De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Mooiste wandelingen van Nederland | Overzicht

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Hieronder staat een overzicht van al mijn pagina’s met de mooiste wandelingen van Nederland. Ga lekker struinen in duinen. Dwaal door duistere bossen. Zoek de luwte van de Veluwe. Wandel mee met NS, Groene Wissels of Trage Tochten.

Op zoek naar het mooiste van het mooiste? Mijn topwandelingen >>

Mooiste wandelingen volgens de routemakersMooiste wandelingen volgens de routemakers

Superleuk: de ervaren routemakers Bart van der Schagt (Groene Wissels) en Rob Wolfs (Trage Tochten) delen hun persoonlijke top 10 met ons. Zelf heb ik natuurlijk ook een top 10. Helemaal top! Bekijk onze Top Tienen!

Top 10 van de routemakers >>

 

Mooiste NS-wandelingen Mooiste NS-wandelingen: van station naar station

NS-wandelingen zijn een begrip voor wandelaars. Uitstekend gemarkeerde wandelingen van station naar station. Ik heb ze allemaal gelopen en selecteerde speciaal voor jou de 7 allermooiste wandelroutes.

Mooiste NS-wandelingen >>

 

Mooiste Groene WisselsMooiste Groene Wissels

Zin in een bijzondere wandeling? Loop dan eens een Groene Wissel. Heerlijke wandelingen zijn het, die de gebaande paden voor gezien houden. Zo’n 100 Groene Wissels heb ik gelopen. De 7 allermooiste heb ik hapklaar voor je op een rij gezet.

Mooiste Groene Wissels >>

 

Mooiste Trage TochtenMooiste Trage Tochten

Trage Tochten zijn de allermooiste natuurwandelingen van Nederland. Deze bijzondere rondwandelingen gaan zoveel mogelijk over onverharde paden, dwars door mooie natuur. Het zijn wandelingen met de beroemde ‘zandpadgarantie’. De 7 mooiste staan voor je klaar.

Mooiste Trage Tochten >>

 

Mooiste wandelingen VeluweMooiste wandelingen Veluwe

Zin in een heerlijke boswandeling? Ga dan naar de Veluwe. Hier vind je de heerlijkste bossen van Nederland. Benieuwd naar de 7 mooiste Veluwewandelingen?

Mooiste Veluwewandelingen >>

 

Mooiste heidewandelingenMooiste wandelingen over de heide

Niets is heerlijker dan wandelen over bloeiende heide. Ga vanaf half augustus wandelen en geniet van prachtige paarse pareltjes. Wacht op een mooie dag en vergeet je camera niet!

Mooiste heidewandelingen >>

 

Mooiste boswandelingenMooiste wandelingen door bossen

Vijf schitterende wandelingen met De Mooiste Bossen Van Nederland in de hoofdrol. Ga in de lente en geniet van ontwakend groen en vrolijke vogeltjes. In het najaar raak je in de ban van de herfstige kleurenpracht.

Mooiste boswandelingen >>

 

Mooiste duinwandelingenMooiste wandelingen door duinen

Een duinwandeling is heerlijk. Lekker struinen door intieme dalletjes, langs glasheldere meertjes en door duinbossen. Duintoppen bieden je weidse uitzichten. Op het strand waait je hoofd leeg. Frankwandelt selecteerde voor jou de allermooiste duinwandelingen.

Mooiste duinwandelingen >>

 

Mooiste lentewandelingenMooiste wandelingen voor de lente

De lente is misschien wel het mooiste jaargetijde voor een stevige wandeling. De natuur komt tot leven, de lucht barst van de zuurstof en je staat te trappelen om eropuit te gaan. Vijf superwandelingen die geknipt zijn voor het voorjaar.

Mooiste lentewandelingen >>

 

Mooiste winterwandelingenMooiste wandelingen voor de winter

Het vriest dat het kraakt en er ligt een vers pak sneeuw. Wat is er leuker dan vroeg op pad voor een winterwandeling? Dik ingepakt, rooie koontjes, het snot stroomt uit je neus (ieuw!).

Mooiste winterwandelingen >>

 

Mooiste herfstwandelingenMooiste wandelingen voor de herfst

Zin in een lekkere herfstwandeling? Struinen door de bladeren, terwijl de zon de bomen in vuur en vlam zet. Paddenstoelen die je vanaf de bosrand stiekem begluren. Frankwandelt selecteerde de vijf allermooiste herfstwandelingen.

Mooiste herfstwandelingen >>

 

Mooiste KerstwandelingenMooiste wandelingen voor Kerst

Speciaal voor jou selecteerde ik de allermooiste Kerstwandelingen. Wonderschone wandelingen, goed bereikbaar met OV. Halverwege vind je leuke horeca, soms met open haard.

Mooiste kerstwandelingen >>

 

Mooiste stadswandelingenMooiste wandelingen in de stad

Je hoeft niet altijd de natuur op te zoeken voor een mooie wandeling. Wat dacht je van een prachtige stad? Kuieren door historische centra, kerken en musea bezoeken. Torens beklimmen en genieten van stadspanorama’s.

Mooiste stadswandelingen >>

 

Mooiste korte wandelingenMooiste korte wandelingen

Geen tijd voor een lange wandeling? Er zijn ook zat wandelingen tot 10 kilometer. Dus eigenlijk is er geen excuus om níet te gaan wandelen. Ga lekker struinen. Met je kinderen. Met je hond. Of desnoods met je cavia.

Mooiste korten wandelingen >>

 

Mooiste paaltjeswandelingenMooiste wandelingen van paaltje naar paaltje

Hou je van wandelen maar ook van lekker makkelijk? Maak dan eens een paaltjeswandeling. Klinkt suf. Maar je bent echt geen loser als je van paaltje naar paaltje loopt.

Mooiste paaltjeswandelingen >>

 

Mooiste romantische wandelingenMooiste romantische wandelingen

Ben je in een romantische bui? Trakteer jezelf en je geliefde dan op een van deze prachtige romantische wandelroutes. Op je pad vind je kastelen, landgoederen en buitenplaatsen.

Mooiste liefdeswandelingen >>

 

Mooiste wandelingen op de Utrechtse HeuvelrugMooiste wandelingen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een van mijn favoriete wandelgebieden van Nederland. Het gebied is enorm gevarieerd. Van dichte bossen tot uitgestrekte heide. Van hoogvlaktes tot diepe dalen.

Mooiste heuvelrugwandelingen >>

 

Mooiste bloesemwandelingenMooiste wandelingen langs fruitbloesem

In de bloesemtijd trekt een supermagneet mij naar de bloeiende fruitbomen. Elk jaar weer. Vanaf begin april tot in juni kunnen we genieten van een zee aan bloeiend fruit.

Mooiste bloesemwandelingen >>

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>