Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

NS-wandeling Fort de Roovere

NS-wandeling Fort de Roovere Soms is het maar het beste om gelijk met het ergste te beginnen. 'Eat that frog' heet die methode. Mijn 'kikker': ik heb Fort de Roovere, het hoogtepunt van deze wandeling, totaal gemist. En ik kan je verzekeren: mis je dat fort, dan is deze wandeling niet echt een aanrader.

Geen mooie wandeling

Want overdreven mooi is deze NS-wandeling niet. Daarvoor moet je te veel drukke wegen kruisen, voert hij te veel over steen, en is herrie nooit ver te zoeken. De stukken die wel mooi zijn, zoals Landgoed Zoom, zijn niet dikgezaaid. Op Fort de Roovere na (kan ik dus niks over vertellen), is er wel één ander aantrekkelijk hoogtepunt: Bergen op Zoom. Gelukkig maakt dat mooie stadje veel goed.

Tags: rondwandelingen, NS-wandelingen, 15-20 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>