natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

NS-wandeling Strabrechtse Heide

NS-wandeling Strabrechtse Heide Mooie heideroute! Buiten augustus en september is het waarschijnlijk saaier wandelen hier, maar nu kan ik mijn heidehart flink ophalen. Over onverharde paden doorkruis ik paarse velden tot aan de horizon. Soms biedt een pluk bos even wat broodnodige schaduw. En een heerlijk laarzenpad zorgt voor afwisseling. Toetje: het mooie kasteel van Heeze.

Wanneer bloeit de heide?

Wanneer bloeit de heide? Het is altijd een beetje een gok. Is-ie vroeg, is-ie laat? En bloeit-ie sowieso een beetje mooi dit jaar. Vuistregel: vanaf half augustus moet het paarse goud te bewonderen zijn. En dan zeker tot begin september.

Tags: NS-wandelingen, heidewandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>