Groene Wissel Drie Egmonden | Rondwandeling vanuit Heiloo

Open landschap tussen de drie EgmondenEn plots was het zomer. Kwam dat even goed uit, want de wandeling tussen de drie Egmonden (Aan Zee, Aan de Hoef, Binnen) voert grotendeels door zeer open polderlandschap. Dan kun je geen regen gebruiken. Prachtige wandeling over grasdijken, dwars door bekoeide weilanden en met weids duinlandschap als toetje.

Wat is er zo leuk aan deze wandeling?

Afwisseling

Dit is een zeer afwisselende wandeling. Vanuit Egmond aan de Hoef loop je zo het weiland in, tussen de paarden en koeien, over een grasdijkje door de open polder.

Vakantiegevoel

Typisch Hollands landschap. Molentjes, gemalen, weitjes, slootjes. Het hele leuke van deze wandeling is dat je de gebaande paden verlaat en vaak dwars door weilanden loopt, waarbij je talloze hekjes over moet. Geeft een vakantiegevoel.

Bekijk mijn foto's van deze wandeling

Hieronder een selectie van mijn foto's. Klik op een foto om te vergroten. Vervolgens kun je van foto naar foto doorklikken.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!