Sinterklaas bij CameraNU.nl

Groene Wissel Drie stadsparken en binnenstad | Wandeling vanuit Amsterdam Sloterdijk

Groene Wissel vanuit Amsterdam Sloterdijk door drie stadsparken en binnenstad

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk voert deze leuke wandeling door drie stadsparken en dwars door de levendige binnenstad naar Amsterdam CS. De drie parken - Erasmuspark, Rembrandtpark, Vondelpark - hebben elk hun eigen karakter en sfeer. Het voorheen verloederde Bos en Lommer in het begin van de wandeling is een wijk in verandering, oudbouw en nieuwbouw staan schouder aan schouder.

Binnenstad van Amsterdam

Van de routier mag je na het Vondelpark zelf een route kiezen naar Amsterdam CS. Zijn voorgestelde route door Leidsestraat, over Rokin en Damrak is er eentje die alleen een niet-Amsterdammer zou verzinnen. Met alle respect. Laat vooral het door vreet- en gokpaleizen gedomineerde Damrak links liggen. Zie onderaan mijn routesuggestie voor een veel leuker traject door de Amsterdamse binnenstad.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!