisten)strand en de onbekende kant van Zandvoort. Bijzonder: je ziet ontelbare herten, vossen en een aalscholverkolonie. Aanrader!

Snel prachtig wandelen? De 7 mooiste Groene Wissels >>

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Herten en vossen

Zijn vossen zeldzaam en schuw in het gebied ten noorden van Zandvoort, hier liggen ze letterlijk op je pad en eten ze zowat uit je hand.

Herten en reeën

Datzelfde geldt voor herten en reeën: ze zijn er in groten getale, en ze zien je wel langskomen maar dat is voor hen geen reden om het hazenpad te kiezen. We zagen zelfs een voltallige hertenfamilie met kleintjes staan grazen.

Groene Wissel Zandvoort (nr. 7) | Duinen, strand & zee

Mooie paadjes

De waterleidingduinen kende ik al wel, ik ben er zeker een dozijn keer geweest en ik volgde dan telkens – lekker lui – een paaltjeswandeling. Het leuke van deze wandeling is dat je de bekende paaltjes verruilt voor onbekende paadjes.

Mooiste paadje

Het mooiste pad is ongetwijfeld dat langs een meer met een aalscholverkolonie: het meandert over een hoge duinrichel, waarvandaan je door de bomen regelmatig een prachtig uitzicht hebt over het meer.

Groene Wissel Zandvoort (nr. 7) | Duinen, strand & zee

 

Provinciewandelgids Noord-Holland

Dit is een van de wandelingen uit de heerlijke provinciewandelgids Noord-Holland van Bart van der Schagt. Met 22 leuke rondwandelingen door de veelzijdige wandelprovincie Noord-Holland. Wandelen door de natuur, maar ook in de stad. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer!

Deze wandelgids op Bol.com >>

 

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

Foto’s van deze wandeling

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

De 10 mooiste vakantiehuisjes van NederlandDe 10 mooiste vakantiehuisjes van Nederland!

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Nederland? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes middenin natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste!

10 mooiste natuurhuisjes van Nederland >>

 

Tags: 15-20 km, Groene Wissels

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>