Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Groene Wissel Kerkepad & Stompe Toren | Rondwandeling vanuit Halfweg

Groene Wissel-wandeling rond Spaarndam en SpaarnwoudeAls je herrie van vliegtuigen en snelwegen op de koop toe neemt, is dit een bijzondere Groene Wissel. Je gaat over grasdijken, landwegen en slingerpaadjes. Doet pittoreske dorpjes aan. Dwars door modderige weilanden loop je over een Kerkepad terwijl troepen ganzen opvliegen. Tal van ‘gekke plekken’ tref je in dit niemandsland onder de rook van Haarlem en Amsterdam. Een haven die te koop staat, een verlaten boerderij, een luguber moeras. En Mooie Nel maakt avances.

Halfweg & Sugar City

De start van de wandeling in Halfweg is al bijzonder. Ruim een eeuw lang liet de trein dit merkwaardige dorp halverwege Amsterdam en Haarlem links liggen. Nu is er een NS-station. Let even op Sugar City, de vroegere suikerfabriek uit 1863. Tegenwoordig doen hippe bedrijfjes in dit industrieel erfgoed hun creatieve ding.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!